Északi sí VB 2013

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ez a vb egy fos! Hát kapják már be, de komolyan... Northug hogy került elő, a tegnapi Bjoergenről már ne is beszélve... Olyan eredmények vannak amitől sírni tudnák már megint...

Loitzl nyer 19.00...csak megérzés!

Sífutás - Világbajnokság - Val di Fiemme (ITA) Férfi váltó 4*10km
Közvetítés: 2013.03.01 - Eurosport ÉLŐ 13:30

Rajtlista

Norvégia [fw]1.32[/fw]...Northug az utolsó, nem fogják tudni megverni őket. Egyedül Gjerdalen klasszikusban a kérdés, de amilyen formában van őt sem fogják tudni leszakítani, ráadásul első ember. Svédeknél Hellner a gyenge láncszem, ezért nem tették utolsónak. Beteg volt, nem tudott normálisan felkészülni és ez az eddig mutatott teljesítményén is látszik. Oroszoknál Belov és Vlyegzhanin erősek lesznek klasszikusban, viszont Legkov teljesen elfogyott így a szezon végére. Skiathlonban sem bírta a végét, egyenkéntiben is nagyon elkészült az erejével a végére és csúnyán elverték. És túl szép emléke nem is lehet a váltóval kapcsolatban hisz 2 éve Oslóban brutálisan megzsibbadt és pár km alatt perc feletti hátrányt kapott amivel elment az orosz érem. Fiatal Ustiugov lesz a befutó, akit láthattunk már a világkupában, van még hova fejlődnie. Más nemzetek pedig nem rendelkeznek 4 erős versenyzővel. Akitől én meglepetést várok az Kanada, nem zárnám ki, hogy érmet nyernek.

Sok kacifántos eredmény volt itt a VB-n, de ezt berántják a norvégok, már már szokás szerint, hisz legutóbb a 99-es VB-n győzték le őket ebben a számban.

Végre valami bejött! :ok: Szokás szerint Northuggal nem tudtak mit kezdeni!

Men's 4x10 Km Relay Val di Fiemme 2013 - PETTER NORTHUG vs Sweden

Sífutás - Világbajnokság - Val di Fiemme (ITA) Női 30km klasszikus
Közvetítés: 2013.03.02 - Eurosport ÉLŐ 12:15

Beharangozó | Rajtlista

Tippek:
Kowalczyk nyer 1.50 (tipp erőssége 6/10)

Ishida 1-6 között végez [fw]1.60[/fw]
Saarinen 1-10 között végez [fw]1.15[/fw]

A valaha volt egyik legbravúrosabb mentés, mondjuk már megsem lepődtem volna ha egy bukással ment volna el a tippem, de szerencsére nem így történt. Már csak emiatt is megérdemelték az osztrákok az aranyat, én meg a zsetont! :ok: ;D

Einbeiniger Telemark - Manuel Fettner Skispringen Mannschaft Val di Fiemme 2013

Bravúros megoldás volt az tuti,még nem láttam valakit így megoldani :ok:

Sífutás - Világbajnokság - Val di Fiemme (ITA) Férfi 50km klasszikus
Közvetítés: 2013.03.03 - Eurosport ÉLŐ 12:30

Rajtlista

Northugot ebben a számban az elmúlt két világbajnokságon nem tudták legyőzni, az Olimpián sem, szóval jó esély van rá, hogy megint ő nyer. Akitől én meglepetést várok az Roenning, dobogóra meg is játszottam 5.00 oddson. Northugot élőben érdemes tenni.

Hajrá Petter, legyen meg a triplázás!

Érdekes egy verseny, kíváncsian várom mire jutnak hátul.

Nekem is az utolsó körben megy el a stream :bash: A Poltranin dobogó nagy nehezen lejött, bár nem bíztam benne túlságosan az utolsó pár km-en már. Hátul elbarmolták, senki sem mert iramot menni vagy nem tudom, ez lett a vége. Am Olsson előtt le a kalappal, óriásit ment a svéd! :ok:

Tyííí balfasz bukik. Utolsó kör elején 2.5-ért adták Olssont, annyira nyilvánvaló volt, hogy hazaér. Nem volt olyan az üldözőknél akiben lett volna annyi, hogy félpercet ledolgozzon és még a végén ott is hagyja. Összedolgozásról pedig szó nem volt, mert azért mindenki érmet szeretett volna nyerni. Továbbá Olsson mozgásán látszódott, hogy semmi baja és bírja még. Ahogy elment az elején akkor már tudható volt, hogy ezt Northug nem nyerheti meg, várható volt, hogy tempó lesz ami neki nem kedvez. Roenning ott volt az élmezőnyben, ha kevesebbet vállalt volna akkor talán több ereje marad a befutónál és övé lett volna a bronz, vagy a franc tudja.

Óriási verseny volt az biztos! :ok:

Amúgy a másik svéddel mi lett az utolsó körben? Csak azt láttam, hogy 12 mp-re feljött és utána már lemaradt a csoportról is. Ennyire besírt? :)

Idézetet írta: Cipolla Dátum március 03, 2013, 15:00:59
Amúgy a másik svéddel mi lett az utolsó körben? Csak azt láttam, hogy 12 mp-re feljött és utána már lemaradt a csoportról is. Ennyire besírt? :)

Köze nem volt a versenyhez, csak mivel a többiek lécet cseréltek ő pedig nem, így a mezőny elé került, de utána szépen elmentek mellette. A léce sem volt az igazi és amúgy sincs túl nagy formában.

Fortunawinen van egy Poltoranin vs Roenning H2H . Poltoranin győzelmére 1,45 van, nekem ez nagyon tetszetős tipp . Vélemények ?

Én Poltaranin-Bauer 1 1,33-ra fogadtam bet365-n,nem tudom elképzelni,hogy ne jöjjön,de ugye sportban bármi megtörténhet.