Sportvilág és nem csak > Sportmentes fogadások

Szépségverseny

<< < (2/3) > >>

TiB:
Milyen házias lány ez a Miss Finnország. Lekaszálta a hátsó kertjüket. Öregapám nem kaszált ilyen szabályosan, pedig ő aztán két nyúlnyúzás és kocsmázás között világbajnok módon reptette a szélben a pengésfát, ahogy ő hívta.

csacsa44:

--- Idézetet írta: TiB - Október 06, 2018, 12:57:06 pm CEST ---Milyen házias lány ez a Miss Finnország. Lekaszálta a hátsó kertjüket. Öregapám nem kaszált ilyen szabályosan, pedig ő aztán két nyúlnyúzás és kocsmázás között világbajnok módon reptette a szélben a pengésfát, ahogy ő hívta.

--- Idézet vége ---

Ilyenkor azért megfordul az ember fejében, hogy eljöhetne érte a kaszás..  ;D

oakland23:
Azért csak látszik, hogy szabolcsi tirpák vagyok, mert én egyből azt a kasza szarvat néztem. Őszintén szólva ilyet még nem láttam, és mintha Voronkova is furcsálná picit, még mosolyog is rajta. Eleve érdekes, mert mintha így a fotó alapján fából lenne, de azt meg hogy??? Ilyen kettéágazó izét hogy fogsz meg? Össze sem szoríthatod, mert akkor elpattan, szóval mindenképp fura. Meg bár lehetne élesebb kép, de szerintem ez a kasza nem csak Voronkovát nem látta korábban, de fenőkövet -vagy ahogy nálunk mondják: fenkő- sem látott. Akkor meg hogy a fenébe kaszálta le vele ezt a nem kis területet? Szóval az a kasza szarv elég érdekes megoldás, és szerintem Voronkova sem ilyenhez szokott.  Nem véletlen, hogy ott fogja, ahol nem ágazik ketté, kemény, valamint kellően vastag. Megszokás?  ;D

De hozzám hasonló szabolcsi paraszt azt is tudja, hogy ezek a papucsok amit a csaj is visel, nem igazán megfelelő viselet kaszáláshoz. Persze lehet hogy kaszálás után átvette, de az is problémás. Ha a kiskocsit megnézed, ott azért van minden. Ha nem csak fű volt ott azon a terülten, mint ahogy látszik, hogy nem, akkor a lekaszált növényeknek a földben maradó szára úgy át tudja szúrni azt a kurva papucsot, hogy csillagokat látsz. Ráadásul sanszos, hogy nem is 90 fokban vágod el, így még jó hegyes is, még könnyebben átszúrja a talpát. Ráadásul ezeknek a geci gyomnövényeknek ott alul olyan kemény, már-már fás szára van, hogy ha azt hegyes szögben vágod el kaszával, aztán úgy faszán rálépsz, hát komolyan szidol utána mindenkit.

Szóval szeretnék illúziót rombolni: ez kamu  ;D

csabax:

--- Idézetet írta: csacsa44 - Október 06, 2018, 16:37:54 pm CEST ---Ilyenkor azért megfordul az ember fejében, hogy eljöhetne érte a kaszás..  ;D

--- Idézet vége ---
Viszont akkor talán gond lehet, ha a feladat küldője némileg funkcionális analfabéta, s a kaszás helyett a Kasszást küldi.  ;)

SPF Előzetes:
Nálad ki lenne Miss Helsinki? Fogadhatsz is rá!

A kínálat alapján Sanna Pösö a favorit, győzelmére 2.50-ös szorzót kínálnak. Tovább

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése