Australian Open 2019

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


ATP Australian Open 2019: Djokovic vagy Nadal nyeri a tornát?

Djokovic
17 (54.8%)
Nadal
14 (45.2%)

Összes szavazó: 29

Szavazás lezárva: január 27, 2019, 11:38:04


Idézetet írta: Pulter Dátum január 25, 2019, 12:44:35
Butyi, csupán kíváncsiságból kérdezem,hogy neked az avatar cseréd miért pont egyező Djokovic teljesítményével ? Pár éve mikor megállíthatatlan volt akkor ő volt az avatar képed, utána mikor hullámvölgybe került lecserélted, most megint más volt míg nem csillogott, úgy írtad ma, jó teljesítményt tett le , meccs után újra a szerb lett látható, ez úgye csak véletlen egybeesés ?  :beerchug:
;D :redchug: :beerchug:

Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 25, 2019, 12:00:20
Azért ez nem túl mérvadó azt figyelembe véve, hogy 2016 óta nem találkoztak kemény pályán...  :)
Ez alapján Federer Nadal elleni salakos meccsei sem számítanak.

Ha holnap játszanának pl, nem lenne túl mérvadó szerintem 6 év után... Nyilvan megvan, hogy kinek mi fekszik jobban, de elég ha nézed a meccseket... ki miben változtat stb stb... Kár lenne szerintem 6-8 évvel korábbi dolgok alapján megítélni egy meccset 2019-ben. Bár Rogernél kár erről beszélni is, mert szerintem Ő a salakra már nem nagyon akar ráfeküdni... Nem úgy, mint Nadal a keményre.

Idézetet írta: petercrouch Dátum január 25, 2019, 07:47:57
Hamarosan megtudhatjuk Timitől, h miért bukta el a döntőt Kiki.

Kivetelesen nagyon fair volt, elso indulatbol magara vallalta. ;D Egyebkent a dijatadon szep speechek voltak, Timi alig birta visszafogni a konnyeit. Na meg most vettem eszre hogy a vegemite is foszponzor  ;D :crazy: :crazy:
https://www.youtube.com/watch?v=-w6lWlemTCE
Ez volt az elso dontojuk hogy massziv favoritok voltak, vagy ezert, vagy a hoseg (bemelegites elott hol behuztak, hol kinyitottak a tetot), vagy csak noi bajok miatt, de kulonosen Timi azt sem tudta milyen rendezvenyen van, 3-4 parades utesen kivul max a szervajat tette a meccsbe. Kiki extra volt az elejen, de utana mar azok is elmaradtak, cserebe a nala megszokott kettoshiba ismet fontos pillanatban jott (UO donton es VB donton is meccslabdanal, de most is donto jelentosegu brek lett belole...). Nem volt ez rossz torna osszesegeben, ugye az utobbi harom fontos tornan dontoztek (UO, vb, AO), ez akarhonnan nezzuk, gyonyoru.

Nagy Adrienn viszont nyert! Nem lattam meg sehol emlitve, de zsinorban harom Australian Openen nyert magyar (Piros, Babos, Nagy), es nem semmi  :beerchug:

Ha a noi dontot Kvitova nyeri, akkor az elmult 9 GS-t mind kulonbozo lany nyerne  :redchug: Soha nem birtam, ellenben sokat buktam mar vele, de megerdemelne, ket eve ugy tunt vege a palyafutasanak.

Fuu, a szinvonal jo gyenge, de legalabb izgalmas. Konkretan nagyon beteg meccs  ;D

Idézetet írta: zsivany20 Dátum január 25, 2019, 13:34:44
Ha holnap játszanának pl, nem lenne túl mérvadó szerintem 6 év után... Nyilvan megvan, hogy kinek mi fekszik jobban, de elég ha nézed a meccseket... ki miben változtat stb stb... Kár lenne szerintem 6-8 évvel korábbi dolgok alapján megítélni egy meccset 2019-ben. Bár Rogernél kár erről beszélni is, mert szerintem Ő a salakra már nem nagyon akar ráfeküdni... Nem úgy, mint Nadal a keményre.

Nehogy azt hidd hogy a kiemelt resz nem szamit. Erre mondjak hogy ezen a szinten ez mar nem elsosorban fizikai sport, ott marad az a fejeben. Ugyanezert van az hogy Nadal es Federer "bujkal" egymas elol. Federer zsinorban haromszor megverte Nadalt, majd tartva a momentumot gyorsan ugy dontott hogy inkabb nem megy salakra eleteben eloszor (iden fog, vagy nem akar kiesni a top tizbol, vagy ez az utolso szezonja), Nadal is salakig halogatja a felepuleset (tavaly), az egyik Montrealban, a masik Cincyben indul  ;D
Ettol fuggetlenul en szoros meccsre szamitok, nyertest nem mertem tenni, mert Djoko egymas utan ket dontot bukott, de sztem nyer, kicsit tulhypeoltnak erzem ezt a Rafa format, konnyu aga volt. Aki itt nyer az komoly lepest tesz Federer GS-rekordjahoz.

Eddig  sem neztem a teniszt  ez a donto ( egy vicc) sem gyozott meg. Valahogy laikuskent mast vartam gondolom a Nadalra szavazok is.  :D

Idézetet írta: Coutinho Dátum január 23, 2019, 08:08:51
Djokovic - Nadal döntő lesz 95%.
Nishikori max egy szettre lesz jó, Tsisipas pedig Nadal ellen talán annyira se. Jó a görög, de Nadal most egy külön szint. Amint ma Djoko továbbjut teszem is Nadal végső győzelmét, remélem még ma is 2 felett lesz

Idézetet írta: butyi Dátum január 23, 2019, 10:20:24
szerintem is, döntőben pedig djokó nyer 95%  :beerchug:
djokovic-nadal 6-3 6-2 6-3  :ok:
@1.78

Idézetet írta: Greipel Dátum január 25, 2019, 11:37:38
Keménypályán mindig sikerül megtalálnia az ellenszert Nadal ellen.

::)

Ahogy varhato volt, hype volt ez semmi tobb. Na de hogy ennyire  :D Ez a komoly veres is a fejeben marad, ha Djokovic-csal talalkozik a Garroson, ott is a szerb nyer ezt most mondom. Nagyobb eselyt adok neki a 20 GS-hez, sztem meglesz.

Idézetet írta: butyi Dátum január 27, 2019, 11:52:58
djokovic-nadal 6-3 6-2 6-3  :ok:
@1.78

Úgy néz ki egy darabig megint nem kell avatart cserélned.  :beerchug: