Június 07, 2020, 05:37:17 am CEST

Szerző Téma: Bet365 Póker Infó  (Megtekintve 2738 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Milan

Bet365 Póker Infó
« Dátum: December 22, 2010, 15:42:56 pm CET »
Bet365 Póker Infó

Ha bármilyen kérdésed van a Bet365 Pókerrel-tel kapcsolatban, azt ebben a témában írd. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Megpróbálunk minél hamarabb válaszolni kérdésedre.  :great:
« Utoljára szerkesztve: November 07, 2017, 09:31:52 am CET írta SPF Admin »

Nem elérhető bota.daniel.9

Re:Bet365 Póker Infó
« Válasz #1 Dátum: Szeptember 23, 2012, 11:47:14 am CEST »
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Bet Poker részlegén a minimum kifizetés ugye 14ezer forint. Ha átutalok a Sportra az ott lévő kifizetési minimum összeget (3500ft), akkor kérhetem a kifizetést ? Megforgatás nélkül gondolom.

Üdv  :)

Nem elérhető Várda64

Re:Bet365 Póker Infó
« Válasz #2 Dátum: Január 24, 2017, 19:29:38 pm CET »
Sziasztok!

Második napja nem tudok belépni a bet365 póker kliensébe.
Érdeklődnék, hogy rajtam kívül másnál is fennáll-e ez a probléma??

Nem elérhető anarsia

Re:Bet365 Póker Infó
« Válasz #3 Dátum: Május 18, 2017, 17:53:20 pm CEST »
Bringanézés közben unalmamba beültem kicsit játszani  :D

Köszönetek ezért a hozzászólásért:


Nem elérhető TiB

Re:Bet365 Póker Infó
« Válasz #4 Dátum: Május 19, 2017, 21:15:59 pm CEST »
Bringanézés közben unalmamba beültem kicsit játszani  :D

Gratula! Mindenkinek hasonló unatkozást kívánok! :great:

Nem elérhető anarsia

Re:Bet365 Póker Infó
« Válasz #5 Dátum: Május 19, 2017, 22:03:50 pm CEST »
Gratula! Mindenkinek hasonló unatkozást kívánok! :great:

Köszi! Most meg sikerült bemákolni az u17 es döntőt :D

Nem elérhető Kaszinó Ajánlatok

Üdvözlő csomag
« Válasz #6 Dátum: Március 09, 2018, 10:32:37 am CET »
Üdvözlő csomag

Kezdjen el játszani a Póker - bet365 oldalán most és használja ki ezeket a nagyszerű kedvezményeket.

   - Az akár 100€ értékű Új játékos bónuszát gyorsan kiválthatja egyenlegére.
   - Bajnokság jegyek 5€ értékben: próbáljon ki különböző, izgalmas póker típusokat.
   - Szerezzen 10 ingyen pörgetést egy póker szoftverből indítható kaszinójátékhoz.
   - Teljesítse Üdvözlő küldetését és szerezzen egy extra jutalmat.

Az Üdvözlő küldetés aktiválásához mindössze hozzon létre egy becenevet a Póker lobby-ban. Ha még nem tette meg, a szoftvert könnyen letöltheti.
Az akár 100€ értékű Új játékos bónuszát, az 5€ értékű bajnokság jegy csomagot és a 10 ingyen pörgetését első Póker befizetése/átutalása után szerezheti meg.
Az ingyen pörgetések felhasználásához töltse be az adott kaszinójátékot, amely akkor jelenik meg, amikor bejelentkezik a póker szoftverbe.
Teljesítse az Üdvözlő küldetést, hogy megkapja a második 5€ értékű bajnokság jegy csomagját.

