Azt már taglaltuk, hogy minden idők legnagyobb főnyereménye van ötöslottón, most kicsit ránézünk a számhúzás árnyoldalára. Néha úgy tűnt, mintha a hatos szám kilences lenne, de arra is volt példa, hogy golyók nem engedelmeskedtek. Igazi bakik következnek a számhúzás történetéből, ami jelenleg akkora halmozódásnál jár, hogy 6.45 milliárd forintot nyerhetsz, ha jól választod meg az öt számot.

Hatos, faszt, inkább kilences!

Kezdjük egy legendás számhúzással, ami érezhetően megrendezett jelenet. A komlói többszörösen kitüntetett bányász, aki Bangladesben is dolgozott vendégmunkásként. Ez az apró részleg jelzi, hogy bizony minket itt paródiára vesznek. Áron kihúzza a hatos számot, amiről szemüvegesen gyorsan megállapítja, hogy bizony kilences. Némi káromkodás is elhagyja száját, és így vált lényegében legendás magyar mémmé.

A legjobbak a hozzászólások a Youtube felületén, ahol sokan teljes komolysággal állítják, hogy ismerik Áront. De az is olvasható, hogy ott voltak a sorsoláson, és minden így történt, ahogy a videóban látható. Most jön a fordulat! A számhúzásokban erősen érdekelt Bay Éva műsorvezető nemrég elmondta, hogy egy komlói bányász bácsi a '80-as évek elején bizony ezt a valóságban is összehozta. Mindez egyébként hatoslottón történt!

Cserélni kellett a teljes lottó számhúzó gépet!

Az imént említett Bay Éva máskor is bajba került, egész pontosan, mikor a számhúzó gép egyszerűen elromlott a harmadik szám húzásakor. Felemelte a sokaságból a harmadik számot a gép, de az Isten szerelméért sem akart végig gurulni a neki kijelölt műanyag folyosón. Megakadt, és egy helyben pörgött a kihúzott szám. Bay Éva műsorvezető profin kezelve a helyzetet, kérte a hitelesítő szakértők mi történjen.

A válltöméses magasra tupírozott hajú számhúzási megbízott jelezte, hogy a második számú géppel kell folytatni a sorsolást. Az addig kihúzott három szám érvényes, de cserére van szükség. Tehát az egy helyben pörgő, legurulásra képtelen számgolyó szabályos volt. Érkezett egy jól fésült technikus kolléga, aki kicserélte a gépeket, és folytatódott a számhúzás némi rásegítéssel.

Leesett a kihúzott számgolyó, vajon kicserélték?

A hatoslottó húzásakor egyszer csak megérkezett az autók váltójának javítója, akinek két unokája, és két kutyája is van. Reméljük még mindig helytálló az állítás, és az autózás szerelmesének családi létszáma tökéletesen teljes. Apró baki azért volt jelenlétekor, egész pontosan kiemelt egy golyót a sokaságból, és az leesett a földre, ami nem volt a stúdióban használt kamerák képében.

Ezért aztán rögtön beindultak a találgatások, hogy érvénytelen számot húztak ki. Azt a számot mondták be, amit akartak, így csaltak a Szerencsejáték Zrt sorsolásakor. A műsorvezető sem reagálta le túl jól, kijelentette, hogy ő már látta korábban is a nyerőszámot, és minden úgy halad, ahogy kell. A bizottság a korábbi videókhoz hasonlóan két nőből állt ekkor is, és az egyikük hangosan, bólogatva jelentette ki, hogy bizony ez a számhúzás úgy helyes, ahogy van.

Minden idők legnagyobb főnyereménye ötöslottón

Akármi is történt korábban az ötöslottó húzásakor, eljutottunk oda, hogy még soha nem lehetett ekkora összeget nyerni a 67 éves ötöslottó törtélnemében. Jól eltalált öt szám esetében bizony 6,45 milliárd forinttal lehet gazdagabb egy szerencsés nyertes. Több mint 200 napja nem volt telitalálatos, azóta csak halmozódik a nyeremény. Nem csak a nyeremény, hanem a lottózási láz is egekben, utoljára 2020. 11. hetében volt hasonló forgalom a lottózókban.

Vásárolj ötöslottót online

Ha otthonról adnál fel szelvényt, teszem azt nem akarsz átkelni a határon mert erdélyi magyar olvasónk vagy, akkor jól jöhet számodra a TheLotter oldala. Náluk nem csak hogy ötöslottót adhatsz fel, hanem eurojackpotot is játékba küldhetsz az általuk kínált lehetőségeknek hála. Ráadásul a TheLotter felületén nagyon sokféle ország lottóját próbálhatod ki!

TheLotter Regisztráció

  • Fogadási határidő: 2024. 02. 24. (szombat) - 17:30
  • Várható főnyeremény: 6.45 milliárd
  • Lottóhúzás élőben: Duna TV

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Fotó: Poter_N/Shutterstock