PokerStars bónusz: 100%-os kezdőbónusz akár 600 dollár értékben

Regisztrálj és töltsd fel PokerStars számlád, majd ülj be az asztalokhoz, hogy megszerezhesd az értékes bónuszod.


Regisztrálj itt PokerStars bemutató

18 Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

PokerStars bónusz részvételi feltételek

Íme mit kell tenned annak érdekében, hogy maximálisan felhasználd a PokerStars új játékosokra vonatkozó bónuszát:

  1. Regisztrálj a PokerStarsra
  2. Töltsd fel a számlád és használd a STARS600 bónuszkódot
  3. Ülj be az asztalokhoz, és játssz kedvenc pókerjátékaidon.
  4. Kezdd el a 100%-os bónuszod begyűjtését.

Így működik a PokerStars 100%-os első befizetési bónusz

Miután befizettél, kiváltási pontokat kell gyűjtened a kedvenc valódi pénzes pókerjátékaidban játszva.

Minden 1 $ után, amelyet a készpénzes játékokban rake formájában vagy versenyek nevezési jutaléként befizetsz, 5 kiváltási pont jár (1 £ után 6,5 pont, 1 CAD után 4 pont, 1 € után 5,5 pont).

Minden alkalommal, amikor összegyűjtesz 75 kiváltási pontot, jóváírnak a Stars számládon 5 $-t.

Az egyes bónuszra jogosító befizetések után négy hónapod van arra, hogy megszerezd a bónusz kiváltásához szükséges összes kiváltási pontot.

A kapott bónuszaidat a lejárat dátumára vonatkozó információkkal, a kiváltási pontokra vonatkozó követelményekkel és egyebekkel együtt a „Jutalmaim” menüben nézheted meg.

Általános Szerződési Feltételek (eredeti szöveg)

Az ajánlat tartalma

Azok a játékosok, akik a legelső valódi pénzes, legalább 10 $-os, 10 €-s, 10 £-os vagy 10 CAD-os befizetésüket a STARS600 bónuszkódot használva hajtják végre, egy akár 600 $, 500 €, 400 £ vagy 600 CAD értékű bónuszt szerezhetnek.

Az ajánlat érvényességének ideje

Ennek az ajánlatnak a kezdete 2021. július 26. 6:01 CET, és folyamatosan zajlik.

Ki jogosult a részvételre, és hogyan lehet részt venni

Az ajánlat csak azoknak a játékosoknak elérhető, akik sosem fizettek be valódi pénzt a PokerStarsra.

Ahhoz, hogy a játékosok jogosulttá váljanak az ajánlatra, a következőket kell tenniük:

  1. végre kell hajtaniuk egy legalább 10 $, 10 €, 10 £ vagy 10 CAD értékű befizetést a STARS600 bónuszkódot használva a Pénztárban;
  2. a megfelelő befizetést követően 120 napon belül valódi pénzben kell pókerezniük az oldalon; és
  3. össze kell gyűjteniük a szükséges mennyiségű (az alábbiakban meghatározott) kiváltási pontot a 4 hónapos időszak során.

A játékosok legfeljebb 3 megfelelő befizetést hajthatnak végre, hogy megkapják az ezen ajánlat keretében maximálisan kifizethető jutalmat, feltéve, hogy minden megfelelő befizetés: (i) az első megfelelő befizetés dátumától számított 60 napon belül megtörténik; és (ii) a STARS600 bónuszkódot használják hozzá.

Ha az első megfelelő befizetés végrehajtását követően a játékosok aktiválnak egy másik befizetési ajánlatot, még mielőtt végrehajtanák a további megfelelő befizetéseket, amelyekre ez az ajánlat lehetőséget ad, a játékosoknak: (i) biztosítaniuk kell, hogy az ebben ajánlatban foglalt minden engedélyezett megfelelő befizetés az első megfelelő befizetés dátumától számított 60 napon belül történjen meg; és (ii) teljesíteniük kell a jelen Általános Szerződési Feltételekben szereplő összes szükséges kritériumot.

Ha nem használtak bónuszkódot a megfelelő befizetés végrehajtásakor, de teljesítették az ajánlat összes vonatkozó feltételét, akkor:

  1. az Ügyfélközponton keresztül fel kell keresniük az Ügyfélszolgálatot az első megfelelő befizetéstől számított 7 napon belül, hogy a Stars számlájukon jóvá tudjuk írni a megfelelő jutalmat; vagy
  2. ha az első megfelelő befizetéstől kezdve több, mint 7 nap, de kevesebb, mint 3 hónap telt el, akkor még van lehetőségük a nekik járó jutalom jóváírására, ha felveszik a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal, mielőtt a 3 hónap lejárna.

Az ajánlat igénylése és beváltása

A végrehajtott megfelelő befizetés minden 5 $-os (vagy egyéb pénznemben annak megfelelő) részletéért azonnal kifizetjük a jutalmat, amint a hozzá tartozó tétrakási követelmény teljesült. Az egyes bónuszra jogosító befizetések után a játékosoknak 4 hónapjuk van arra, hogy megszerezzék a bónuszuk kiváltásához szükséges összes kiváltási pontot.

A jutalom összege, amelyet a játékosok szerezhetnek, a vonatkozó időszak során gyűjtött kiváltási pontjaik számától függ. Nem kerül jóváírásra jutalom az első megfelelő befizetést követő 4 hónap letelte után.

A játékosok a bónuszaikat a „Jutalmaim” menüben nézhetik meg, itt megtalálják a lejárat dátumára vonatkozó információkat, a kiváltási pontokra vonatkozó követelményeket és egyebeket is.

Tétrakási követelmények és a játéktípusra vonatkozó korlátozások

A bónusz megszerzéséhez szükséges kiváltási pontok aránya az alábbiak szerint alakul:

További tudnivalók

Ha a játékosok egy megfelelő befizetést követően bármikor bármilyen összegű pénzkifizetést kérnek, a további befizetések nem számítanak megfelelőnek. Mindemellett a pénzkifizetés előtt végrehajtott megfelelő befizetés érvényes marad, és a játékosok megszerezhetik a nekik járó jutalmat.

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy visszatartsunk jutalmakat, amennyiben okkal felmerül a gyanú, hogy a befizetés tisztességtelen, vagy nem azzal a céllal történt, hogy valódi pénzes játékra használják fel.

A játékosok a PokerStars összes termékében csak egy első befizetési ajánlatot használhatnak ki.