Átigazolási fogadások - 2024 nyár

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Átigazolási fogadások 2024 nyarán

Ha van bármilyen meglátásod a témában, oszd meg velünk!

Átigazolásra vonatkozó fogadási lehetőségek az Unibeten

:beerchug:

Gyökeres Viktor és Szoboszlai csapattársak lehetnek, de nem a 2024-es foci Eb-n

A Sporting Lisszabon tehetséges csatárára sok európai topklub pályázik 2024 nyarán. Lesz klubváltás vagy marad a zöld-fehéreknél?

Távozik az FTC vezetőedzője

Dejan Stankovic távozik a magyar bajnok és Magyar Kupa-ezüstérmes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról és az orosz Szpartak Moszkvánál folytatja.


A szerb szakvezető egy nappal a Pakssal szemben elveszített MK-döntő után közölte a klub vezetőségével, hogy elfogadta egy másik csapat ajánlatát és távozik. A Szpartak Moszkva csütörtökön a közösségi médiafelületein jelentette be Stankovic szerződtetését.
   
Kubatov Gábor klubelnök korábban azt mondta, hogy a szerb szakember szerződésében van kivásárlási záradék, ami négy havi fizetése, ezt aktiválhatta most az orosz klub.
   
A Ferencváros a fradi.hu-n olvasható közleményben azt írta, Stankoviccsal távozik "a vele érkezett külföldi stáb is", az FTC pedig "felkészült a helyzetre".
   
"Az FTC-t nem érte váratlanul a szakember döntése. A hétvégi derbin, amely egyben a bajnoki aranyérem-átadó ünnepség is, Leandro de Almeida ül a Fradi kispadján" - írták.
   
A 45 éves Stankovic tavaly szeptember 4-én Sztanyiszlav Csercseszov utódjaként a megbízott Máté Csabát váltotta a zöld-fehérek kispadján, irányításával az alakulat bajnoki címet nyert, s a Konferencia-ligában a csoportkörben veretlenül rájátszásig menetelt, ahol a későbbi döntős Olimpiakosz ejtette ki.
   
Az FTC kedd este hosszabbítás után 2-0-ra kikapott a Pakstól a MOL Magyar Kupa döntőjében, míg az OTP Bank Ligából egy találkozója van hátra: az örök rivális Újpest elleni vasárnapi szezonzáró derbi.
   
Stankovic korábban a Crvena zvezdánál és az olasz Sampdoriánál dolgozott trénerként. Játékosként nyert Bajnokok Ligáját és klubvilágbajnokságot az Internazionaléval 2010-ben, a Lazióval pedig Kupagyőztesek Európa Kupáját (KEK) és Európai Szuperkupát 1999-ben. 1998 és 2013 között 103-szor szerepelt a jugoszláv, a szerb-montenegrói és a szerb válogatottban, 15 gólt szerzett. Edzői karrierjét 2014-ben kezdte, legnagyobb nemzetközi sikere, hogy a 2020/21-es kiírásban a Crvena zvezdával továbbjutott az Európa-ligában a csoportkörből és a 32 között búcsúzott. Az FTC-t megelőzően a Sampdoriát irányította, amely kiesett az élvonalból.

forrás: MTI