Nem szoktak gólokkal fukarkodni a csapatok.

Nagyon fontos meccs vár péntek este a Holstein Kiel csapatára péntek este, mikor a Magdeburg otthonába látogat a német másodosztályú bajnokság 20. fordulójában.

Nagyon jó pozícióból, a bajnoki tabella harmadik helyéről várják a vendégek a 13. helyezett Magdeburg elleni ütközetet. A Holstein Kiel esetében lehetett volna ez sokkal jobb is, hiszen ha az előző két bajnokit megnyeri a csapat, akkor most éllovasként lehetne tekinteni rá. Ezen már nem lehet segíteni, azon viszont igen, hogy a pénteki találkozóra felszívják magukat a gólyák, és véget vessenek az eddig rövidnek tűnő negatív szériának.

A hazai kék-fehérek sem totojázhatnak a kiesőzóna közelsége miatt, így alighanem olyan meccset láthatunk az Unibet fogadóiroda közvetítésében, ami után semleges nézőként sem leszünk elégedetlenek.

február 02., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.43
Holstein Kiel nyer -1.5 hendikeppel  6.75
Magdeburg nyer vagy döntetlen  1.36

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.26
Szögletek száma 9.5 felett   1.54
Gólok száma 2.5 felett  1.51

1. FC Magdeburg - Holstein Kiel Stream

A péntek esti 1. FC Magdeburg - Holstein Kiel találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

1. FC Magdeburg - Holstein Kiel élő közvetítés!