A Szerencsejáték Zrt. az idei év januárjában közölte hivatalos weboldalán, hogy szerződést kötöttek a máltai központú EveryMatrix szolgálatóval, annak érdekében, hogy a TippmixPro kínálatát és funkcióit bővítsék.

A bejelentés után a magyar játékosok körében folyamatosan ment a találgatás, hogy mikor is fog megtörténni az újítás, majd július 19-én megjelent az Indexen egy interjú Mager Andreával, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatójával, ahol egyebek közt a következőt nyilatkozta:

A hatékonyságunkat, a versenyképességünket erősítve megújítjuk a TippmixPro weboldalunkat, amely világszínvonalú platformot és kínálatot hoz rövidesen. - nyilatkozta Mager Andrea az Indexnek.

Az említett cikkben felmerült, mint lehetséges legkésőbbi időpont az idei év ősze. 

A Szerencsejáték Zrt-re bízhatod az egyenleged szétosztását

Ha a naptári évszakokat vesszük figyelembe, akkor most tartunk az ősz közepén, tehát várható, hogy hamarosan megújul a Tippmixpro, és mindezt alátámasztja két fontos esemény is.

Szeptember végén a Szerencsejáték Zrt., egy sokak által nehezen értelmezhető üzenetet küldött ki játékosainak, mely így szólt.

Szerencsejáték Zrt. közlemény
Szerencsejáték Zrt. közlemény 2023 szeptember végén.

Ami még érdekes volt a fenti közleményben, hogy csupán pár napos határidőt adtak a játékosoknak, hogy döntsenek. Utólag rájöttek a Szerencsejáték Zrt.-nél is, hogy azért ennél bővebb infóra van szükségük az ügyfeleknek, így most ott tartunk, hogy egy külön oldalt dedikáltak, ahol részletesen, és már sokkal érthetőbb módon bemutatják, hogy gyakorlatilag mi is fog történni.

https://www.tippmixpro.hu/segitseg/egyenlegrendelkezes

A szituáció az, hogy jelenleg egy közös számla áll a játékosok rendelkezésére, egyetlen egy egyenleg, ami használható volt úgy pl. lottózásra, mint sportfogadások megtételére a TippmixPrón. Most viszont mivel szeretnének átállni az Everymatrix által nyújtott rendszerre, ezért külön kell választaniuk az egyenlegeket, és felajánlják a játékosoknak, hogy vagy ők döntsenek, vagy bízzák a Szerencsejáték Zrt.-re.

Szerencsejáték Zrt. döntés az egyenlegről

Hogyan is működik ez a gyakorlatban?

Feltételezzük, hogy aktuálisan az egyenleged a Szerencsejáték Zrt.-nél (beleértve a tippmixpro.hu és a bet.szerencsejatek.hu-t is) 10.000 Ft.

A fent említett linkre kattinva dönthetsz, hogy az illető összeget milyen módon osszák szét. Dönthetsz úgy is, hogy a teljes összeg maradjon a Tippmixprón, vagy csak a fele (50%), vagy akár semennyi, de rendelkezésedre áll egy csúszka ahol pontosan ezt beállíthatod (pl. 20-80-as arányban).

A döntés határideje: 2023 október 16. 23:59

Amennyiben a megjelölt határidőig nem döntesz, akkor a korábbi játszási szokásaid függvényében osszák ketté egyenleged, vagy ha új játékos vagy akkor a beállított arány 50%-50% lesz.

A változás következtében kettő játékosszámlával fogsz rendelkezni: egy lesz a tippmixpro.hu oldalon, és egy a bet.szerencsejatek.hu-n.

10 éves születésnapi ajándék lesz az újítás

A fentiekből látható, hogy készülődnek a Szerencsejáték Zrt.-nél az átállásra, csak gyanítjuk, hogy ez rengeteg munkával jár, viszont ketyeg az óra, és mivel 2023-ban ünneplik a TippmixPro 10-ik születésnapját, így nem kizárt, hogy hamarosan a játékosok már élvezhetik az új fejleményeket. És nem, nem a magyar - szerb válogatott meccs lesz az amikor piacra dobják, bár sokan ezt várták.

Amit viszont biztosan tudunk, hogy az EveryMatrixtól a Szerencsejáték Zrt. a következőket veszi igénybe:

Szerencsejáték Zrt. Everymatrix szolgáltatások
forrás: Everymatrix.com

Látható, hogy a vásárolt szolgáltatások között ott a MoneyMatrix, ami által a játékosok egyenlegeit kezelik, az OddsMatrix, mely a sportfogadás kínálatra fókuszál, a BonusEngine is jól hangzik, mert ezek alapján bónuszokban is fogunk részesülni, már csak az a kérdés, hogy mit szeretnének a CasinoEngine által? Nyitnak a kaszinó irányába is?

 Mi már nagyon várjuk az újításokat? És ti?

Frissítés: 2023 október 25-én megjelent az új Tippmixpro.