Akár 100€ Új játékos bónusz, 5€ bajnokság jegyekben és 10 ingyen pörgetés - fő részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart.
Fizessen be/utaljon át legalább 5€-t a Póker számlájára az első alkalommal, és szerezzen bónuszeurókat akár 100€ értékben, valamint 10 ingyen pörgetést.
A bónuszeurókat részletekben válthatja ki, amelyhez státusz pontokat kell gyűjtenie. Ön 10 státusz pontot szerezhet minden kifizetett 1£ vagy 1€ rake és/vagy bajnokság díj után.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
Az ingyen pörgetések felhasználásához, töltse be a bejelentkezést követően feltüntetett feljogosító játékot.
A ki nem váltott bónuszeurók a jóváírásuktól számított 60 nap után lejárnak. A felhasználatlan bajnokság jegyek és ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
A teljes részvételi feltételekhez kattintson ide.

Üdvözlő küldetés - fő részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Az akcióban napi feljogosító időszakok vannak, amelyek 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak az első és az utolsó kivételével. Az első napi feljogosító időszak 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Az utolsó napi feljogosító időszak 2018. március 31-én 00:00-tól (GMT) 10:59-ig (GMT) tart.
Hozzon létre egy becenevet, hogy jogosult legyen az Üdvözlő küldetésre.
A következő lépéseket kell végrehajtania, hogy teljesítse a küldetést és jogosultságot szerezzen az 5€ értékű bajnokság jegy csomagra: jelentkezzen be kétszer (csak a Póker szoftver számít, számítógépről vagy mobilról egyaránt), fizessen be/utaljon át legalább 10€-t a Póker számlájába, játsszon két Sit & Go-t legalább három vagy több résztvevővel két különböző feljogosító időszakban.
A bajnokság jeggyel kapcsolatos további részletekért, tekintse meg az alábbi teljes részvételi feltételeket.
A bajnokság jegyek csak a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak, és a felhasználatlan jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Amennyiben nem teljesítik, az Üdvözlő küldetés a póker becenév létrehozását követő 28 nap után lejár.
A teljes részvételi feltételekhez kattintson ide.

Akár 100€ Új játékos bónusz és bajnokság jegyek 5€ értékben - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Amennyiben a Póker - bet365 Új játékos bónuszát 2017. augusztus 1-jén 11:00 (GMT) előtt szerezte meg és szüksége lenne a vonatkozó részvételi feltételek másolatára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a bónuszeurókra és az 5€ értékű bajnokság jegy csomagra, Önnek végre kell hajtania első, legalább 5€ értékű befizetését/utalását a Póker számláján. A bónuszeurókat és bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján a jogosultság megszerzését követően.
A jóváírt bónuszeuró összeg megegyezik a feljogosító befizetés/átutalás legalább 100%-ával, maximum 100€ értékig. A legalább 5€ értékű feljogosító befizetéseknél/átutalásoknál a bónuszeurókat 2,50€-s részletekben írjuk jóvá. Abban az esetben, ha a feljogosító befizetés/átutalás értéke kisebb, mint egy egész részlet, akkor az egész részlet lesz elérhető.
Ahhoz, hogy kiválthassa a bónuszeurókat, státusz pontokat kell gyűjtenie. A részleteket a megnevezett számú státusz pontok összegyűjtésével válthatja ki a bónuszeurók jóváírása után. Az első öt részlet (ahol releváns) 1€-s összegekből áll és azokat 10 összegyűjtött státusz pontonként válthatja ki. A fennmaradó részletek (ahol releváns) 2,50€-s összegekből állnak és azokat 150 összegyűjtött státusz pontonként válthatja ki. A teljes részletnél alacsonyabb, fennmaradó bónuszeuró összegeket az azokkal arányos mennyiségű státusz pontokkal lehet kiváltani.
Kizárólag a valódi pénzes asztalokon szerzett státusz pontok számítanak a bónuszeurók kiváltásánál. A más módon szerzett státusz pontok nem számítanak a bónuszeurók megszerzésénél.
Ön 10 státusz pontot szerezhet minden kifizetett 1£ vagy 1€ rake és/vagy bajnokság díj után.
A bónuszeurókat a jóváírásuktól számított 60 napon belül kell kiváltani. A kiváltatlan bónuszeurók ezt követően lejárnak.
A bajnokság jegy csomag a következőket tartalmazza: két Premium Steps bajnokság jegy (Step 3, 2,50€ buy-in és Step 1, 0,50€ buy-in), öt bajnokság jegy a €100 Bronze Loyalty Club bajnokságokra, 1€ értékű Twister Sit & Go bajnokság jegy.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
A felhasználatlan bajnokság jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Ez az ajánlat nem használható együtt más számlanyitási ajánlattal.
A minimális kockázattal rendelkező játékok nem számítanak bele az akcióba, beleértve a bónusz megjátszásának követelményeibe vagy bármely pont gyűjtésébe. Amennyiben az ügyfél minimális kockázattal játszik, hogy teljesítse a bónusz megjátszásának követelményeit, fenntartjuk a jogot, hogy eltávolítsunk pénz- vagy egyéb díjakat és az ezekhez tartozó bármely nyereményeket.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

