Játékok, melyekben SPF Admin szerepelt

SfGuru
SPF Admin közösségi adatai

SPF Admin statisztikái

0 %

ROI

0

Tippek


Tipp Esemény Odds Beküldve Játék
1
Teljes játékidő - Mérkőzés
St Neots Town - St Ives Town
Foci / Anglia - Déli Liga Premier Division
1.70
2018 ápr 5. 12:27 SfGuru
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:Sportoló ne politizáljon? témához
Tegnap, 21:55
Már talán másodjára olvasom, hogy lehetséges az, hogy Gula barátnői nyomásra cselekedett. Ez csak feltételezés; és speciel nem gondolom, hogy ez így lenne. Ad ő a csaj alá koszt és kvártélyt és stb.-t :) Nem gondolom, hogy ennyire bevihetné más véleménye a málnásba; kivéve, ha ő is maximálisan egyetért azzal.

Tipikus hozzáállás. Ott van a háttérben a csaj, akkor biztos ő mondta, hogy tennie kell valamit.  :D

Mondják ezt azok akik nem képesek felhúzni a zoknijukat az asszony nélkül.

És most nem az itteni fórumtagokra gondolok feltétlenül akik ezért írták, csupán általánosan akik egyből ilyeneket írnak. Egy férfi már nem dönthet, nem nyilatkozhat, mindent a nő diktál, mi?  ;D
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:R.I.P. témához
Tegnap, 15:38
Sajnos ma Alfredo Quintana szervezete is feladta a harcot a hétfői infarktusa után.

Nyugodjon bekeben.

Nyugodjon békében.  :-\
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:SPF Klub, a hűségprogramunk témához
Tegnap, 14:05
Márciustól visszatérünk a Top30-as díjazáshoz. Köszönjük a türelmet.  :cya:
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a SfTotó - március 2021 témához
Tegnap, 14:03
SfTotó - március 2021

Nyeremény: 5 000 HUF Skrillen/szelvény!

Márciusi naptár:

1.Szelvény: március 2-3-4.
2.Szelvény: március 6-7.
3.Szelvény: március 13-14.
4.Szelvény: március 20-21.
5.Szelvény: március 24-25.
6.Szelvény: március 27-28.


SfTotó Értesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a szelvényekről akkor ajánljuk, hogy kérj értesítést.

Hogyan? A profil oldaladon, Beállítások doboz keretén belül van egy olyan, hogy Játékok értesítései. Ott kérheted az értesítőt, vagy akár le is iratkozhatsz róla.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!  :ok:
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a SfScore - március 2021 témához
Tegnap, 14:00
SfScore - március 2021

Nyeremény: 3 000 Forint Skrillen/szelvény!

Márciusi naptár:

1.Szelvény: március 3.
2.Szelvény: március 6.
3.Szelvény: március 7.
4.Szelvény: március 11.
5.Szelvény: március 13.
6.Szelvény: március 14.
7.Szelvény: március 18.
8.Szelvény: március 20.
9.Szelvény: március 21.
10.Szelvény: március 25.


SfScore Értesítő

Ha nem szeretnél lemaradni a szelvényekről akkor ajánljuk, hogy kérj értesítést.

Hogyan? A profil oldaladon, Beállítások doboz keretén belül van egy olyan, hogy Játékok értesítései. Ott kérheted az értesítőt, vagy akár le is iratkozhatsz róla.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!  :ok:
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:SfScore - február 2021 témához
Tegnap, 13:50
Február 25.: hlatkij - 3000 HUF Skrillen keresztül
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:SfTotó - február 2021 témához
Tegnap, 13:45
Február 23.-24.-25.: Powell - 5000 HUF Skrillen keresztül
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:SfGuru Prémium témához
2021 febr 25. 22:27
Valahová bemásolom! Köszönöm a reagálást! :) Csak tényleg azt nem értem, hogy Unibeten most is kint van, akkor a guru kínálatából hirtelen miért kerül ki???

Közben visszakerült! :)

Gondolom azért, mert pont frissült.  :D
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:Premier League 2020/21 témához
2021 febr 24. 17:05
Premier League: ki lesz az év labdarúgója?

A fogadóirodák ajánlatában (így a bet365-nél is) megtaláljuk a PFA Player of the Year díjra vonatkozó fogadási kínálatot, s ez alapján az idei szezonban a Manchesterben focizók a fő esélyesek a titulusra. Olvasd tovább

SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:SfGuru Prémium témához
2021 febr 24. 13:10
Azóta is figyelem az ajánlatot az Unibeten, de nem jelent még meg a meccs.
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:adózás témához
2021 febr 24. 11:18
Hahaha, gyozike kertesze  ;D ;D ;D Errol jut eszembe, regen sokkal tobb volt errefele fura fazon, egesz vilagnal okosabb tipszter zsenik, luzerek, akik igazabol plusszban vannak, csak a vilag nem erti oket, a keretlen okossagot osztogato tipszmiksz vitezek. Mara csak azok maradtak akik tisztaban vannak a sportfogadassal, sajat kepessegeivel... Igy jo ez, igy van rendben :)

...de a Jóska es a buli hianyzik itt :)

Bár csak úgy lenne, még mostanság is akad azért 1-2 fazon, de való igaz, hogy nem annyira látványosan, mint korábban :D
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:Foci hírek témához
2021 febr 24. 10:21
Annyira nehéz kérdések ezek. Részben igazat adok és értem mire gondolsz. Részben pedig nem. Egy sör mellett kultúráltan tök jó lenne kifejteni ezeket, mert az érdekel viszont, hogy ki mit gondol magánember szinten erről, ahogy nekem is megvan a véleményem. Viszont úgy érzem szétoffoljuk a topikot... :(

Már alig várom azt a sörözést.  :beerchug:
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:Foci hírek témához
2021 febr 24. 10:19
Ne menjünk bele. Abban teljesen igazad van így belegondolva, hogy tényleg nem direktbe nyomja! Elismerem most így jobban megnézve! Viszont tudjuk azt, hogy akkor indirekt módon miről szól ez a propaganda, s amint látod mit váltott ki rengeteg emberből? Kikúrt nagy felháborodást, mert ha burkoltan is, óvatosan mezsgyén haladva, de megint csak meleg-propaganda van terítéken.

