Lóverseny fogadások 2023

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ascot: Ascot Chase

Meglehetősen sűrű a szombati program, mind a négy jump helyszínen vannak kiemelt, Grade futamok. Ascot-ban egy Grade2-es és a nap fő eseménye, a 150.000 fontos Ascot Chase várja a nagyérdeműt.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/ascot-ascot-chase

Naas: Cheltenham Trial Day

Közelítenek a szezon végi nagy jump fesztiválok, a helyszínek tömve vannak az ottani nagy versenyek előfutamaival. Naas-ban, Írországban is egy ilyen versenynap következik vasárnap, többek között két Grade2-es futammal.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/naas-cheltenham-trial-day

Egy kis újdonság a sok kiemelt futam mellett:

Hendikep híradó - 2016.02.23.

Mai naptól a hendikepek világába is betekintést nyerhettek a főoldalon. Flat versenyekről van szó, és mivel a téli szezon dübörög éppen, ezért all-weather, vagyis szintetikus felületen futnak a lovak. A helyszín ezúttal Wolverhampton.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/hendikep-hirado-20160223

Hendikep híradó: Chelmsford

Ma egy esti helyszínre, Chelmsford-ba látogatunk. A pálya egy éve nyitotta meg újra a kapuit, hogy tovább bővítse az all-weather pályák számát. Kellemes kis családi helyszínnek tűnik, lássuk ezúttal mit tartogatnak nekünk itt a négylábúak.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/hendikep-hirado-chelmsford

Kempton Park: Betbright Chase Day

Egy 100.000 fontos hendikep a fő futam, de szokásomhoz híven nem ezzel fogok foglalkozni, hanem ez mellett lesz három Grade2-es is. Ezekből a juvenile futamot kihagytam, nézzük mi vár ránk a maradék kettőn.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/kempton-park-betbright-chase-day

Hendikep híradó: Wolverhampton

Megkezdjük a hendikepekkel a márciust. Az utóbbi napokban elég nagy a pangás, hiány van megfelelő futamokból. Addig is, míg komolyabban beindulnak az események, jöjjön egy rövidtávú és egy hosszútávú futam, nézzük mi várható ezeken a versenyeken.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/hendikep-hirado-wolverhampton

Meydan: Útban a Dubai World Cup felé

Ahogy a címben is elhangzott, egyre inkább közelít a Dubai World Cup időpontja, a világ legnagyobb pénzdíjazású futamával. Előtte lesz még most szombaton egy ,,Super Saturday", illetve csütörtökön egy komolyabb versenynap. Ez utóbbiról jön most néhány futam.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/meydan-utban-a-dubai-world-cup-fele

Meydan: Super Saturday

Elérkezett az első igazán komoly flat versenynap 2016-ban. Az arabok szolgáltatják, afféle felvezetőként a hónap végén megrendezésre kerülő Dubai World Cup előtt. Két Group1-es mellett további 4 Group kategóriájú, valamint egy Listed futam a kínálatban.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/meydan-super-saturday

Hendikep híradó: Kempton

Kempton-ban a mai esti helyszínen két igencsak különböző hendikeppel fogok foglalkozni. Az első egy Class2-es középtávú futam, míg a második egy alacsonyabb kategóriás sprintverseny.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/hendikep-hirado-kempton

Kelso: Premier Hurdle Day

Nemrég Kelso-ban törölték a komplett versenynapot a rossz időjárásnak köszönhetően. Ezt a versenynapot tették át vasárnapra, így két nappal a Cheltenham fesztivál előtt sem maradunk kiemelt jump futamok nélkül.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/kelso-premier-hurdle-day

Cheltenham Festival: Champion Day

Kedden megkezdődik a jump futamok kicsúcsosodása, a Grand National mellett a négynapos Cheltenham fesztivál a briteknél a legnagyobb esemény a szezonban. Első napjának középpontjában a Champion Hurdle áll.


http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-festival-champion-day

"Nincs kifogás, a jobb ló legyőzte ma Mint" - Willie Mullins.

! No longer available

Cheltenham festival: Ladies Day

A keddi remek napot követően a szerda a hölgyeké, vagyis Ladies Day a fesztiválon, többek között az Rsa Chase-el és a nap fő eseményével, az ,,anyakirálynő akadályversenyével".

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-festival-ladies-day

Cheltenham Festival: St Patrick s Day

A fesztivál hagyományosan az írek nemzeti ünnepére, a Szent Patrik napra esik. Két igen komoly futam kapott helyet ezen a napon, a Ryanair Chase és a World Hurdle.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-festival-st-patrick-s-day

Cheltenham Festival: Gold Cup Day

A zárónapra maradt a fesztivál legnagyobb pénzdíjazású versenye, a Gold Cup Chase, de a fő futam mellett is lesz még kettő Grade1-es, igen népes mezőnyökkel, ezúttal nagyobb favoritok nélkül.

http://www.sportfogadas.org/elozetesek/cheltenham-festival-gold-cup-day