10 ingyen pörgetés - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart.
Ahhoz, hogy jogosult legyen a 10 ingyen pörgetésre, Önnek végre kell hajtania első, legalább 5€ értékű befizetését/utalását a Póker számláján.
Az ingyen pörgetések felhasználásához be kell jelentkeznie a póker szoftverbe és be kell töltenie a feljogosító játékot.
A feljogosító játékról a póker szoftverben tájékoztatjuk a jogosultság megszerzését követően. Az ingyen pörgetéseket csak a vonatkozó játékon használhatja fel a póker szoftverben.
A felhasználatlan ingyen pörgetések a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Az ingyen pörgetésekkel szerzett nyereményeket a játékos a saját belátása szerint veheti ki vagy utalhatja át.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.

Üdvözlő küldetés - teljes részvételi feltételek
Az akció 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 2018. március 31-én 10:59-ig (GMT) tart. Az akcióban napi feljogosító időszakok vannak, amelyek minden nap 00:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tartanak, kivéve az elsőt és az utolsót. Az első napi feljogosító időszak 2017. augusztus 1-jén 11:00-tól (GMT) 23:59-ig (GMT) tart. Az utolsó napi feljogosító időszak 2018. március 31-én 00:00-tól (GMT) 10:59-ig (GMT) tart. Amennyiben az Üdvözlő küldetést 2017. augusztus 1-jén 11:00 (GMT) előtt szerezte meg és szüksége lenne a vonatkozó részvételi feltételek másolatára, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.
Ahhoz, hogy jogosult legyen az Üdvözlő küldetésre, Önnek létre kell hoznia egy becenevet.
Az Üdvözlő küldetést automatikusan hozzáadjuk a számlájához, ha jogosultságot szerzett.
Ahhoz, hogy teljesíthesse az Üdvözlő küldetést, és hogy megszerezhesse az 5€ értékű bajnokság jegy csomagot, Önnek teljesítenie kell a következő összes feltételt: jelentkezzen be kétszer (csak a Póker lobby számít, számítógépen és mobilon egyaránt); fizessen be/utaljon át legalább 10€-t a Póker számlájába (a tranzakciót több részletben is elvégezheti); játsszon két Sit & Go-t két különböző feljogosító időszakban.
A két résztvevős Sit & Go versenyek nem számítanak bele a küldetés teljesítésébe.
A bajnokság jegy csomag a következőket tartalmazza: két bajnokság jegy a Premium Steps (Step 3, 2,50€ buy-in és Step 1, 0,50€ buy-in) versenyre; 1€ értékű bajnokság jegy egy Twister Sit & Go versenyre.
A bajnokság jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján a jogosultság megszerzését követően.
Ön feljogosító időszakonként maximum egy bajnokság jegy csomagot szerezhet az Üdvözlő küldetés keretében.
A bajnokság jegyek a megfelelő típusú és nevezési díjú (buy-in) versenyeken való részvételhez használhatóak fel.
A felhasználatlan bajnokság jegyek a jóváírásuktól számított hét nap után lejárnak.
Amennyiben nem teljesítik, az Üdvözlő küldetés a póker becenév létrehozását követő 28 nap után lejár.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Sportfogadas.org

Ajánlat
« Válasz #6 Dátum: Március 09, 2018, 10:32:37 am CET »
Szeretnél online fogadni?

