Újabb nagy feladat előtt áll a Paks, ezúttal a skót Hearts ellen kell felvennie a kesztyűt, ami most talán melegebb lesz, mint volt a Tromsö ellen.

A Paks egyedüli magyar csapatként maradt állva a nemzetközi kupákban azzal, hogy az Európa Liga második körében 4-1-es összesítéssel lépett tovább a Tromsö csapatán, ami nem kis bravúr. A 3. fordulóban várhatóan nehezebb helyeztben lehet a csapat, hiszen a skót bajnokság bronzérmesével kell meccselnie a továbbjutásért. Ettől függetlenül semmi sem lehetetlen, mint ahogy nem volt az a Tromsö ellen sem. Sőt, a bukik is sokkal óvatosabban bánnak a paksi esélyekkel, hiszen csak néhány tized különbség van a két csapat között. A paks győzelmét 2,65-ös odds körül lehet megfogadni, míg a Hearts győzelme 2,45-öt ér. Reméljük, hogy a Paks tovább örvendezteti a nekik szurkolókat, és hazai közönség előtt sikerül egy olyan eredményt elérniük, amiből a visszavágón még "akármi" is lehet.

A várható kezdőcsapat:

Csernyánszki Norbert - Heffler Tibor, Fiola Attila, Szabó János, Báló Tamás - Nagy István, Sipeki István, Böde Dániel, Vayer Gábor - Montvai Tibor, Magasföldi József

 

Hajrá Paks!

 

20:00 Paksi FC - Hearts 2,65  3,20  2,45

 

További fogadási lehetőségek:

Mindkét csapat szerez gólt 1,75

Paks vagy Döntetlen 1,42
Félidő eredménye Paksi FC   3,35    Χ    2,00  Hearts    3,10

 

TV: Digisport 20:00