Miami és Charleston után sem torpant meg Danielle Collins, de már látni a fáradtság jeleit.

A Danielle Collins - Aryna Sabalenka mérkőzés zárja a madridi salakpályás női tenisztorna hétfői programját.

Pályafutása legeredményesebb időszakát futja a 30 éves Danielle Collins, aki zsinórban 15 meccse tartó veretlenségi sorozat épített fel az elmúlt egy hónapban. Ez idő alatt tornagyőzelmet ünnepelt Miamiban és Charlestonban is, és eddig Madridban sem vallott szégyent. Az viszont már látszik, hogy kezd akadozni a gépezet, de egy ilyen menetelés után nincs ezzel semmi gond, semmi sem tart örökké. 

A világranglista második helyén álló Aryna Sabalenka erejét nem kell bemutatni a teniszt kedvelőknek, ha jó napot fog ki a fehérorosz játékos, akkor szinte lehetetlen megverni. Viszont ezekből a jó napokból mostanában elég kevés jut az idei Australian Open győztesének, akit egyébként a bukik a harmadik számú legesélyesebbnek tartanak arra, hogy megnyeri a madridi tornát. 

A hétfői játéknap mérkőzései:

április 29., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 19.5 felett   1.42
Collins nyer -1.5 szett hendikeppel  3.50
Sabalenka nyer +1.5 szett hendikeppel  1.30

Tippmixpro:

Collins nyer legalább egy játszmát  1.39
Játékok száma 26.5 alatt   1.42
3 szett lesz a mérkőzésen  2.29

Collins - Sabalenka Stream

A hétfő esti Collins - Sabalenka találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Collins - Sabalenka élő közvetítés!

Borítókép: Danielle Collins (Fotó: Steven Hodel/Shutterstock.com)