Utólag is boldog névnapot kívánunk Józsinak, a jófejségért cserébe pihenhetne egyet Piros ellen.

Nyolcaddöntős mérkőzésre készül Piros Zsombor a zadari salakpályás challenger-tenisztornán, ahol csütörtök délután a szlovák Jozef Kovalik ellen lép pályára.

A két játékos tavaly március végén játszotta egyetlen egymás meccsét, amit a magyar teniszező 1 óra 16 perces játékidő után 2-0-ra nyert meg. A borítás is ugyanolyan szép salakszínű volt, mint most Zadarban, úgyhogy ez adott ahhoz, hogy az 1-0-s Piros előny növekedésnek induljon.

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

március 21., csütörtök

Piros Zsombor - Jozef Kovalik Stream

A csütörtök délutáni Piros Zsombor - Jozef Kovalik találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Piros Zsombor - Jozef Kovalik élő közvetítés!

Borítókép: Keszthely, 2023. szeptember 15. Piros Zsombor játszik a török Cem Ilkel ellen a Magyarország - Törökország tenisz Davis Kupa osztályozójának egyéni mérkőzésén a keszthelyi Helikon Teniszcen. Fotó: Czeglédi Zsolt