Amennyiben megbízható helyen szeretnél játszani, akkor ajánljuk, hogy nézd át az általunk javasolt online fogadóirodákat tartalmazó listát.


Nem elérhető Kaszinó Ajánlatok

Deal and Wheel
« Válasz #7 Dátum: Március 09, 2018, 10:47:16 am CET »
Deal and Wheel

Pörgessen és játsszon a 100.000€ összértékű díjakért.
Nyomja meg az Indít gombot és teljesítse az alábbi küldetéseket hogy pörgetést szerezzen a díjkeréken:

   - Nyerjen egy handet A-A kezdőleosztással a Prémium asztalokon.
   - Nyerjen egy handet A-A vagy K-K kezdőleosztással Sit & Go (beleértve Premium Step és Twister) és/vagy MTT asztalokon (2€ vagy magasabb buy-in).

A pörgetései felhasználásához kattintson a díjkerék ikonra a Póker kliens felső részén. Egy pörgetést szerez minden alkalommal, amikor egy küldetést teljesít a feljogosító időszakban; akár hetente ötször. A díjak 1.000€ pénzdíjtól az €5.000 Freeroll versenyre szerezhető jegyig terjednek. A díjkeréken nyerhető összes díjjal kapcsolatos további információért kérjük, tekintse meg az alábbi díjtáblázatot.

Fő részvételi feltételek
A Deal and Wheel akció 2018. február 26-án 00:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Az első heti feljogosító időszak 2018. február 26-án 21:59-től (GMT) 2018. március 4-én 21:59-ig (GMT) tart. A második heti feljogosító időszak 2018. március 4-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 11-én 21:59-ig (GMT) tart. A harmadik heti feljogosító időszak 2018. március 11-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 18-án 21:59-ig (GMT) tart. A negyedik heti feljogosító időszak 2018. március 18-án 22:00-tól (GMT) 2018. március 25-én 20:59-ig (GMT) tart. Az ötödik heti feljogosító időszak 2018. március 25-én 21:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Ahhoz, hogy egy játék beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, a játékosoknak meg kell nyomnia a póker szoftverben a Küldetések rész alatt elérhető Indít gombot.
A választott küldetéseket akár öt alkalommal is teljesítheti a vonatkozó feljogosító időszakban. Miután a kiválasztott küldetésnél megnyomta az Indít gombot, nem választhat másik teljesíteni kívánt küldetést a következő feljogosító időszakig.
Regisztrálnia kell, hogy részt vehessen egy freroll versenyen. Egy freeroll verseny induláshoz szükséges bajnokság jegyeket csak a megnevezett eseményen használhatja fel. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó végső freeroll verseny regisztrációja lezárul.
A díjkeréken nyert felhasználatlan Wild Twister jegyek a kiállításuktól számított 60 nap után lejárnak.

Díjtáblázat

Díj                                     Díjak száma
1.000€ készpénz              10
100€ készpénz                  50
10€ készpénz                    150
5€ készpénz                      500
1€ készpénz                      30.000
0,50€ Wild Twister jegy     52.000
5.000€ Wild Twister jegy   80.000

Az €5,000 Deal and Wheel freeroll versenyek 22:00-kor (GMT) indulnak a következő vasárnapokon: 2018. március 4., március 11., március 18., március 25. és 21:00-kor (GMT) 2018. április 1-jén. A freeroll versenyeken nyerhető készpénzes díjak értéke a résztvevők számától függ.

