Na a mai nappal én is bekapcsolódom a tornába. Tegnap este nem láttam, de ismét azért bizonyosságot nyert, amit a főoldaliban írtam, hogy piti oddsot nem érdemes dartsra tenni. Igaz, hogy a posztban jelképesen 1.10-nek írtam, de szerintem 1.50-1.70 alatt tényleg felesleges rizikózás az egységekkel.
Egyébként rögtön az első meccsen felhúztam a szemöldökömet. Van a
Webster - Ratajski csörte. Okés, hogy Darren mostanában nem alkot olyan emlékezeteset, mint pl. a 2017-es (?) VB-n amikor agyonverte pl. Simon Whitlockot stb, de azért, hogy 3.50-et kínálnak rá a lengyellel szemben? Na ne....okés az is, hogy a Sas tavasszal nyert Players Champet, meg alapból tényleg Suljovic után most már Kelet-EU legkomolyabb PDC játékosává nőtte ki magát, de na....
Nálam megy egy
Webster +3.5 hendi 1.61-ért. Szerintem nem ilyen egyértelmű a csörte, hogy majd 77%-os győzelmi esélyt adnak a lengyelre, nálam ez fifty-fifty kb.
Chisnall - Hopp meccstől nem tudom mit várjak, szerintem fogadási szempontból hagyom.
White - Cullen meccsre első blikkre nálam a megérzés leg-overt sugall, de egyelőre még homály bennem, hogy milyen határon lenne értemes tolni. Talán 15.5 vagy 16.5 overnél lőném be, de sanszos, hogy lótüdő az odds rá....meg is nézem!
16.5-re 1.80-at küldenek. Én ezt bejátszom. Remélem nem csődölnek be, s hoznak egy 10-7-es eredményt legalább.
A
Smith - Hughes...hát igen. Voltam Prágában az ET-n, amit Hughes megnyert. Az biztos, hogy mentálisan nagyon rendben volt a srác. Akár hiszitek, akár nem a döntőben Bunting apja mellett ültem, és ő mondta, hogy Yozza egyszerűen élete formájában dobált a június végi hétvégén. Az elődöntőben Whitlock ellen például a komplett csarnok az ausztrált éltette torkaszakadtából, és Hughes mintha meg se hallotta volna, halál lazán bedobta magát a döntőbe. Szóval nem tudom mire lesz itt képes, az biztos, hogy nem lebecsülendő a csóka, nem véletlen 1.66 az a Smith odds. Nem teszek erre a meccs, de rohadt kíváncsi vagyok Jamie-re. Valahol szorítok is neki Prága óta. Ekkora ellenszélben tornát nyerni...nem mindennapi fickónak tűnik.
Alulra pedig beszúrtam egy képet a Prágai ET vasárnap reggeléről, amikor is sikerült elkapnunk Gerwyn Price-t a 9 nyilasát követő másnap reggel

Természetesen a váci darts mezünket is aláírta, és a fotót pedig a párja lőtte a telefonommal