Sztárbox, influencer boksz, meghalt a boksz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki üthet nagyobbat?

Mike Tyson
5 (29.4%)
Istenes Bence
12 (70.6%)
Jake Paul
0 (0%)

Összes szavazó: 17

Szerintem egy ilyen tévesztés, egy ilyen káoszosnak tűnő és hirtelen megszervezett gálán simán belefér. Nem ez a legnagyobb baki, nem tévesztette el a himnuszt vagy ilyesmi.

Eleve egy nagy lófasz ez az egész ;D nehéz lehet alkalmazkodni rá. Ami sokkal gázabb, hogy hiába írják ezt a sok készülést, ez az Ervin kb semmit nem csinált. De a nőknél is csak püfölés stb. Várom mire jut Istenes, meg a Schobert, meg Rácz Jenő, ők szerintem komolyan készülhettek.

Amúgy én úgy tippeltem, hogy kinél lehetett állóképességre, harciasságra vonatkozó múlt. Például Árpa Attila hosszú évekig amerikai focizott, miközben egy Nagy Ervin "csak" színészkedett. Vagy ott van Aleska Diamond, a pornó is komoly állóképességet kíván, de a cirkuszi torna utána még inkább. Szóval alap kondi lehet szerintem ilyen sztárboksznál a nyerő.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum október 31, 2023, 09:40:43Ha azt mondja jon a negyedik menet, mivel bokszban menetnek hivjak, akkor oke. Bar logikailag nem tevedett, de egy normalis kommentator sosem mondana ilyet egy 4 menetes boxmeccsen. Tehat koze nincs az egeszhez es arra sem vette a faradtsagot hogy megtanuljon nehany szakszòt.

én hibáztam, túl sok nflt es nbat néztem :-)

4.menetet mondott.

De már lement mind a négy.

Nem vészes, ennél nagyobb baj ne legyen a világon idén

Idézetet írta: TiB Dátum október 31, 2023, 11:26:19Szóval alap kondi lehet szerintem ilyen sztárboksznál a nyerő.

Ez illetve az a faktor, hogy az illető fél-e az ütéstől. Ezt a kérdést majd  eldöntheti az Istenes vs. Norbika meccs. A kis Schorbert-től fittebb, szálkásabb, jobb lábmunkájú boxoló nem nagyon lehet a mezőnyben. De én azt láttam gyakorlásnál, hogy fél az ütéstől, így hiába a jó kondi csak terelve lesz és Bence kiüti.

Simán mellélőhetek ezzel a prognózissal, de annyira komolyna gondolom, hogy a KO Istenes win-t, ha lehetne valóban megtenném egy bukinál ;D

Aleskánál hiába a pornó és a másik torna a lég, azt már 3 éve is megmutatta az Exatlonban, hogy semmire nem elég a kondija. Ott ha jól emlékszem, 2 futamnál többet nem nyert. Bukott vagy húszat.

Idézetet írta: Latzka Dátum október 31, 2023, 15:43:27Ez illetve az a faktor, hogy az illető fél-e az ütéstől. Ezt a kérdést majd  eldöntheti az Istenes vs. Norbika meccs. A kis Schorbert-től fittebb, szálkásabb, jobb lábmunkájú boxoló nem nagyon lehet a mezőnyben. De én azt láttam gyakorlásnál, hogy fél az ütéstől, így hiába a jó kondi csak terelve lesz és Bence kiüti.

Simán mellélőhetek ezzel a prognózissal, de annyira komolyna gondolom, hogy a KO Istenes win-t, ha lehetne valóban megtenném egy bukinál ;D

Lehet! Csak még a monkeyBet oddsmesterei is dolgoznak! Csütörtök este, péntek délelőtt jönnek csak a szorzók, de komoly kínálat lesz, szóval ne ilyen ratyi tippmixPró kategóriára számítsatok

Idézetet írta: Latzka Dátum október 31, 2023, 15:43:27Ez illetve az a faktor, hogy az illető fél-e az ütéstől. Ezt a kérdést majd  eldöntheti az Istenes vs. Norbika meccs. A kis Schorbert-től fittebb, szálkásabb, jobb lábmunkájú boxoló nem nagyon lehet a mezőnyben. De én azt láttam gyakorlásnál, hogy fél az ütéstől, így hiába a jó kondi csak terelve lesz és Bence kiüti.

Simán mellélőhetek ezzel a prognózissal, de annyira komolyna gondolom, hogy a KO Istenes win-t, ha lehetne valóban megtenném egy bukinál ;D


Erre jó példa egy dagadt Fury meg szálkás Klitschko meccs. Fury nyert, most ezzel nem Fury kinézetéhez hasonlítom Istenest :) vagy ott volt AJ és a snickers imádó Andy Ruiz meccse.

