A kiesőzónás csapatok közül csak a hazai oldalon van miért izgulni.

Nagyon fontos mérkőzés vár péntek este a Frosinone Calcio játékosaira, akik 5 fordulóval az olasz bajnokság vége előtt a Salernitana csapatát fogadják a Benito Stirpe stadionban. 

A bajnoki ponttáblázat egyértelműen adja a tudtunkra, hogy a két kiesőjelölt közül a Frosinone van reményteljesebb helyzetben, hiszen egy esetleges győzelemmel, ha átmenetileg is, de elléphet a kiesőzónából. Erre minden esélye meg is van az újoncnak, a formát és motivációt tekintve is jóval a vendégek előtt jár. Ezen nem is kell csodálkozni, mivel a vendégeknél már szinte mindenki elkönyvelte, hogy a szezont menthetetlenül a lista végén fogja zárni. 

április 26., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.72
Frosinone nyer -1.5 hendikeppel  2.30
Salernitana nyer vagy döntetlen  2.60

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    4.00
Salernitana nyer -0.5 hendikeppel   5.75
Gólok száma 2.5 felett  1.59

Frosinone - Salernitana Stream

A péntek esti Frosinone - Salernitana találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Frosinone - Salernitana élő közvetítés!

Borítókép: Frosinone játékosai (Fotó: Raffaele Conti 88/Shutterstock.com)