Nem újdonság, hogy továbbra is kutyául van a Chaves.

A portugál bajnokság 19. fordulójának szerdai játéknapján az SC Braga otthonába látogat a GD Chaves együttese.

Valami nagyon nem úgy alakul a vendégeknél, ahogy azt szeretnék, pedig az előző szezonban megszerzett hetedik hely után joggal bizakodhattak a hívek. Ehelyett eddig nagyon úgy néz ki, hogy búcsú lesz az élvonaltól, legalábbis a jelenlegi sereghajtó szerep erősen erre utal. Arról nem is beszélve, hogy a piros-kékek a legutóbbi tíz idegenbeli tétmeccsen nyolcszor kifingottak, egyszer nyertek és egy alkalommal ikszeltek. Nem túl fényes mutatók ezek a dobogóra is esélye Braga elleni találkozó előtt, ahol kisebb csoda lenne, ha nem maradna otthon a három pont.

január 31., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   3.05
Braga nyer -1.5 hendikeppel  1.73
Chaves nyer vagy döntetlen  4.00

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.20
Chaves nyer +1.5 hendikeppel   2.10
Gólok száma 2.5 felett  1.49

Braga - Chaves Stream

A szerda esti Braga - Chaves találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Braga - Chaves élő közvetítés!

Borítókép: André Horta (Fotó: Maciej Rogowski Photo/Shutterstock.com)