Unibet - iPhone, iPad vagy napi bónusz?!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



Az Unibetnél úgy ünnepeljük meg a világ legnagyobb presztizsű tenisztornáját, hogy lehetőséget adunk, hogy nyerjél egy iPhone4-est, vagy iPad2-est, illetve napi bónuszokat. A versenyben úgy vehetsz részt, hogy MOBILON helyezed el tétjeidet a wimbledoni teniszverseny alatt.

Mivel a mobilunkat állandóan kéznél tartjuk, így bármikor, bárhol elhelyezhetjük tétjeinket, legyenek azok élőben vagy mérkőzés előtti fogadások. És, hogy ne magyarázzunk a levegőbe, a legfrisebb statsiztikákat is megtekinthetjük az m.unibet.com-on.
A legfontosabb talán most következik. Nincs pénz a számládon?! Fogadnál?!  Most már befizetni is lehetséges mobilon keresztül. Vagy kifizetnél, mert nyertes a fogadásod?! Szükséged van pénzre? A kifizetést is megoldhatod mobilon keresztül.

Hogyan nyerhetsz?!

Csak annyit kell tenned, hogy minimum 1.500Ft-ért helyezed el fogadásod a MOBILON keresztül, bármelyik Wimbledon eseményre, majd beírod a felhasználó neved a cikk alatt található mezőbe és automatikusan bekerülsz a napi sorsolásba, amelyen tíz 25€ fogadási bónuszt húzunk ki. Ha a wimbledoni héten, mégegyszer legalább 1500Ft-ért helyezel el fogadást MOBILON keresztül egy másik napon, akkor automatikusan bekerülsz az iPhone4 ill. iPad2 sorsolásba. Kérjük, ügyelj arra, hogy a pontos felhasználóneved írd be a mezőbe, figyelembevéve a kis és nagybetűket.

Nyeremények:

10 x 25€ bónusz minden nap
1 x iPhone 4
1 x iPad 2 WiFi + 3G 16 GB

Naponta sorsoljuk a fogadási bónuszokat, az iPhone4-et ill. az iPad2-t pedig június 27-én.

Látogass el a mobil oldalunkra az m.unibet.com címet beírva a mobilböngészőbe.


Részletek és feltételek:

- a napi 10x25€ bónusz sorsolásban azok a játékosok vesznek részt, akik minimum 1.500Ft-ért fogadnak MOBILON bármelyik Wimbledon tenisz eseményre és felhasználónevüket beírják kijelölt mezőbe a cikk alatt.
- az iPhone4 ill. iPad2 sorsolásban azok a játékosok vesznek részt, akik minimum kétszer fogadnak MOBILON legalább 1.500Ft-ért kettő különböző napon a Wimbledoni tenisztornára és felhasználónevüket beírják kijelölt mezőbe a cikk alatt.
- A verseny június 20-tól június 26-ig érvényes.
- Minimum fogadás a mobilon 1.500Ft.
- Mérkőzés előtt és az élőben megtett fogadások is érvényesek.
- A 25€-s bónuszokat minimum 1x szükséges megforgatni, mielőtt átutalhatók lennének másik számlára.
- A napi nyertesek 2 napon belül lesznek jóváírva a számlákra.
- Az iphone4 ill. ipad2 nyerteseket legkésőbb június 28-án lesznek informálva a nyereményükről.
- Az Unibet fenntartja a jogot a promóció bármikori megváltoztatására ill. visszavonására.
- Az Unibet általános fogadási szabályai érvényesek.


Ha szeretnél részt venni a promócióban, akkor ide kattintván megteheted azt.

Emiatt a fos akció miatt nyomtam ma Wawrinkára az 1. szett rövidítésében, hogy ba**ná meg az Unibet.com. ;D Pedig tudhatnám már, hogy sose fognak kisorsolni! :D