Bet365 - Rövid távú promóciók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



3.000 FT ingyenes élő fogadás a Man City v Man Utd rangadóra

Kedves XY

A Man City április 30-án, hétfőn a rivális Man Utd csapatát fogadja az Etihad stadionban, ahol egy sorsdöntő mérkőzés várható - mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk Önnek!

Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást a Man City v Man Utd rangadóra és megajándékozzuk egy azonos értékű ingyenes élő fogadással erre a mérkőzésre.

Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyenes élő fogadásra, egyszerűen tegyen egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadjon a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadásának értékéig (maximum 3.000 FT).

Mint mindig, most is több mint 60 élő fogadás piacon fogadhat mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.

Számos mérkőzés előtti és élő fogadás piacunkkal, valamint fantasztikus ingyenes fogadás ajánlatunkkal biztos lehet benne, hogy a bet365 a legjobb hely labdarúgás fogadásaihoz.

Bet365: Manchester City - Manchester United - ingyenes Élő fogadás!

A Man City április 30-án, hétfőn a rivális Man Utd csapatát fogadja az Etihad stadionban, ahol egy sorsdöntő mérkőzés várható - a bet365 egy fantasztikus ingyenes fogadást kínál erre az összecsapásra!

Tegyél meg egy mérkőzés előtti fogadást a manchesteri rangadóra és megajándékoznak egy azonos értékű, ingyenes Élő fogadással.

Ahhoz, hogy jogosult legyél az ingyenes Élő fogadásra, tegyél meg egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadj mérkőzés közben egy Élő fogadás piacon. Amennyiben ELSŐ Élő fogadásod vesztes lesz, visszafizetik a tét értékét, legfeljebb a mérkőzés előtt megjátszott legnagyobb értékű fogadás összegében (maximum 3.000 Ft*).

Mint mindig, most is több, mint 60 Élő fogadás piacon fogadhatsz mérkőzés közben, úgymint Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye és Játékidő eredménye.

Részvételi feltételek:

  • Az ingyenes fogadás értéke a 2012. április 30-án, hétfőn játszódó Man City v Man Utd Premier Liga rangadóra tett legnagyobb mérkőzés előtti, egyszeri (nem kombinált) fogadás összegével egyezik meg, maximum 3.000 Ft* értékben.

  • Ingyenes fogadásnak a 2012. április 30-án, hétfőn játszódó Man City v Man Utd Premier Liga rangadóra tett legelső, egyszeri (nem kombinált) élő fogadás számít.

  • Mérkőzés előtti fogadásnak a 2012. április 30-án, hétfőn játszódó Man City v Man Utd Premier Liga rangadó kezdő rúgását megelőzően leadott fogadást, míg élő fogadásnak a kezdőrúgást követően megtett fogadást értjük.

  • Fogadásokat a hagyományos módon kell fizetni és megtenni. Amennyiben az ingyenes fogadása vesztes lesz, a tét értékét a mérkőzés vége után, két órán belül visszafizetjük számlájára. A maximum ingyenes fogadás értéke ügyfelenként 3.000 Ft*.

  • Amennyiben az Élő fogadásnál egynél több választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül az ingyenes fogadásnak.

  • Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

  • Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési mód adatonként (pl. bank/hitelkártya száma) és megosztott számítógépenként, pl. iskola, nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy az összes ajánlatot visszavonja az ügyfelektől vagy az ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.

  • A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.

  • Az ajánlat nem érvényes a következő országokban élő ügyfeleink számára: Oroszország, Ukrajna, Örményország, Vietnám, Fehéroroszország, Horvátország, Szerbia, Litvánia, Kazahsztán, Lettország, Szlovénia, Grúzia, Moldova, Macedónia.

  • A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

Vegyél részt te is ebben a promócióban. Nyiss egy számlát ITT.



Én arra gondoltam, hogy mérkőzés előttre rakok egy biztosabb fogadást mondjuk 1,5 (odds: 1,20) vagy max 2,5 (odds:1,7) felettre, aztán mivel az első élő fogadás összegét visszafizetik ez lehet majd valami rizikósabb, magasabb oddsért.

Ebből a promóból garantáltan 1500-1700 ft hozható ki egy kis keresgéléssel.

Kizárólag kedvtelésből játszó játékosaink ezt ne olvassák el!

Két lépésből áll a feladat:
először kell keresni egy meccs előtti, arbitrázs közeli szorzót és le kell játszani egy másik irodával szemben.
Ilyenkor a bet365-nél érdemes az alacsonyabb szorzót tenni 3000 ft-tal, a másik irodánál így kevesebb pénzt kell a magasabbra rakni, ezért összességében a lehető legkevesebb pénzzel játszunk és kisebb lesz a veszteségünk.
(jó lenne arbitrázst találni, de erre a meccsre ez elég nehéz...)

