Nulláról várat?! Hátha.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


április 09, 2010, 00:35:02, Cpt. Szikla
Sziasztok!
Régóta itt vagyok, a háttérből figyelve az eseményeket. Elérkezettnek látom az időt, hogy én is belekezdjek a napló vezetésbe. Azt remélem ezzel is előrébb léphetek, látva saját tippjeim, gondolataim. Megjártam mennyet, poklot. Volt, hogy stagnáltam, néha túl kapzsi voltam. Véleményem szerint elengedhetetlen a profithoz  a cél, a jó tipp és a MM-t.

Első lépésként bankroll-t építek a nulláról. Nincs most feles pénzem, kedvem sincs befizetni. Freerollokon nyomulok és az ott megszerzett pénzt játszom át fogadásra. Bettsonon van egy nyitott szelvényem így, amire már csak Querrey kellene.  A meccs szerintem nagyon necces lesz. Kavcic már benne van a salakban, de az amcsi hazai pályán + az adogatások is ha jönnek... Ajánlom Kavcicot winre kis pénzzel.

#1 április 09, 2010, 02:28:10, Cpt. Szikla
Szerencsére Sam nem tréfált meg. Így estére ficcen egy szelvény :
Pitts over - sztem Crosbyék adni-kapni fognak, még előrébb jöhetnek a  rájátszásban. Fleury kapjon egy két lepkét az elején, nehogy beton legyen végig. Az Islanderstől is várok gólokat. Mégiscsak ott van a number one draft (Tavares).
Isner - eddig megbízhatóan hozta a colos magát. Remélem ma sem hazudtolja meg ezt.
Gonzo - ez egyértelmű
Peng - Oudin over 21.5 a line. Oudin nem érzem elég jónak h. simán behúzza. Először Pengre akartam rakni, mert jól tartja az adogatását, míg végül így eljutottam az overhoz.  

Pitts over  :ok:
Oudin over  :ok:
Isner első szettben 5-2 re ment onnan bukta. Másodikban is brekelőnye volt. 3. ban meg tieban köze nem volt hozzá. Nagyszerű... f@szkalap. "Gumiszoba szöveg " Imádom az ilyet. Csak tudnám mért nem overba raktam :-\

Az alábbi szelvény mentett meg és húzott ki este a csávából: Sok volt az a négy meccs sajnos. Jobban rámehettem volna NBA-re, mert jöttek volna a tippek, csak nem szeretem a TNT kevés meccses napokat.

Mai első szelvény, színgapúri csemege... reméljük a legjobbakat!