Játszd meg a kedvenc dátumod, amikor elvesztetted a szüzességed, amikor összejött végre a diploma, amikor megszületett a kiskutyád, és nyerj naponta 100 millió forintot. Mindezt az ötös, hatoslottó mellett, és a sorsjegyek meg a korszakos kultúrát kiépítő Tippmix mellett kínálja neked a Szerencsejáték Zrt, mert ők azt akarják, hogy neked jó legyen és boldog legyél!

Dátum az életedből, és megváltozik az életed!

Égetően új szükség volt már egy új magyar lottóra, ezért nagyszerű hír, hogy a Szerencsejáték Zrt bevezette a Napi Mázlit, amivel naponta lehet nyerni 100 millió forintot. Hétvégére ott az ötös, napi szintre meg jó lesz ez izgulni, fejben már költheted is el a milliókat. Mindössze csak egyetlen dátumra lesz szükséged, az amúgy is mindig szerencsét hozott eddig is nem? Gondolom az ötöslottón már te is milliomos lettél a nagyi, anyu és apu születési évei miatt.

Szóval a Napi Mázliban egy évet, hónapot és napot, valamint egy szimbólumot kell kiválasztani. Az év nullától százig alakulhat, tehát ahogy a kommunikációban kiemelik a számodra fontos esztendő utolsó két számjegyét jelöld a szelvényen. A hónapnál csak 12-ig választhatsz, és napoknál 31-ig, de februárban sincs esélyed trollkodásra, hiszen 28-ig választható a sorszám. Tehát nagyon fontos, hogy kizárólag létező dátumokat jelölhetsz. Ezt követően még egy szimbólumot kell választani a 20 megadott közül.

400 forintba kerül a házassági évfordulód

Nem tehetsz mást, játékba kell küldened a nagyi születésnapját, a házassági évfordulód, meg hogy mikor született a kedvenc gyereked. Az alapjáték ára 400 forint, nem sok ez, hiszen infláció van az ukránok miatt, akik nem képesek feladni az országukat végre már az oroszoknak. Meg amúgy is Brüsszel, Soros és Gyurcsány is tehet róla, hogy egy új lottó, amiben az életed legfontosabb dátumait kell megjátszani 400 forintba kerül.

Nem igazán írják le sehol, de azért vannak ám nyerési esélyek, mert a matek sajnos nem hazudik. Szóval a főnyereményre, a 100 millió forintra 1 : 365.000 esélyed van. Mondjuk úgy, hogy nem fogsz sűrűn nyerni ilyen nagy összeget, nagyjából soha. Vajon mit figyeltek a játék kialakításakor? El is mondta Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója. Szóval a felnőtt lakosság 57 százalékának van olyan száma, ami családtag születéséhez, fontos életeseményhez kötődik, és most figyelj, ezt 97 százalék meg is játssza.

100% befizetési bónusz akár 300 RON-ig + 200 ingyenes pörgetés

Az új Unibet játékosok akár egy 300 RON értékű befizetési bónuszban, valamint 200 ingyenes pörgetésben is részesülhetnek.

Unibet regisztráció Részvételi feltételek

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

hírdetés

Borítókép: Sportfogadas.org