A Hertha elleni idegenbeli győzelme után hazai pályán lép pályára Hamburger SV csapata, amely a hatodik helyen álló Hannnover együttesét fogadja. 

A hamburgiak kedvező helyzetből várják a német másodosztály 21. fordulójának péntek esti nyitányát, hiszen a hatszoros német bajnok 37 ponttal a második, még feljutó helyen áll. Ebből adódik, hogyha ideglesen is, de három pontra csökkenhet a listavezető St. Pauli előnye, feltéve, hogy a Hamburg a számára legtökéletesebb ereménnyel zárja a a péntek esti meccset.

A Hannover is sziporkázásra van ítélve, már amennyiben feljutási tervei vannak. Az eddig 31 pontot gyűjtött csapatnak bőven van még esélye az osztályozós helyet elérni, úgyhogy ahogy a hazaiaknál, úgy a vendégeknél sem jöhet szóba a lazsálás.

Tippek, vélemények?

A 21. forduló pénteki mérkőzései:

február 09., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.46
Hamburger nyer -1.5 hendikeppel  3.00
Hannover nyer vagy döntetlen  2.08

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.19
Hannover nyer -0.5 hendikeppel   4.10
Szögletek száma 9.5 felett  1.55

Hamburger SV - Hannover Stream

A péntek esti Hamburger SV - Hannover találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Hamburger SV - Hannover élő közvetítés!