Ez a műsor amúgy hetente zajlik? Mert akkor érthető volt Árpa Attila ilyen vehemens kezdése, és gyors befejezésre törekvése. Minél kevesebb sérülés, minél rövidebb meccs, jó alap lehet a következő bunyónál.

Hetente, de itt az első hetekben azért Árpa mondjuk a következő két hétvégén nem meccsel. Magyarán azok, akik az első kör utolsó hétvégéjén meccselnek, kevesebb idő marad regenerálódni. Persze ez nem így van, hisz az a 4*2 perc annyit nem vehet ki, vagy a csajoknál a 90 másodperces menet. Egy jó edzésen jobban el kell fáradni. Le Bannerék is végigtolták egy este anno a K1 gálán a 3 meccset. Én arra lennék igazán kíváncsi, milyen gázsit kapnak, de hátha kiderül majd.

Ígért oddsok később, egyszerűen a monkeyBet nem követhet el olyan hibát, hogy a mérlegelés előtt szorzókat publikál. ;D

Idézetet írta: oakland23 Dátum november 02, 2023, 08:50:48Én arra lennék igazán kíváncsi, milyen gázsit kapnak, de hátha kiderül majd.
 

Ez tényleg jó kérdés! Gondolom van egy alapösszeg, ami arra van, hogy voltak olyan 'szívesek', hogy egyáltalán kötélnek álltak. De a győzelmeknek és a további meccseknek is hozni kell a további pénzt, hiszen motiválni is kell őket, hogy akarjanak nyerni és ne csak az legyen a céljuk, hogy minél előbb felmarkoják a tuti pénzt.

A gázsit tekintve pedig evidens, hogy létezik egyfajta súlyozás; a húzónevek biztosak sokkal-sokkal többet kapnak, mint az alig ismert emberek vagy az amúgy is RTL alkalmazásában álló Szabados Ági, akinek lehet csak szóltak, hogy ha maradni akarsz, akkor menned kellene egy cseppet boxingolni ;D 

Sztárboksz: Istenes Bence ki fogja ütni Schobert Norbi fiát

Vasárnap este 19:00-kor folytatódik a magyar hírességek összecsapása a Sztárbox nevű műsorban. Olvasd tovább



Szóval változott a véleményem, az Istenes-Schobert bunyó szerintem fasza volt, még totál bokszra kiképzett szemmel is. Mindketten sokat készülhettek, remek bunyó volt.

Ami nem tetszik, az a pénzért megúszós vonal, pl ez a Kevin vagy ki, meg Kíra, meg Dobrády Ákos, ezek egyszerűen rontják a színvonalat. Nekem továbbra is Árpa Attila állat mód előre menése a favorit, de a castingolás lehetett volna még jobb. Nyilván nehéz lehet a készítőknek, felkérik a Kicsi Gesztenyét, az meg szarik bele az edzésekbe. Mindenesetre pozitív csalódás egyelőre az egész összességében.

Árpa Attilának és Istenes Bencének szurkolok, én amúgy csak meccseket nézek vissza, a műsor nem tudom milyen lehet, de le a kalappal ha valaki végignézi vasárnap esténként.

Én is így látom; bőven elég visszanézni! A 3 órás műsoridőből lesz egy nagyjából fogyasztható 25 perc; változó színvonalú meccsekkel. Nekem Curtis volt nagy csalódás, bár a párja elmondta, hogy semmit nem készült ;D

Rácz Jenőre vagyok nagyon kíváncsi; jókat hallok róla, nagyon komolyan veszi és pár ütős videóját is láttam, ahol elég brutál volt.


Idézetet írta: Latzka Dátum november 13, 2023, 21:06:41Rácz Jenőre vagyok nagyon kíváncsi; jókat hallok róla, nagyon komolyan veszi és pár ütős videóját is láttam, ahol elég brutál volt.

Bumm, ilyen padlófogásra nem nagyon voltak felkészülve. Hiába mondták Kokóék, hogy az orvosi stáb már bent van és teszi a dolgát; én csak egy testesebb hölgyet láttam, aki próbált valamit csinálni; szerintem ilyen téren (is) felkészületlenek voltak a szervezők :noway:

Kabát Peti esetében nagyon tetszett, hogy hiába érezhetően az ellenfele fizikális fölényben és bika-módban volt, de ezt amíg bírta állta; próbált elmozogni és nem kifordulni illetve nem hátát mutatva elfutni mint ahogyan azt páran tették korábban..

Szerintem férfi módjáta veszített a legfelkészültebb bunyós tanonc ellenében :ok: