Szerencsejáték piac Magyarországon

Indította Admin, július 19, 2022, 16:30:04

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

vmlinuz

***** Tősgyökeres senki
Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 27, 2023, 19:14:04Aha, szal nincs jelentosege. Sejtettem.

De szamomra erdekes hogy a 20bet az eredeti cimen megy. Most akkor vagy kitalaltak valamit hogy menjen, vagy valamiert pevettek roluk a blokkot.
Most ellenőriztem, és nálam blokkolva van. Nem lehet, hogy valami vpn vagy más aktiv és azért megy neked?

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 27, 2023, 19:28:08Most ellenőriztem, és nálam blokkolva van. Nem lehet, hogy valami vpn vagy más aktiv és azért megy neked?

Semmit nem hasznalok. Telefonrol vagyok, Telekom mobilnet.
Pl a betfair sem jon be, bet365 is csak az egyik alternativrol.

joetata

* Újonc
Üdvözlök mindenkit!

Mai nap regisztráltam az oldalra. Nem tudom, jó topikba teszem fel a kérdésemet? Sehogy nem tudok belépni a hatharom.com oldalra.  Már ezt is blokkolják? Továbbá a Vegas.hu-ról röviden, ha valaki tájékoztatna- sportfogadás -témában.
Köszönöm: Joetata

MessiÁs

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: joetata Dátum Tegnap - 14:49:49Üdvözlök mindenkit!

Mai nap regisztráltam az oldalra. Nem tudom, jó topikba teszem fel a kérdésemet? Sehogy nem tudok belépni a hatharom.com oldalra.  Már ezt is blokkolják? Továbbá a Vegas.hu-ról röviden, ha valaki tájékoztatna- sportfogadás -témában.
Köszönöm: Joetata

Igen blokkoltak oket is.

Ez az uj cimuk.
https://www.hatharomhu.com/

naxosz

**** Tősgyökeres
Nekem sem jönnek be oldalak,de ezért szép az országunk . Itt olyan csodák vannak amit maximum egy Észak-koreai emberke értene meg. Van itt minden és még sincs semmi...