Nem a kétszeres német kupagyőztes Düsseldorf a favorit.

A legjobb négy közé jutásért csap össze kedd este a St. Pauli és Fortuna Düsseldorf csapata a német kupában.

Egészen biztosan meg fog telni a hamburgi Millerntor stadion, amely a német másodosztályban listavezető St. Pauli otthona. A helyszín mindenképp lépéselőny a hazai gárda számára, amit ékesen bizonyít, hogy a kalózok tavaly április óta egyetlen tétmeccsen sem maradtak alul az aktuális ellenféllel szemben. Nyilván ez a veretlenségi sorozat sem tart örökké, de fogadás előtt talán hasznos infó lehet. 

A vendégek sem szerepelnek rosszul a német második vonalban, ahol az ötödik helyen álló Düsseldorf csupán négy pontra van a feljutást jelentő második helytől, és nyolc pontra a keddi ellenfelétől.

A két csapat legutóbb múlt hét szombaton Düsseldorban találkozott, ahol a St. Pauli minden megilletődöttség 2-1-es győzelmet aratott.  

január 30., kedd

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.62
St. Pauli nyer -1.5 hendikeppel  3.30
Düsseldorf nyer vagy döntetlen  1.97

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 1.5 felett  2.45
Düsseldorf nyer +1.5 hendikeppel   1.36
Gólok száma 2.5 felett  1.65

St. Pauli - Düsseldorf Stream

A kedd esti St. Pauli - Düsseldorf találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

St. Pauli - Düsseldorf élő közvetítés!