Aggódásra semmi ok, Piros a mérkőzés favoritja.

A harmadik kiemelt Piros Zsombor (108.) a lengyel Daniel Michalski (302.) ellen kezd kedd délután a zadari challenger-tenisztornán.

A magyar játékos legutóbb a székesfehérvári challenger-tornán vett részt, ahol a kezdeti jó szereplése után a negyeddöntőben búcsúzott a későbbi döntős Titouan Droguet ellen.

Piros és Michalski nem teljesen ismeretlen egymás számára, hiszen 2023-ban kétszer is egymás útjába sodorta őket az élet. Ennek a lengyel játékos örülhetett kevésbé, mivel mindkétszer a budapesti születésű Piros hagyta el győztesen a pályát.  

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

március 19., kedd

Piros Zsombor - Daniel Michalski Stream

A kedd délutáni Piros Zsombor - Daniel Michalski találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Piros Zsombor - Daniel Michalski élő közvetítés!

Borítókép: Piros Zsombor játszik a francia Benjamin Bonzi ellen a selejtező mérkőzésen. Fotó: MTI/Illyés Tibor