NBA Playoff 2010/11, május 16-22.

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NBA 2010/11 - Május 16-22:



Ide írhatjátok az aktuális heti meccsekkel kapcsolatos hozzászólásokat! :ok:

Vasárnap, Május 16:

2011.05.16. 02:00    Miami Heat - Chicago Bulls    2.10     1.76

Szerda, Május 18:

Máj 18 03:00 Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks  3.20   1.37

A Miami végső győzelmére 2,60-os a szorzó!!!
Szerintetek érdemes megpróbálni? szerintem ettől nagyobb oddszért nem nagyon lehethessz rá fogadni, max ha most kikapnak Chicagoban másodx is!!! Véleményem szerint aki itt továbbjut az már meg is nyeri, a Dallas Oklahoma párosnál ez a páros erősebb!!!!! Vélemények?

Idézetet írta: gerry Dátum május 16, 2011, 18:57:23
A Miami végső győzelmére 2,60-os a szorzó!!!
Szerintetek érdemes megpróbálni? szerintem ettől nagyobb oddszért nem nagyon lehethessz rá fogadni, max ha most kikapnak Chicagoban másodx is!!! Véleményem szerint aki itt továbbjut az már meg is nyeri, a Dallas Oklahoma párosnál ez a páros erősebb!!!!! Vélemények?

Unibeten már 2,95 a Miami végső sikerének a szorzója, a Chicagoé 3,00. Gerry alapgondolatóból kiindulva én lehet, hogy azonos összeget teszek mindkettőre, mert szerintem is innen kerül ki az idei győztes (bár a meglepetést sosem lehet kizárni).

Nálam a CHI veri a Miamit. Főleg ha elnyúlik a sorozat. Egy 4-3-as CHI győzelem nálam tökre reális.

Idézetet írta: Lord Dátum május 16, 2011, 23:00:49
Nálam a CHI veri a Miamit. Főleg ha elnyúlik a sorozat. Egy 4-3-as CHI győzelem nálam tökre reális.

Ez a párharc egyértelműen a védekezésnél/turnovereknél fog eldőlni. Védekezésben egyértelműen jobb a CHI, ezt gondolom nem kell ecsetelni. Spoelstra ha a feje tetejére állna sem tudna jobb védelmet összerakni, mint amit Chiacgoban Thibo. Turnoverekre szerintem alapból jobban tud figyelni a CHI, sokkal kevesebb hibával képesek játszani, mint a Miami. Ugye a TNT-s kommentátorok is kiemelték, hogy a liga három legjobb turnover-->leindítás befejező játékosa pályán van (James-Wade-Rose).
Spoelstra igyekezett variálni a játékot, gyakran küldött a pályára alacsony szerkezetű csapatot, volt hogy James Jones PF-et játszott. Ez egészen addig működött, amíg a turnoverek száma egál körül mozgott. A második félidőben a CHI alig adta el a labdát, innentől kezdve nem tudott leindítani a MIA, jött vissza a magas szerkezetű csapat, ők ráadásul lassúak is voltak, meg enyhén dominálták is őket palánk alatt..

Ami még döntő lehet, az a lepattanózás. Ebben ugye egyértelműen jobb a CHI, Noah-Boozer a kezdőben, Asik-Gibson a padon. Ezt elég nehéz lesz überelni a MIA részéről. Joel Anthony kezdő C... Christina Bosh meg PF... Ez így önmagában elég vékony, ráadásul ugye az első meccsen nem is játszhatott Dömper, Ilga meg Haslem (bár ő mintha 1-2 percet kapott volna), helyettük Magloire volt...
Érdemes emgnézni a lepattanó statokat. A CHI 19!!! támadólepattanót szedett, ezzel szemben a MIA csak hatot. Ennek megfelelően a CHI kb 21-23 second chance pontot csinált, míg a Miami csak 6-8 körül, ha jól emlékszem. Érdemes megnézni a FG kísérletek számát is: CHI 87, MIA 68. Ilyen számokkal dobhat akármilyen szarul a CHI, akkor is nyerni fognak...

