TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 36 vendég van a témában


Idézetet írta: LosGabos Dátum október 11, 2023, 21:26:08Nekem 10-re 5.

Nekem már vagy fél éve nem dobtak semmit(most sem). Lehet nem tetszett nekik az 5 ezerből 311 ezres felvétem márciusban. Bár ez nekik még csepp sem a tengerben.
 :-\

Mikor jön az új TippmixPro?

A Szerencsejáték Zrt. az idei év januárjában közölte hivatalos weboldalán, hogy szerződést kötöttek a máltai központú EveryMatrix szolgálatóval, annak érdekében, hogy a TippmixPro kínálatát és funkcióit bővítsék. Olvasd tovább

Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 03, 2023, 13:57:10Van egy olyan elméletünk, hogy 2 darab Tippmixpro lesz párhuzamosan: klasszikus és új. Ezért volt ez a kérdés a profilozással meg az egyenleg elosztásával.

Három legyet ütnek egy csapásra: nem lehet azt mondani, hogy monopólium van (3 online iroda lesz) és nem kell egyből egy új felülettel pofánverni azokat, akik megszokták a régit, ezen kivül meg a papír alapú Tippmixhez is kell a korábbi pro, mert egy az ajánlat, csak a szorzók szarabbak.


A szerencsejáték.hu (totó,lottó,kenó..stb ) és a tippmixpró között nem lesz átjárás. Ha játszottál lottót vag kenót vagy ilyen szarságokat ,akkor oda is pakolnak az egyenenlegedeből. Azért kellett rendelkezned,hogy milyen arányban. Nem lesz két tippmixpró  ;)

Idézetet írta: naxosz Dátum október 19, 2023, 13:20:42A szerencsejáték.hu (totó,lottó,kenó..stb ) és a tippmixpró között nem lesz átjárás. Ha játszottál lottót vag kenót vagy ilyen szarságokat ,akkor oda is pakolnak az egyenenlegedeből. Azért kellett rendelkezned,hogy milyen arányban. Nem lesz két tippmixpró  ;)

Utólag mi is tudjuk, de köszi az infót.

A lottózós tippmix megtartásával azért végülis lesz két fajta rendszer.

Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

most fog megújulni ?

Idézetet írta: csucsu Dátum október 20, 2023, 23:50:16Tájékoztatás rendszerkarbantartásról

most fog megújulni ?
Nem hinném.
Ez csak a szokásos, hetente mindig van egy éjszakai leállásuk.

Ez most tobb, mint 1 napos leallas, 25-e ejfeltol 26-a hajnalig

Valóban. Mindenesetre nem sok eszük van, épp BL fordulóra időzítik
Válogatott szünet előtt vagy utáni 1-2 nap logikusabb lett volna

Hát kiváncsi leszek rá. Szeretem a teniszt és remélem kicsit megreformálják. Jó lenne ha gémen belül is lehetne fogadni rá. Úgy alapjáraton nagyon merev az egész tenisz fogadás. Mondjuk a focira is igaz.

#1675 október 21, 2023, 11:29:58, vmlinuz
Idézetet írta: naxosz Dátum október 21, 2023, 11:14:34Hát kiváncsi leszek rá. Szeretem a teniszt és remélem kicsit megreformálják. Jó lenne ha gémen belül is lehetne fogadni rá. Úgy alapjáraton nagyon merev az egész tenisz fogadás. Mondjuk a focira is igaz.
https://www.bet-at-home.de/en/sports/i

Kb ez lesz. De lehet megint kivesznek belőle dolgokat, meg megvariálnak valamiket, mint annak idején, mikor elindultak. Akkor is egy ismert platformot vettek, amit a Sportingbet is akkor használt, de lebutították, mert "jólvanazúgy". Most is "jólesz az" hozzáállásra számítok.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 21, 2023, 11:26:24https://www.bet-at-home.de/en/sports/i

Kb ez lesz. De lehet megint kivesznek belőle dolgokat, meg megvariálnak valamiket, mint annak idején, mikor elindultak. Akkor is egy ismert platformot vettek, amit a Sportingbet is akkor használt, de lebutították, mert "jólvanazúgy". Most is "jólesz az" hozzáállásra számítok.

Csak nem ez lesz, itt még esport sincsen, majdnem visszalépés lenne. Az everymatrix többi kliensénél jóval nagyobb kínálat is van, pl a bet365 vagy a winmasters stb.

Idézetet írta: precike123 Dátum október 21, 2023, 11:47:09bet365
Bet365 nem everymatrix platform. Használnak bizonyos szolgáltatásokat, de a platformot nem.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 21, 2023, 11:48:17Bet365 nem everymatrix platform. Használnak bizonyos szolgáltatásokat, de a platformot nem.

Hát ha tényleg ez lesz, akkor nagyon fog hiányozni a mostani tippmixpro.  :(

Idézetet írta: precike123 Dátum október 21, 2023, 11:49:17Hát ha tényleg ez lesz, akkor nagyon fog hiányozni a mostani tippmixpro.  :(
Minden attól függ, mennyire butítják le. Winmasters szint vagy bet-at-home vagy a kettő közötti.