A Fradi képes lehet csodát tenni, tavaly is volt erre példa.

Sorsdöntő meccs vár vasárnap délután a Fradi női kéziseire Franciaországban, ahol a Brest Bretagne elleni BL-nyolcaddöntős visszavágóra kerül sor. 

Az első mérkőzés sajnos nem úgy sikerült, ahogy azt a zöld-fehérek eltervezték, ugyanis győzelem helyett kétgólos francia győzelemmel ért véget az érdi találkozó. 

Az összecsapás végig szoros volt, amit mi sem mutat jobban, hogy három gólnál nagyobb különbség nem volt látható az ütközeten. A meccs a második félidő végén 27-27-es állás után dőlt el, mikor az 55. percet követően a Brest két gólra növelte előnyét. Ezután egy gólra még feljött a Fradi, de egyenlíteni nem sikerült, viszont a franciák Toublanc jóvoltából dobtak még egyet, így alakult ki a 28-30-as végeredmény.

A két gól kézilabdában nem tétel, ennél jóval nagyobb különbségről jött vissza a Fradi a tavalyi negyeddöntőben, ahol a Metz elleni hatgólos hazai fiaskó után is sikerült kiharcolni a továbbjutást.

Vasárnapi női kézilabda BL-meccsek

március 24., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Ferencváros nyer (döntetlen esetén tét visszajár)   2.75
Ferencváros nyer vagy döntetlen 2.23
Brest Bretagne nyer vagy döntetlen  1.30

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 25.5 felett  1.61
Gólok száma 52.5 felett    1.63
Ferencváros nyer +3.5 hendikeppel  1.49

Hol követhető élőben a Brest Bretagne - Ferencváros mérkőzés?

Amennyiben rendelkezel Unibetes számlával, és egyenleged nagyobb, mint nulla, akkor tudnod kell, hogy a fogadóiroda élőben közvetíti a női kézilabda BL összes mérkőzését, köztük a Brest Bretagne - Ferencváros találkozót is.

Hagyományos dobozban (TV-ben) a mérkőzést vasárnap, 18:00-tól a Sport 1 csatornán követhetjük élőben.

  Unibet élő közvetítés