Ezzel 1-200 ft veszteségből megnyílik a lehetőség az ingyen fogadásra. (ugye az iroda úgy kalkulál, hogy a meccs előtti 3000 ft-os fogadásokat a fogadók jelentős része elbukja, ebben én nem szívesen vagyok partner)
Nekem 1.25 - 4.33 párt sikerült találnom, ez kb. 3% veszteség, azaz 115 ft.

2. lépésként a meccs alatt a 3000 ft-os ingyen fogadáshoz kell találni egy szorzó párt.
Innentől ez ugyanaz a játék, mint a Sportingbet ingyen fogadásainak megjátszásánál.
Lehetőleg 3-4 közötti legyen a szorzó a bet365-nél (tehát itt fordul a dolog és magasabb szorzót keresünk), ehhez kell majd egy másik számlán akár 7-8000 ft a másik kimenetel megjátszására, de ha szerencsénk van és találunk egy "álomszerű" 3 - 1,5 párt, akkor a másik irodánál elég 4000 ft is.

Kétesélyes dolgok közül kell válogatni és a kevésbé népszerű fogadástípusokat kell figyelni. (a 2,5 alatt/felett piacon nagyon hasonlóak az irodák szorzói, ha nem így lenne, akkor is pár mp után korrigálnak a tétek hatására)

Hja és én mindig szünetben oldom meg, ha élő fogadás van előírva.
Vannak kisebb forgalmú irodák, ahol ilyenkor nem is mozdul a szorzó, a bet365-nél azért igen, viszont legalább attól nem kell tartani, hogy egy váratlan esemény (gól, kiállítás, 11-es) miatt felfüggesztésre vagy lezárásra kerül a tétlap és mi pofára esünk, mert még csak az egyik oldalt sikerült megjátszanunk.

Természetesen az 1. és a 2. lépés játszható egymástól függetlenül is, pl. az ingyen fogadás lehetőséggel kockáztathatunk is, vagy a meccs előtt választhatunk egy "tutit", hogy aztán csak az élő fogadást fedezzük, de azt ne felejtsük, hogy a legrosszabb esetben ebben a promóban benne van a -3000 ft lehetősége (a meccs előtti fogadás miatt) a jól hangzó ingyenesség ellenére is.


Én is így használtam ki az ilyen akciókat, de mielőtt bárki elkezdene fogadni érdemes megnézni az e-maileket, hogy kaptál-e ilyen levelet.

Megvizsgáltuk számláját és sajnálattal értesítjük, hogy az alábbiakban felsorolt, minden ügyfél részére elérhető akciókon kívül, nem lesz jogosult más sport akcióra és ajánlatra: Channel 4/1 ingyenes fogadás ajánlat, Kiemelt verseny 4/1, sky Dogs 2/1 - ingyen fogadás a győztesért, Garantált legjobb nyereményszorzó, Verseny érték akciók, 0:0 - pénzvisszafizetés, 100% európai labdarúgás bónusz és 50% parlay bónusz.

Biztosíthatjuk arról, hogy döntésünket alapos megfontolás után hoztuk meg és nem akadályozza a bet365 Kaszinó, Játékok és Póker oldalán igénybe vehető játék lehetőségét, valamint az említett oldalokon kínált bónuszok igénylését.

Szívélyes üdvözlettel,
A bet365 csapata

Sajnos én elfelejtettem ezt a levelet, így 1500Ft nyereség helyett 1500Ft buktám lett.

És mi van akkor, ha ugyanerre a meccsre fogadok az akció feltételeinek megfelelően a mérkőzés előtt egy kétesélyesre, és élőben meg majd visszafogadom, így ha az első tétet megnyerem, akkor az élőt elbukom de ugye azt visszakapom. Ez így menne?

Idézetet írta: Merovingi Dátum április 30, 2012, 13:21:52
És mi van akkor, ha ugyanerre a meccsre fogadok az akció feltételeinek megfelelően a mérkőzés előtt egy kétesélyesre, és élőben meg majd visszafogadom, így ha az első tétet megnyerem, akkor az élőt elbukom de ugye azt visszakapom. Ez így menne?

Mivel ez a bónusz típus már többször előfordult a bet365 történetében, van esély, hogy a jövőben is találkozunk vele, ezért igyekszem válaszolni. (tegnap nem voltam gép előtt, illetve csak az egyetlen élő fogadás erejéig   ;) )

Elvileg menne a dolog, csak a szabályzat szerint:

Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

Mivel így garantált hasznod lesz belőle a bet365 számára jól láthatóan, azt kockáztatod, hogy észreveszik és utólag törlik a bónuszt.


