PokerStars sportfogadás és tőzsde

Előző téma - Következő téma

BHLCZ és 1 vendég van a témában


PokerStars sportfogadás és tőzsde Infó

Ha bármilyen kérdésed van a PokerStars sportfogadás és fogadási tőzsde szolgáltatásaival kapcsolatosan, azt ebben a témában felteheted. Mielőtt feltennéd kérdésed megkérünk olvasd el a létező hozzászólásokat, hisz lehet, hogy már ott van a válasz a kérdésedre.

Megpróbálunk minél hamarabb válaszolni kérdésedre.  :great:

PokerStars bemutató

Fogadtál már a PokerStarson, esetleg használtad a fogadási tőzsdéjüket? Akkor értékelheted a PokerStarst.

érdekes. Nem szeretnék csak emiatt regisztrálni: Meg tudná valaki mondani, hogy mekkora a jutalék a tőzsdén? (Commission?) 6,5%-ot találtam guglival, egy top bajnokság meccsein is ennyi?

Idézetet írta: Schleck Dátum január 27, 2024, 19:29:14érdekes. Nem szeretnék csak emiatt regisztrálni: Meg tudná valaki mondani, hogy mekkora a jutalék a tőzsdén? (Commission?) 6,5%-ot találtam guglival, egy top bajnokság meccsein is ennyi?

Alapjáraton 6,5% a jutalék, igen. De ott van a vary szó, tehát változó.

A PokerStars útmutatónkban részletesebben bemutatjuk a sportfogadás és a tőzsdei fogadás részlegüket, de szó esik a pókerről, valamint a kaszinóról is.

Aki nem egy iroda ellen szeretne játszani, hanem más játékosok által felajánlott oddsokat vásárolna, azoknak megéri kipróbálnia a PokerStars fogadási tőzsde részlegét, mivel az egésznek az alapja a Betfairtől származik, lévén, hogy egy cég alá tartozik a kettő szolgáltató.

Sajnos jelen pillanatban nincs sportfogadásra vonatkozó kezdőbónusz náluk, ettől eltekintve a pókeren továbbra is részesülhettek a PokerStars akár 600 dollár értékű pókeres ajánlatában.

Ha már játszottál a PokerStars sportfogadás és/vagy fogadási tőzsdén, akkor oszd meg velük tapasztalataid itt a fórumon, vagy akár értékelve a PokerStars szolgáltatásait.

Üdv!

A Pokerstars tőzsdén sincs korlátozás úgy mint Betfairon?

Idézetet írta: Adam2000 Dátum március 04, 2024, 15:13:20Üdv!

A Pokerstars tőzsdén sincs korlátozás úgy mint Betfairon?
Mit értesz korlátozás alatt?


PokerStars Sports is itt hagyott bennünket. :'(

"Gwc purchase" jelent meg az egyenelhemen ez mit jelent? Nagyon rég jártam a stars oldalamon mert nem exchangeltem már rajta (azóta meg is szűnt..)

Idézetet írta: BHLCZ Dátum Tegnap - 21:27:44"Gwc purchase" jelent meg az egyenelhemen ez mit jelent? Nagyon rég jártam a stars oldalamon mert nem exchangeltem már rajta (azóta meg is szűnt..)

Goodwill Credit.

Ez valamilyen jóváírás részükről, pl. rosszul kiértékelt fogadás miatt, vagy panaszbenyújtás esetén ha neked adnak igazat stb.

Panaszom nem volt. Kb aznap adták amikor magyar játékosoknak megszűnt a tőzsde és a sportfogadás náluk.

Idézetet írta: BHLCZ Dátum Ma - 09:34:13Panaszom nem volt. Kb aznap adták amikor magyar játékosoknak megszűnt a tőzsde és a sportfogadás náluk.

Nem volt véletlenül nyitott fogadásod? És azt kompenzálták.

Idézetet írta: Admin Dátum Ma - 13:02:59Nem volt véletlenül nyitott fogadásod? És azt kompenzálták.

Nem volt. Mindig tőzsdét használtam élőben és azok mind lezárultak. Ráadásul azt is úgy három hónapja használtam utoljára.