A bajnokságban sima eredmény született, a kupában talán szorosabb lesz.

Hétközi kupafordulót rendeznek Hollandiában, ahol a szerdai játéknapon kerül sor a PSV Eindhoven - Twente találkozóra. A győztes a legjobb 16 között fogja találni magát. 

Az eindhoveni gárda elképesztő sorozatot produkált eddig a bajnokságban, ahol 17 lezajlott forduló alatt egyetlen pontot sem engedett az ellenfeleinek. A gólarány is szenzációs, hiszen 59 gólt szerzett és csak 9-et kapott.

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Szögletek szám 9.5 felett   1.74
Twente nyer +1.5 hendikeppel  1.67
Twente jut tovább   4.00

Tippmixpro:

Gólok száma 3.5 felett  2.10
PSV nyer -0.5 hendikeppel   1.41
Félidő döntetlen  2.60

A Twente szénája sem áll rosszul az Eredivisie-ben, ahol a dobogó harmadik fokán várja a pillanatot, hogy lecsapjon a második helyezett Feyenoordra. Merthogy a PSV 14 pontos meglógását nehéz lesz behozni, ellenben a rotterdamiakkal, akik csak két ponttal vannak előrébb.

A kupa viszont más kávéház, itt több szerepet kapnak a c-vágányon közlekedő pályamunkások, akik az esélytelenek erejét összeszedve igyekeznek borsot törni a favorit orra alá. Favorit a PSV, zsinórban a harmadik kupagyőzelmére készül, kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki ebből a meccsből. Legutóbb 2023. november végén találkoztak a csapatok:  Twente - PSV  0:3.

Szerdai mérkőzések:

január 17., szerda

PSV - Twente Stream

A szerda esti PSV - Twente találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

  Fogadj és nézd élőben!

Borítókép: Fotó: FotoDuets/Shutterstock