Ha fogadni kellene, akkor nem a hazai csapatra tennénk.

Győzelemmel felérő sikernek örülhetett az előző fordulóban a VfB Stuttgart csapata, amely hazai pályán három gólos hátrányból hozta egálra a Borussia Dortmund elleni bajnokit. Tette mindezt úgy a kiesés elől menekülő gárda, hogy a mérkőzés 39. percétől 10 emberre fogyatkozva igyekezett helytállni. Az egy pont nem sok, de több mint a semmi, főleg az egyik bajnokaspiráns ellen.

A hazai pálya előnyét élvező Augsburg formájáról túl sok jót nem lehet elmondani, tekintve, hogy a legutóbbi öt bajnoki meccsén csak két pontra futotta. Meg is látszik ez a bajnoki tabellán elfoglalt helyezésén, ahelyett, hogy a középmezőnyben kényelmesen dalolászna, megközelítette a rettegett veszélyes zónát.

április 21., péntek

Augsburg - VfB Stuttgart Stream

A péntek esti Augsburg - VfB Stuttgart találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!