Női Kézilabda VB 2015

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Aa Kösz drogos

Nem tudom, élvezem az ilyen fogadasokat de csak kezinel, olyan mint mikor élmegyek szombat este aztán tudom h nem kéne froccsozni de ha már ott vagyok..



Ezen az oldalon mindig nagyokat derülök :D
"Ja és csak szólok, hogy a 2013-as bronzukat egy középszerű játékosnak köszönhetik, egy bizonyos Burgaardnak..."
:D

Kongói DK

Velük aztán tényleg meg vagyok lőve. Ők a Kongói DK.

;D

kurvajó tényleg, sztem ajándékgyanú ez a francia odds nyitókörben a néemtek ellen

Csak nem mindegy én kapom az ajándékot vagy adom. ;D


Nézegetem itt az unibet kínálatát csapatok legjobb góllövőire, és jót derültem:
Nálunk pl. 26.00-os odds van rá, hogy Bíró Blanka lesz a top scorer, aki ugye kapus  ;D Míg. pl. Szamoránsky-ra 81-es oddsot adnak, akiben azért úgy átlag 3-4 gól benne van szerintem meccsenként.
Vicces  :D

Igazából egyik sem tetszik, de
Braziloknál Rodrigues 7.50
Oroszoknál Ilina 5.00
Hollandoknál Groot 9.00
nálunk esetleg Szucsánszki 12.00-es oddsal talán egy próbát megér, vagy nálunk a Szamóra 81.00-es oddsal  :D

Igazából én is azt hiszem, Görbe nem lesz olyan, mint korábban. Sorozatterhelés, és amúgy sincs top formában, meg ahol nem nagyon olvastam, hogy most már van egy poronty, aki majd hiányozni fog előbb-utóbb neki. Itt Szucsinak kell elsőszámú vezérnek lenni, és nagyon remélem, hogy ő házhoz megy a pofonért, és vállal majd becsülettel. Ráadásul ha Görbe betlizik heteseknél, (ő sem fog mindig sorozatban 40-50 hetest beverni), akkor dobhat Misike, Triscsuk, Szucsi, Bulath, fogalmam sincs, ki lőné akkor, ha Görbe rontana, de látok rá esélyt, hogy oszlanak majd a hetesgólok is. Szerintem én Szucsit egy jó 500 Ft-tal behúzom, és 200 Ft-ot rakok Szamóra is, tetszik a 81.00-es odds.  ;) Korábban már leírtam Piroskát, de kajak jó formában van, és ha a térde nem esik szét, Zizi meg Zácsik meg fogja találni a falban. Meg szerintem Görbe az első két meccsen nem is fog túl sokat játszani, a keményebb meccseken meg nem érzem már benne azt, hogy a régi tudna lenni.
Tomori igazából sosem volt a kedvencem, ő tényleg a szélsőségek embere, képes 1-2 gólra is, meg 10-12 gólra is, meg arra is, hogy elmeszelje magát... De hogy minden meccsen stabil legyen végig, azt kétlem. Zácsik nem fog annyit játszani, hogy a legtöbbet dobja, szélsőink meg dísznek lesznek fenn a pályán... (ne legyen igazam)
Meg is győztem magam, hogy 500 Ft helyett 800 Ft-ot rakjak arra, hogy nálunk Zita lesz a legeredményesebb. Aztán ha mégis a Görbe, hát egye fene. Ha ez előfordul, akkor elvileg még a top4 sem kizárt.
Sajnos a leggyengébb pont szerintem Németh, kiráz a hideg attól az embertől, de hátha lesz egy-két nyerő húzása neki is, amikor ég a ház, vagy bele kell nyúlni a meccsekbe. Igazából nem nézem ki belőle, de a Storck-ot is leírtam, aztán látjuk, hogy nem kellett volna. Más kérdés, hogy Németh már bizonyította, mekkora agy, ezért félek csak...

Nem pont ide tartozik, de jövőre Nora Mörk lesz a Győr jobbátlövője.

Női Kézilabda VB 2015 Tippjáték

Tippelj a Női Kézilabda VB mérkőzéseire. A legsikeresebb tippelők a verseny végén fogadásbónuszban részesülnek.

Nyeremények

1.hely: 20 eurós Bet365 bónusz!
2.hely: 10 eurós Bet365 bónusz!

A nyeremény átvételéhez szükségetek van egy bet365 számlára. Itt regisztrálhattok.


SfGuru Női Kézilabda VB 2015

1.hely: 10.000 HUF Skrillen keresztül
A nyeremények átvételéhez szükségetek van egy Skrilles számlára.


Idézetet írta: csacsi1899 Dátum december 03, 2015, 12:42:25
Nem pont ide tartozik, de jövőre Nora Mörk lesz a Győr jobbátlövője.

honnan veszed? proof? :D


és tényleg ma még nem jártam nemzetisporton :'( :laugh: durva minden norvégot megvesznek :D már csak kapuba kellene solberg és akkor vennék szezon bérletet és járnék győrbe innen az alföld közepéről :D:D:D:D

sulland mörk nah meg solberg jaj a bébik :D

Idézetet írta: csak1tomi Dátum december 03, 2015, 13:43:46
és tényleg ma még nem jártam nemzetisporton :'( :laugh: durva minden norvégot megvesznek :D már csak kapuba kellene solberg és akkor vennék szezon bérletet és járnék győrbe innen az alföld közepéről :D:D:D:D

sulland mörk nah meg solberg jaj a bébik :D

Sulland így viszont szinte biztos, hogy menni fog a szezon végén. Ettől függetlenül hatalmas erősítés Mörk érkezése. Szvsz a világ legjobb játékosa minden posztot figyelembe véve. Szemétség volt, hogy tavaly nem ő lett az Eb-n az MVP. :( Már csak Planétától kellene megszabadulni :D Nem fogadod be őt ott az Alföldön? :)