Nagy verést kapott legutóbb a Juventus Empoliban, ahol most sem mehet biztosra.

Két meccsen van túl a Juventus a nemrég kezdődött olasz bajnokságban, de már most látni, hogy nem sok változásra nem lehet számítani a pályán mutatott teljesítményt illetően. Miért is lehetne, hiszen a keretben nagy változások nem voltak, ahogy a kispadon sem, ahol Massimiliano Allegri garantálja a változatlanságot. Ez látható volt a Bianconeri Udinese elleni meccs második félidejében, de még inkább az azt követő Bologna elleni hazai meccsen, amely újra színtelen és eredménytelen perceket hozott.

Fogadásfokozó:

Adrien Rabiot gólt szerez a 16-oson kívülről  11.00
Dusan Vlahovic fejes gólt szerez  19.00

A zebrák vasárnap este az Empoli otthonában lépnek fel, ahol három és fél hónappal ezelőtt 4-1-es vereség után ültek fel a csapatszállító buszra. Most megy a szokásos fogadkozás, de hogy ebből mi fog kisülni, az egyelőre rejtély.

Tippek, vélemények?

Vasárnapi mérkőzések:

szeptember 03., vasárnap

Empoli - Juventus Stream

A vasárnap esti Empoli - Juventus találkozót élőben követhetjük a bet365 irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit a bet365 élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a bankkártyás feltöltés (Visa, Mastercard, Maestro), a minimum összeg pedig alig 1500 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, tenisz és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!