Bet365: Spanyolország - Olaszország, INGYENES Fogadás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A címvédő Spanyolország június 10-én, vasárnap játssza első Euro 2012 mérkőzését Olaszország ellen – a Bet365 pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínál számotokra az izgalom fokozására.

Tegyél meg egy mérkőzés előtti fogadást a Spanyolország v Olaszország rangadóra és megajándékoznak egy azonos értékű ingyenes élő fogadással erre a mérkőzésre.

Ahhoz, hogy jogosult legyél az ingyenes élő fogadásra, egyszerűen tegyél egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadj a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben ELSŐ élő fogadásod vesztes, a tét értékét visszafizetik a legnagyobb mérkőzés előtti fogadásodnak értékéig (maximum 3.000 Ft).

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhatsz mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.

Számos mérkőzés előtti és élő fogadás piacukkal, valamint fantasztikus ingyenes fogadás ajánlatukkal biztos lehetsz benne, hogy a bet365 a legjobb hely labdarúgás fogadásaidhoz.


Residents of the following countries are not eligible for this offer: Russia, Ukraine, Armenia, Vietnam, Belarus, Croatia, Serbia, Lithuania, Kazakhstan, Latvia, Slovenia, Georgia, Moldova, Macedonia, Romania, Poland, Portugal, Bulgaria, Czech Republic, Hungary, Slovakia, China, Taiwan.

A magyar oldalon ez nem így van Csabber, meg amúgy se küldtek volna e-mailt, ha nem lenne érvényes!

9.Az ajánlat nem érvényes a következő országokban élő ügyfeleink számára: Oroszország, Ukrajna, Örményország, Vietnám, Fehéroroszország, Horvátország, Szerbia, Litvánia, Kazahsztán, Lettország, Szlovénia, Grúzia, Moldova, Macedónia.