Teljes részvételi feltételek
A Deal and Wheel akció 2018. február 26-án 00:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Az első heti feljogosító időszak 2018. február 26-án 21:59-től (GMT) 2018. március 4-én 21:59-ig (GMT) tart. A második heti feljogosító időszak 2018. március 4-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 11-én 21:59-ig (GMT) tart. A harmadik heti feljogosító időszak 2018. március 11-én 22:00-tól (GMT) 2018. március 18-án 21:59-ig (GMT) tart. A negyedik heti feljogosító időszak 2018. március 18-án 22:00-tól (GMT) 2018. március 25-én 20:59-ig (GMT) tart. Az ötödik heti feljogosító időszak 2018. március 25-én 21:00-tól (GMT) 2018. április 1-jén 20:59-ig (GMT) tart.
Ha nyert freeroll jegyeket, az €5,000 Deal and Wheel freeroll versenyek 22:00-kor (GMT) indulnak a következő vasárnapokon: 2018. március 4., március 11., március 18., március 25. és 21:00-kor (GMT) 2018. április 1-jén.
Ahhoz, hogy a játék beleszámítson egy küldetés teljesítésébe, a játékosoknak meg kell nyomniuk a feladat megkezdése előtt a Küldetések rész alatt elérhető Indít gombot a vonatkozó feljogosító időszakban.
A választott küldetéseket akár öt alkalommal is teljesítheti a vonatkozó feljogosító időszakban. Miután a kiválasztott küldetésnél megnyomta az Indít gombot, nem választhat másik teljesíteni kívánt küldetést a következő feljogosító időszakig.
Az olyan készpénzes és Sit & Go asztalokon megjátszott handek, amelyeken csak két játékos vehet részt, nem számítanak a feladatok teljesítésénél.
A Sit & Go és Twister Sit & Go versenyek abba a feljogosító időszakba számítanak bele, amelyikben a verseny elkezdődik.
A készpénzes asztalokon (cash game) megjátszott handek abba a promóciós időszakba számítanak bele, amely során a potot megnyerik.
A díjkeréken megnyert €5,000 Deal and Wheel freeroll jegyeket és a €0.50 Wild Twister jegyeket automatikusan jóváírjuk a számláján.
Az alábbi lista az egyes díjak megnyerési esélyét mutatja:
• 1.000€ pénzdíj - 0.00615%
• 100€ pénzdíj - 0.030731%.
• 10€ pénzdíj - 0.092194%.
• 5€ pénzdíj - 0.307312%.
• 1€ pénzdíj -18.438731%.
• €0.50 Wild Twister jegy - 31.960467%.
• €5,000 Deal and Wheel freeroll jegy - 49.169950%.
Nem tudjuk garantálni, hogy a díjkeréken minden díj megjelenik a promóciós időszak során.
Minden freeroll No Limit Hold'em 'All In' Shootout verseny, amelyeken akár 10 alkalommal is lehetséges az indulás.
Minden freeroll bajnokságnál korlátozott a minimum és a maximum részvevők száma, ahogy ezt a vonatkozó bajnokság lobby-jában is feltüntetjük. Amennyiben a részvevők száma nem éri el a minimum értéket, a freeroll verseny nem indul el. Ha a résztvevők száma eléri a maximum értéket, akkor további játékosok regisztrálása már nem lehetséges.
Regisztrálnia kell, hogy részt vehessen egy freroll versenyen. A bajnokság jegyeket a küldetés teljesítését követően automatikusan jóváírjuk, és azokat csak a vonatkozó freeroll versenyre való induláshoz lehet felhasználni. A felhasználatlan jegyek lejárnak, amint a vonatkozó végső freeroll verseny regisztrációja lezárul.
A díjkeréken nyert felhasználatlan Wild Twister jegyek a kiállításuktól számított 60 nap után lejárnak.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Nem elérhető Kaszinó Ajánlatok

Six Plus Hold'em
« Válasz #8 Dátum: Március 09, 2018, 10:57:09 am CET »
Six Plus Hold'em

Játsszon a legújabb játéktípussal! A pakli kevesebb kártyát tartalmaz, így egy új játékélmény várja.

A Six Plus Hold'em játékban a legalacsonyabb lapok nincsenek játékban. Ez azt jelenti, hogy az erős kezdő leosztások gyakoribbak, így könnyebb egy erősebb öt-kártyás handet szerezni.

