LaLiga 2021/22

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Xavi kitolt velünk!

Felháborító, nincs már érték a Barcelona sikereiben.  Olvasd tovább


#121 április 01, 2022, 03:53:09, SPF Infó
Barcelona - Sevilla  (vasárnap, április 3., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten 
 
Pierre-Emerick Aubameyang legalább 2 gólt szerez  9.00 
 
Pierre-Emerick Aubameyang szerzi az első gólt  5.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

A mai forgatókönyv alapján a 88. percben ráérünk behúzni az Elchét 0-0-nál :D  ;D

Aubameyang kapcsán gondolkodtam, hogy ilyen korban, beilleszkedés mellett, hogyan tanulja majd a spanyolt. Aztán volt vele egy interjú, ahol perfekt beszélte a nyelvet. Megnéztem, a Franciaországban született gaboni támadónak az édesanyja spanyol. A spanyol, német, angol és francia mellett, még tökéletesen beszéli az olaszt is. Szóval bármelyik topligás csapatban játszhatna, nem lenne gondja az adott ország anyanyelvével.

Nem hiányzott a hosszabbítás Benzemáéknak

Lehetséges, hogy a Chelsea elleni visszavágón nyújtott gyengébb teljesítmény visszaüthet a bajnokságban? Olvasd tovább


El kell engedni a bajnokságot

Ekkora bravúr után, felesleges erőltetni a spanyol ligát.  Olvasd tovább


Azért ez a tegnapi Real fordítás nem semmi teljesítmény volt megint!
Sokkal jobb volt az első félidőben a Sevilla (2:0), és nem gondoltam, hogy Ancelotti képes megint összeszedni a csapatát. Bakker egy héten belül felállni a Chelsea ellen 0:3-ról, és lenyomni 120 percet, majd utána Sevillában 2:0-ról csinálni egy 2:3-at...-mi van itt emberek???
Nagyon hasonló érzésem van, mint a 99-es MU kapcsán, óriási mentális és fizikális erő van a Madridban. Tegnap 1,50 volt a Sevillára az 1x és sokkal jobbak is voltak. Az jutott eszembe 0:0-nál, hogy ez a Real a semmiből lő egy gólt és úszik is a tét. Erre ez a forgatókönyv! Sokkolva vagyok tőlük!

Idézetet írta: Sound Dátum április 18, 2022, 17:56:53Azért ez a tegnapi Real fordítás nem semmi teljesítmény volt megint!
Sokkal jobb volt az első félidőben a Sevilla (2:0), és nem gondoltam, hogy Ancelotti képes megint összeszedni a csapatát. Bakker egy héten belül felállni a Chelsea ellen 0:3-ról, és lenyomni 120 percet, majd utána Sevillában 2:0-ról csinálni egy 2:3-at...-mi van itt emberek???
Nagyon hasonló érzésem van, mint a 99-es MU kapcsán, óriási mentális és fizikális erő van a Madridban. Tegnap 1,50 volt a Sevillára az 1x és sokkal jobbak is voltak. Az jutott eszembe 0:0-nál, hogy ez a Real a semmiből lő egy gólt és úszik is a tét. Erre ez a forgatókönyv! Sokkolva vagyok tőlük!

Szoktam olvasgatni madridi oldalakat/fórumokat, sokan kritizálják Ancsát, hogyan meccsel, mennyire elcseréli magát, már rég nem Madridban lenne a helye, örülhet, hogy a év végéig kitarthat a padon és megcsinálhatja a történelmi rekordot (öt bajnoki cím, öt elit ligában). Én azonban azt mondom: amikor a Real Madriddal megcsinálta a decimát, akkor a Barcelona mindkét bajnokin elkente őket, végén elbukta a bajnoki címet, de kit érdekelt? Senkit, ahogyan az sem, hogy hazai pályán elbukták a városi rangadót is, de BL-t nyertek! A Chelsea vezetőségében sem érdekelt senkit, hogy a szezon elején voltak megalázó vereségek, végén jött a bajnoki cím.

Milan? Két BL-cím? Senki sem azzal foglalkozik, hanem az elbukott isztambuli fináléval, ahogyan azzal se törődik senki, hogy a brazilok által kitalált gyémánt alakzatot ő fejlesztette tökélyre. Az sem izgat senkit, hogy amit lerakott alapot a Real Madridnál, abból Zidane 3 BL-t nyert zsinórban. PSG? Mindenkinek az van meg, hogy elbukta 18 forduló alatt a bajnoki címet. Arról senki sem beszél, hogy lerakta annak a PSG-nek az alapköveit, amely azóta is dominálja a ligát. Ha megfelelő alapkövek vannak letéve, akkor Ancsa szárnyal, de nála nem 1-2 meccsben kell gondolkodni, hanem 2-3 évben. Stratéga, akinél nem a kisebb megállókat kell figyelni, hanem a végállomást, ahol összegzik a munkát.

Mentálisan valószínűleg a négyesből a Real Madrid a legjobb. Ancsa tudja, van két világklasszis játékosa, akiket hagyni kell kibontakozni. Az olasz ezt megteszi. Pocsék a védelem? Senkit sem izgat. Kapnak négyet a Barcától? Megesik. Végén úgyis nyerni fog minimum egy bajnoki címet, ha meg úgy adódik, akkor egy BL-t is. Teszem hozzá, ha nyerne, akkor első olyan edző lehetne, aki 4 BL-t nyert...

Katalóniában elfejtettek tankolni

Második vereség zsinórban, következik gyorsan a harmadik is? Olvasd tovább



A Barca már nem gyűjti a pontokat? A hátralévő meccseken megéri őket veretni szerintem, egy sör árát megéri beáldozni rá, lesz még bukta.

Idézetet írta: NFCKR Dátum április 26, 2022, 03:21:49A Barca már nem gyűjti a pontokat? A hátralévő meccseken megéri őket veretni szerintem, egy sör árát megéri beáldozni rá, lesz még bukta.

Mivel a nyári alapozás nem volt meg (évek óta...), ezért a kondi véges. Érkeztek ugyan friss játékosok, de az erejük nekik sem végtelen. Ebben a csapatban most ennyi volt, mentek nyélen két hónapot, de látszik, hogy Xavival van potenciál a keretben, viszont látszanak a hiányosságok is.

Fiataloknak még kell 1-2 év minimum, mire megszokják ezt a nagy terhelést, védelembe érkezik ugyan Christensen, középpályára Kessié, de még ez így is karcsú lesz. KP-ra minimum 1-2 ember még kell, védelembe minimum 1 KH és 1 balhátvéd kell, előre pedig ki kell selejtezni a Depay - Braithwaite - Traoré triót, lehetséges, hogy Dembélét is el kell engedni. Luuk de Jongot megtartani valahogy, baloldalra se ártana egy játékos, szóval lenne hová igazolni (5-6 ember) és erre jelenleg nincs pénz és mínusz 140 millióban a csapat.  ;D

Maradék meccsekből szerintem 1-2 vereség/döntetlen még lesz, top4 valószínűleg megvan, de szerintem az is csoda volt, hogy a második helyért mentek ilyen ősz után.

Csatárokkal nem megy semmire Simeone

A feszültség uralkodhat a szombati spanyol derbin.  Olvasd tovább



Sorfalat kell állni az ősi ellenségnek

Szinte csak az egyik csapatot érdekli a madridi derbi.  Olvasd tovább