Z-man és a sportfogadás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok!

Volt már egy naplóm, de jó ideje nem vezetem. Szeretném az egészet tiszta lappal újrakezdeni. Kb. 1 éve kezdtem el megtanulni, a sportfogadás világát. Jelenleg is aktív tanulója vagyok :) Úgy gondolom, megtaláltam a számomra legideálisabb stratégiát. Igyekszem jó tippeket hozni nektek. Ez is az oka annak, hogy most kezdek újra naplózni. A többit a később :)

Ezt mindenképp külön postba akartam tenni. Tehát, az oka annak, hogy most kezdek el naplózni újra a Real Team kupa. Egy tökéletes aranybánya :) Miért mondom ezt? Évek óta focizom a DVKLSZ első osztályában. A csapatok legalább fele ott is érdekelt, és a keretük majdnem teljesen változatlan (Persze kaptak egy kis erősítést!). Ennél fogva eddig nagy százalékkal jöttek a tippjeim, vagy pedig az irodák "helytelen" oddsai miatt sikerült arbolni. Fontosnak tartom, ne tegyünk gólokra! Ez kispályán általában sok, de ahogy néztem eléggé torz határokat szabtak meg az irodák. A 7-8-9 gól, egy 28 perces meccsen kicsit elszabott, még ha sokszor le is esik a nagy kapuknak köszönhetően. Lássuk a mai napot.

F csoport.

Ez talán a legkiegyenlítetteb csoport, ahol szerintem a Hugarotarg, Deac páros fog továbbmenni. Szerintem ebben a sorrendben. A deac sokkal gyengébb játékot mutatott az első meccsén mint azt vártam. Itt azt ajánlom élőben tegyetek, a meccs képe alapján.

G csoport.

Itt a Victor Security mindenkit agyon fog verni. Ez majdnem százmilliárd százalék :) Az első meccset követve pedig az a véleményem, hogy a Hotel Délibáb csapata 3 vereséggel fog búcsúzni! Őket lehet veretni. A második hely a kérdéses, amire szerintem esélyesebb a Titán csapata a nagy vereség ellenére is, mert a Túrós batyuk előrefele egészen ügyesek, de túlságosan elszaladnak. Kispályán az a csapat nyer aki jobban védekezik, márpedig ebben ők nem győztek meg.

H csoport

Itt a totális favorit az Ecuador. Az elsőosztály többszörös bajnokai. Nagyon jó, erős, gyors csapat. Lehet őket nyeretni. A második helyre nem tudom ki fog kerülni, mert eléggé ismeretlen társaság jött össze ebben a csoportban. Majd a játék képe alapján kell fogadni itt is élőben. Amint tettem valamit jelzem.

#2 december 29, 2011, 12:39:15, Z-man
Miller Pub - CTS (Háromesélyes fogadás)
Tipp: CTS
Tét: 500.00    
Odds: 1.60

Itt már 2vel megy a CTS. A játák totálisan kiegyenlített. A 2 gól az pedig 2 gól. Erről beszéltem amikor az irodák rossz oddsairól hablatyoltam. Mire beírtam, már észbekaptak és levitték 1,3 körülre. Szerintem még az is fogadható!

#3 december 29, 2011, 13:11:01, Z-man
Ecuador-Sunland - Interspot (Háromesélyes fogadás)
Tipp: Ecuador-Sunland
Tét: 1000.00
Odds: 1.25

Mint említettem, szinte biztos csoportelső az Ecu. Simán fogják hozni ezt a meccset, de az se baj ha nem simán. :)

#4 december 29, 2011, 13:12:44, Z-man
Ecuador-Sunland - Interspot (Háromesélyes fogadás)
Tipp: Ecuador-Sunland
Tét: 500.00
Odds: 1.75

3:3 az állás és nyom a ecu mint az állat. Ráadásul olyan malac gólokat kapnak, hogy az félelmetes. Szerintem hozni fogják a meccset.

Sima volt ez a meccs. Az eredmény sokáig szoros volt, de a játék teljesen mást mutatott. Kerekes Zsombi megmutatta, miért csak egy van belőle.

A következő meccs ami már megy a Vi szövi vs Nuno baráti köre. A Vi szövi jobbnak tűnik játékban mindenképp, de az oddsa túl kicsi ahhoz, hogy tegyem. Nálam ez a meccs Nobet. Majd jövök a következő meccsnél:)

#6 december 29, 2011, 13:48:29, Z-man
A hungarotargot tartom esélyesebbnek, de mielőtt megteszem nézem kicsit a meccset, mert a Deac is erős csapat. Ha tettem írok :)

Szerkesztés: Túlságosan háromesélyes a meccs. Nagyon jól védekezik mindkét csapat, és egyelőre a Deacban több erőt látok. Szóval inkább nem teszek most semmit. Mondjuk egy X-t 6-os oddson be lehetne próbálni, de nem gamblerkedem :) Marad az amit jónak érzek, szóval ez is nobet.