Na de nem akarok én ebbe belemenni, mert pont ezektől próbálom óvni magamat és a szűk környezetemet, hogy ezek a faszságok napi szinten jelen legyenek az életünkben. Semmi szükség rá nálunk, csak ne ömlenének már olyan helyekről is, mint a sportoldalak, amiket előszeretettel követek...

Ezzel teljes mértékben egyetértek.
Sőt, per pillanat azt sem tudom hogyan reagálnám le, ha a nagyon közeli környezetemben valaki coming-outolna, nekem csupán a kormány intézkedéseivel vannak gondjaim. Miért szól ebbe bele?

SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:SfGuru Prémium témához
2021 febr 24. 10:16
Sziasztok! Írtam egy előzetest a cordobai 18:30 -kor kezdődő Barrios Vera - Kovalik meccsre, de nincsen kint a listában ... 12:30 -ig kiszokták rakni a Unibetre a hiányzó meccseket vagy van ami kimarad a listából?

Két ok lehetséges amiért még nem jelent meg:

1. Bealudtak
2. Valami nem tiszta a meccsel
SPF Admin
SPF Admin hozzászólt a Re:Foci hírek témához
2021 febr 24. 10:09
Meg is érdemli. És leginkább nem a közlendővel van bajom, hanem azzal, hogy pontosan az ilyen megnyilvánulások gerjesztik a feszültséget a társadalomban! Ez igaz az antiszemitizmusra, a rasszizmusra, a melegjogokra stb.
Ha nem lenne napi szinten ez az egész az arcodba tolva annyira, hogy már besokallsz tőle, nem is lenne probléma. Legalábbis nem ennyi, abban biztos vagyok.

Én speciel leszarom ki zsidó, ki fekete, vagy ki éppen meleg. Nem érdekel mindaddig, amíg nem tolják az arcomba, illetve ezáltal, hogy ők hátrányos helyzetűnek, elnyomottnak stb. vannak feltüntetve, kvázi előnyt nyernek a körülöttük megjelenő ajnározás folytán. Pl. felőlem legyen meleg akárki, viszont tartsa a négy fal között! Viszont megmondom őszintén attól is rosszul tudok lenni, ha egy közösségi helyen egy heteropár nem bír magával. Mindennek megvan a maga helye, ideje...pedig lássuk be ez társadalmilag elfogadottabb, mint az, hogy két pasi vagy két nő csinálja ezt nyilvánosan.

Szóval Gulácsiban én is nagyot csalódtam emberi szinten, mert ennek a témának nem az ő oldalán lenne helye. Elfogadom, hogy mint magánember van véleménye, mert mindenkinek joga van hozzá. Viszont az oldala már nem "magánember"- kategória, hanem több ezrek, százezrek, milliók által követett sportolóé, akinek csakis a karrierjével, teljesítményével, sportpillanataival szabadna jó esetben foglalkozni. Legalábbis szerintem. És ez igaz minden olyan tömeg-manipulativ médiumra, rajongói oldalra, akiknek égegyadta köze nem lenne normális esetben az ilyen jellegű témákhoz.

Továbbra is tartom és egyre jobban meggyőződöm róla, hogy a rasszizmus, antiszemitizmus és egyéb ilyen társadalmat masszívan megosztó jelenségek ébrentartása bizonyos igencsak felső körök érdeke ezáltal gerjesztve a feszültséget a globális világban. És nézzetek konteo-függőnek. Remélem egyszer én is kiakadhatok és megvéd majd valami hatalom ha lefehéreznek, lemagyaroznak vagy éppen majd leheteroznak!

Viszont ahogy látom ezt a hírt nem is volt szerencsés a Foci hírekben megosztani, mert ez minden csak nem Foci hír...!  :beerchug:

Szerintem meg egy picit benézted. Ő nem direktbe nyomja a melegpropagandát, hanem tudtom szerint amellett kampányol, hogy igenis "mások" is örökbe tudjanak venni gyerekeket, és ne az állam döntse ezt el!

Hamarosan jön majd az abortusztörvény is...már látom (a lengyel barátoktól).

Én se feltétlenül szeretem a mostani PC mozgalmakat, sőt, kimondottan fel vagyok háborodva, hogy pl. a F1-ben már nincsenek ott a pit-lányok. Ettől eltekintve, ha mindenki a négy fal között csinálja, akkor legyen rá lehetősége bevállalni egy gyereket is, ha már az emberi teste ehhez nem alkalmas. Szerintem egy árva gyereknek jobb egy ilyen környezetben, mint egy otthonban.

De mindenkinek szíve ügye. Én sem mondom meg, hogy X mit csináljon a négy fal között, más se mondja meg.

A felhasználó összes hozzászólása