Eltérések a hagyományos Hold'em játékhoz képest:

   - A játék 36 kártyás paklival történik: kettes, hármas, négyes és ötös lapok nincsenek.
   - A drill legyőzi a sort.
   - A flöss erősebb, mint a full.

A flöss erősebb a Six Plus Hold'em játékban, mivel csak kilenc lap van minden szimbólumból, így ezt a leosztást nehezebb megszerezni. Az Ász alacsony és magas is lehet, így a legkisebb értékű sor az A-6-7-8-9. További információért, tekintse meg a Six Plus Hold’em hand rangsort.
A játék folyamata és fogadási felépítése ugyanaz, mint a hagyományos Hold'em játékban. Amennyiben szeretné megtekinteni a Hold'em mechanikáját, ez a játékútmutató részletes leírást kínál.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Nem elérhető Kaszinó Ajánlatok

Prémium asztalok
« Válasz #9 Dátum: Március 09, 2018, 11:02:25 am CET »
Prémium asztalok

Pókerezzen a különleges Prémium asztalokon! Válassza ki az Önnek legjobban megfelelő asztalokat a Póker lobby-ban és vegye ki részét a fantasztikus játékból.

Prémium asztalok előnyei:
   - Játsszon csak bet365 játékosok ellen.
   - Megbízható és biztonságos játékkörnyezet.
   - Jövedelmezőbb ajánlatok és a jutalmak egyszerűbb elérése.
   - Több különböző tét is rendelkezésre áll.

Válasszon asztalt a póker lobby baloldali menüjéből.

Részvételi feltételek
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely játékost kizárjon a prémium asztalokról.
A díjak/bónuszok kiszámításához mindig az aktuális valuta átváltási táblázatot használjuk, amelyet a bet365 saját belátása szerint határoz meg.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy egy felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan befizetési bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást, kockázatmentes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat vagy kockázatmentes fogadásokat törölje vagy bármely befizetési bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. Továbbá, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás, kockázatmentes fogadás, vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési számlaszámonként (pl. bank- vagy hitelkártya száma, NETeller számlaszám, stb.) és megosztott számítógépenként, pl. nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy minden ajánlatot visszavonjon az ügyfelektől vagy ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármilyen akciót saját belátása szerint megváltoztasson, töröljön, visszaigényeljen vagy elutasítson.
A bet365-nek jogában áll nyilvánosságra hozni a bajnokság nyertesek, a promóciós bónuszokat szerzők és a progresszív jackpot nyertesek nevét, becenevét, alias nevét, tartózkodási megyéjét és/vagy országát, ha arra jogi vagy szabályozási okok miatt szükség van.
A bet365 munkatársai, tisztviselői és igazgatói, annak promóciós vagy egyéb ügynökségei, licenszet kapók és licenszet adók, szolgáltatók és bármely más közreműködő vagy partnercégek nem jogosultak az akcióra. Ugyanezen feltételek vonatkoznak az ilyen személyek közvetlen családtagjaira.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy visszautasítsa a fizetést olyan játékosoknak, akik összejátszanak (colluding) vagy egymás kezére játszanak (soft play). Továbbá, ha egy játékos számlája be van fagyasztva, vagy a játékos bármilyen okból kifolyólag ki van zárva a pókerszobából, a játékost ki fogjuk zárni a promócióból.

18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org

Nem elérhető csivi0

Re:Bet365 Póker Infó
« Válasz #10 Dátum: Október 10, 2018, 17:19:25 pm CEST »
sit and go 9 fősnél hányan nyernek és mennyit ha 5 euró a beszálló? (bocsi az amatőr kérdésért)

Nem elérhető MessiÁs

Re:Bet365 Póker Infó
« Válasz #11 Dátum: Október 10, 2018, 17:26:31 pm CEST »
3an, 50-30-20% a nyeremeny. 9xkb4,5 a nyeremenyalap, a hianyzo a fee.  Kb 20 12 8

Sportfogadas.org

Pókerezni szeretnél?
« Válasz #11 Dátum: Október 10, 2018, 17:26:31 pm CEST »