Akit jobban érdekel a dolog, ajánlom figyelmébe a 3 alapszakasz meccset. Kísértetiesen hasonló különbség volt a támadólepattanók és a second chance pontok között. Nem véletlenül nyerte meg az összes meccset a CHI.

Amennyiben ezt a különbséget nem tudja kompenzálni a MIA, nagyon nem is érdemes kiállniuk. Játszhat akármilyen jól James/Wade (mint ahogy nem játszottak jól), nyújthat akármilyen extrát Bosh, mint az első meccsen pl, ezeket a különbségeket ha nem tudják lefaragni, akkor sanyi.

Hajrá Bulls, Thunder!

#7 május 19, 2011, 09:52:42, csacsa44
Csütörtök, Május 19:

Máj 19 02:30 Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks  3.20   1.37

th3PR0j3ct0r-nál jobban nem is lehetne összefoglalni a dolgokat. Teljesen egyetértek. Hiába megy a trió 50 es FGM-A fölé (ha megy egyáltalán), ha védekezni büdös. Míg a másik oldalon Maugli-Gitár és az öreg Deng is kegyetlenül rabolnak. Boozert akkor még nem is említettem. A padról meg ne is beszéljünk. A Mia padjánál szánalmasabbat... Nálam említésre sem méltó (kiv. Ilga). Az a legnagyobb baj, hogy nincsenek meg azok a hasznos kiegészítő emberek, akikkel egységet lehetne alkotni, akik viszik akkor is előre a gépet, ha a gráciáknak nem megy. Vannak a főnökök hárman +  "isteni" Bibby + általában Anthony C-ben. Ez kevés egy Thibo alakulattal szemben.  Aztán lehet megint túldobja magát a white partyn a trió. De nálam a Chi akkor is továbbjut!

Remélem sokan maradtatok fenn nézni a hajnali meccset. Szenzációs volt! Nova beragyogta a texasi centert. Meccs végére teljesen kiegyenlítődtek a statok. Ha megkéne neveznem az okot, ami miatt az OKC elb@szta, az Russell Westbrook. De azt mondom nem lesz itt baj mert a hetediken, megint megoldja a Thunder!

Péntek, Május 20:

Máj 20 03:00 Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks  3.00   1.41

Elnézést kérek minden fórumozótól, Cpt Szikla barátom megint túl itta magát. :beerchug: ;D (Csak viccelek ;)) Nem tudom, hogy hogy képzelték el az emberek, hogy a Thunder továbbjut. Elég csak megnézni az első meccset. Ez egy 2 emberes csapat. Durant meg Westbrook "osztcsókolom". Ennyi a nagy játékuk. És a korábbi elemzésemben pont ezt írtam: 2 emberes csapat, és csak akkor nyerhetnek, ha mindkettő god módba kapcsol. Amint ez nem valósul meg, búcsúzhatnak is a meccstől. És azért még hozzátenném, hogy oké, hogy Nowa istenkirálycsászár volt az előző meccsen, de a többiek nem fáradtak olyan nagyon sokat. Gondolok itt Marionra, Chandlerre, Stojára. Ők ennél többet tudnak. A legjobb pedig a 183 centis Barea. Vígan sétált be a zsiráfgondozók közé, majd alap rádobással szerezte a pontokat. :D

A mai CHI-MIA meccs meg kabaré volt, de ez benne van a kosárlabdában. Ilyen rosszul dobálni...a legjobb százalékban Gibson dobálta, a többiek messze mögötte. Rose-Deng-Boozer trió 30%-kal dobált. Azért ez nem semmi. Én tartom magam továbbra is ahhoz, hogy CHI megy tovább.

Ennyit arról, hogy a Thunder két emberes csapat (bocs ezt nem hagyhattam ki  :D)
Harden, Maynor és Cook is nagyot játszott!
Ezután is Mavs az esélyesebb, de Go Thunder!