A sereghajtó legyőzésével a 18. helyre léphet fel a házigazda.

Közvetlen riválisát, az Amorebieta csapatát fogadja hétfő este az FC Andorra együttese a spanyol másodosztály 31. fordulójának záró mérkőzésén.

Az andorrai klub a második szezonját tölti a LaLiga2-ben, ahol 30 forduló után 29 pontot gyűjtve az utolsó előtti helyen áll. Ez azonban könnyen változhat, hiszen egy hétfő esti győzelemmel kiléphet a négy csapatot is felvonultató kiesőzónából. A feladat nem is a megoldhatatlan kategória, ugyanis a vendégek jelen állás szerint a liga leggyengébbje.

Az Amorebieta az utóbbi években ingázik a másod és harmadosztály között, 2021-ben feljutott, 2022-ben kiesett, 2023-ban újra feljutott, és nagyon úgy néz ki, hogy 2024-ben újra kiesik a baszk együttes.

március 18., hétfő

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   2.20
Andorra nyer -1.5 hendikeppel  3.55
Amorebieta +1.5 hendikeppel  1.29

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  3.50
Andorra nyer -2.5 hendikeppel   6.50
Gólok száma 2.5 felett  2.48

Andorra - Amorebieta Stream

A hétfő esti Andorra - Amorebieta találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Andorra - Amorebieta élő közvetítés!

Borítókép: Diego Pampín (Fotó: martin SC photo/Shutterstock.com)