Idézetet írta: Knapp Dátum május 01, 2012, 10:08:38
Mivel ez a bónusz típus már többször előfordult a bet365 történetében, van esély, hogy a jövőben is találkozunk vele, ezért igyekszem válaszolni. (tegnap nem voltam gép előtt, illetve csak az egyetlen élő fogadás erejéig   ;) )

Elvileg menne a dolog, csak a szabályzat szerint:

Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

Mivel így garantált hasznod lesz belőle a bet365 számára jól láthatóan, azt kockáztatod, hogy észreveszik és utólag törlik a bónuszt.

Köszi!
Nem mertem végülis meglépni, mert valószínű szerintem is hogy észrevették volna. Mindenesetre a chatügyfélszolgálatos csávesz nagyon összezavart, amikor ott is megkérdeztem ezt...

Idén nem lesz valamilyen BL-döntő akció?

3.000 HUF ingyen élő fogadás a Spanyolország v Olaszország meccsre

A címvédő Spanyolország június 10-én, vasárnap játssza első Euro 2012 mérkőzését Olaszország ellen - mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk Önnek!

Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást a Spanyolország v Olaszország rangadóra és megajándékozzuk egy azonos értékű ingyenes élő fogadással erre a mérkőzésre.

Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyenes élő fogadásra, egyszerűen tegyen egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadjon a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadásának értékéig (maximum 3.000 HUF).

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhat mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.

Ne feledkezzen meg Euro 2012 - 0:0 - pénzvisszafizetés ajánlatunkról! Tegyen egy mérkőzés előtti fogadást bármely Első gólszerző, Utolsó gólszerző, Bármikor gólt szerez, Pontos eredmény, Félidő/játékidő vagy Scorecast piacon BÁRMELYIK Euro 2012 mérkőzésre, és ha az 0:0-ra végződik, minden vesztes fogadást megtérítünk ezeken a piacokon!

Számtalan mérkőzés előtti és élő fogadás piacunkkal, valamint fantasztikus ingyenes fogadás ajánlatunkkal biztos lehet benne, hogy a bet365 a legjobb hely labdarúgás fogadásaihoz.

Fokozza az izgalmakat!
A bet365 csapata

3.000 HUF ingyenes élő fogadás a Bajnokok Ligájára

Kedves XY

A Bajnokok Ligája negyedik játéknapján több csapat is kivívhatja a továbbjutást, így ez a forduló kulcsfontosságú lehet - mi pedig egy fantasztikus ingyenes fogadást kínálunk ügyfeleinknek az izgalom fokozására.

Tegyen meg egy mérkőzés előtti fogadást bármelyik keddi vagy szerdai Bajnokok Ligája találkozóra és megajándékozzuk egy azonos értékű ingyenes Élő fogadással.

Az ingyenes élő fogadáshoz, egyszerűen tegyen egy mérkőzés előtti fogadást a kedden vagy szerdán játszódó 16 Bajnokok Ligája találkozó bármelyikére, mi pedig megajándékozzuk egy azonos értékű Élő fogadással, amelyet a Bajnokok Ligája negyedik fordulójának bármely mérkőzésén felhasználhat a kezdőrúgás után. Ha ELSŐ élő fogadása veszít, a tétet visszatérítjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadásának étékéig (max. 3.000 HUF).

Mint mindig, most is több mint 70 élő fogadás piacon fogadhat mérkőzés közben, beleértve a Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye, Játékidő eredménye és még sok más piacot.

Számos mérkőzés előtti és élő fogadás piacunkkal, valamint fantasztikus ingyenes fogadás ajánlatunkkal biztos lehet benne, hogy a bet365 a legjobb hely labdarúgás fogadásaihoz.

Jó szórakozást!
A bet365 csapata

Részvételi feltételek érvényesek

Na most egy kérdés. Példa: (3000Ft a számlámon!)

- Meccs előtt teszem 3000Ft-al hogy "Over 0,5 gól".
- Ekkor 3000Ft-ért már tehetek is élőben valamire? Ráadásul még vissza is kapom ha elmegy?

Szerintem 6.000 kell a számlán.

3000 előtte
3000 élő

és visszakapod a második élős 3000-et, ha elmegy. Tehát érdemes ott kockáztatni.

Nekem inkább az első 3000 nem stimmel teljesen. Leht kombi, szingli, bármi? És van-e minimum szorzó ott?