#7 december 30, 2011, 14:35:48, Z-man
A real team kupán kívül is zajlik ám az élet. A mai főszelvényem:

Novak Djokovic (SRB) - Gael Monfils (FRA) (Kétesély)
Tipp:Novak Djokovic (SRB)

   
Team Canada - Grizzly Adams Wolfsburg (Háromesélyes (rendes játékidő))
Tipp: Team Canada

Tét: 1332.61
Teljes Odds: 1.46

Djokovicnak volt egy elég csúnya vállsérülése, amit remélem kipihent az utóbbi pár hétben. Ha ez így van, akkor Monfils nem lehet ellenfele a szerb világelsőnek. A jégkorong meccsnél pedig, alapból sokkal jobbnak tartom a Team Canadát, ráadásul tegnap akkora verést kaptak, hogy a bizonyítási vágy is tovább növekedhetett bennük. Bízom a két tippemben. :)

#8 december 29, 2011, 14:46:51, Z-man
A következő meccsen a Victor Security játszik majd a Hotel Délibábbal. Ha valahol, akkor itt lehet majd a sok gólra fogadni. A Victor győzelmére meg mehet akár a ház is!

Szerkesztés: Végre kitették! Egész jó oddson!

Viktor Security - Hotel Délibáb (Háromesélyes fogadás)
Tipp: Viktor Security
Tét: 3000.00
Odds: 1.30

A teljes napi nyereményem a tét. Ennyire bízom a srácokban!

Szerkesztés: Ahogy mondtam, csak a különbség volt a kérdés! :)

#9 december 29, 2011, 14:46:11, Z-man
Megtettem 1.85 oddson az 5,5 gól felett. Szerintem kap még kettőt a délibáb és összeesik! 6 gól meg egyáltalán nem sok! :)

Szerkesztés: Csak, hogy szépen is itt legyen! :)

Viktor Security - Hotel Délibáb (Hány gólt szereznek?)
Tipp: Több mint 5,5   
Tét: 500.00
Odds: 1.85

#10 december 29, 2011, 15:16:07, Z-man
Az előzetesben írtam, hogy szerintem a Titán lesz a második. Addig tököltem itt a postolással, hogy mire visszamentem 1:0-ra vezettek és 3,75-t adta. Épp tenném meg, már majdnem elfogadta, amikor levették, mert megjött a második Titán gól is. Levitték 2-re az oddsot, de már kettővel megy a Titán. Erősen Value Szagú!

Túrós Batyu - Titán-Tasko Team (Háromesélyes fogadás)
Tipp: Titán-Tasko Team
Tét: 500.00
Odds: 2.00

Ha lesz érdekes oddsváltozás azt is teszem, de arról ide már szinte biztos, hogy késve írok!

Szerkesztés: nagyon változatos a meccs... 0:2    2:2    2:3    3:3 Szóval fingom sincs mi legyen, mondjuk. Lehet elhamarkodott volt a tipp, de jónak éreztem. Szurkoljuk ki! :)

Szerkesztés 2: Az egész meccsen jobban játszott a Titán, és csak a buta bekapott gólok miatt lett ilyen szoros...

Zseniális tipp volt!  :great: Én 3:3-nál raktam 6.50es oddson a Titánokat. Nagyon köszönöm!  :beerchug:

#12 december 29, 2011, 15:49:13, Z-man
Ecuador-Sunland - CTS (Háromesélyes fogadás)
Tipp: Ecuador-Sunland
Tét: 1000.00
Odds: 1.40
Ezt a meccs előtt tettem meg.

Ecuador-Sunland - CTS (Háromesélyes fogadás)
Tipp: Ecuador-Sunland
Tét: 500.00
Odds: 1.85
Ezt meg 0:1-nél.

Azóta sajnos 0:2. Lehet itt baj lesz, de bízom az Ecuban.

Szerkesztés: Az Ecu végül csak behúzta. Szorosabb volt mint vártam, de bánja kánya, ha zöld a vége :)

Idézetet írta: Cavalorn Dátum december 29, 2011, 15:16:48
Zseniális tipp volt!  :great: Én 3:3-nál raktam 6.50es oddson a Titánokat. Nagyon köszönöm!  :beerchug:

Igazán nincs mit :) Ezért indítottam a naplót! :) Remélem lesz még pár ilyen mára :)

A mostani meccsre inkább nem teszek, nincs semmi megérzésem :)