Snooker

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Cesc18 Dátum március 27, 2012, 10:32:44
Szerintem sima Trump győzelem születik! White már nem igazán képes nagy bravúrokra, meg címvédőként Trump nem fog itt a főtáblán kiesni...

Köszönöm! Reméltem, hogy legalább nem sima győzelmet remélsz :D

Hihetetlen ez a Ding. Pedig mindig így tolja hazai pályán, mégis teszek rá, én idióta...  :bash:

Kialakultak a legjobb 16 párosítási a Világbajnokság előtti utolsó pontszerzőn, a China Openen. A címvédő Judd Trump és a tavalyi finalista Mark Selby még versenyben vannak. Lássuk a délelőtti mérkőzéseket.

8:30
Judd Trump - Stuart Bingham
Stephen Maguire - Ricky Walden
Stephen Lee - Graeme Dott
Ronnie O'Sullivan - Mark Williams

Trump félgőzzel is 5-3-ra verte Jimmyt, amikor nagyon kellett koncentrálnia akkor megtette, ez a mérkőzés elején volt. A meccset kicsit nehézkesen fejezte be, de a nagy előny tudatában nem úgy fogott az agya. Bingham döntőfrémre kényszerült Perry ellen. Bingham a szezont jól kezdte, de mostanra eléggé elfogyott, a 2012-es éve pedig egyelőre kifejezetten gyengének mondható. Mivel a TOP16-ban van így alanyi jogon a főtáblán van, egy-egy gyengébb formában lévő játékost elkap, de túl nagy meneteléseket nem mutat be. Idén már kétszer is összefutottak, a Mastersen 6-3-ra míg a Welsh Openen 4-1-re nyert Trump, nem hiszem, hogy különösebb gondot fog neki okozni Bingham újbóli legyőzése.

Tipp: Trump győzelem
Odds: 1.28
Fogadóiroda: bet365

Lee kiváló formának örvend, kb február eleje óta. A német pontszerzőn elődöntőzött, majd a Welsh Openen negyeddöntő, a World Openen döntő és múlthéten a PTC nagydöntőjében 6 év után ismételten sikerült pontszerzőt nyernie. Ebben a nagy sorozatban mostani ellenfelét is lemészárolta. Haikoun találkoztak, ahol 5-1-es Lee siker született. Túl sokat itt a China Openen sem pepecselt, Fordot 5-1-el takarította el az útból. Dott nem igazán brillírozik a pontszerzőkön, általában az első komolyabb ellenfél ellen alul szokott maradni. Én még most is bizalmat szavazok Leenek, meglátjuk kitart-e a lendülete...

Tipp: Lee győzelem
Odds: 1.72
Fogadóiroda: bet365

Ronnie és Campbell amit műveltek az kabaréba illő volt. O'Sullivan konkrétan a tőle megszokott módon tojt az egészre. Kínkeservesen 2-0-ra elment Campbell, majd úgy tűnt, Ronnie szépíteni tud, de Campbell még az asztalhoz állt, két snookert kellett adnia. Inkább lelökdöste és a rózsára adott, Ronnie belebikázott egy nagyot nem talált, majd jöhetett a visszarakott fekete.   Abba is beledurrantott egy jó nagyot és elveszítette a frémet... A negyedik frémben négy snooker kellett Campbellnek, ledolgozta azt is miután Ronnie pufogtatott össze vissza. Esélye volt a 4-0-ra Campbellnek, de elpuskázta. A szünet után kicsit megkomolyodott Rakéta, de még így is rengeteg lehetőséget adott. Williams Jin Longot 5-1-el intézte el. Igazából most nem tudom, hogy Ronnie képes-e összekapni magát, de van egy olyan érzésem, hogy nem fog megszakadni a győzelemért. A walesi kifejezetten kedveli ezt a tornát, így dogként érdemes bepróbálni.

Tipp: Williams győzelem
Odds: 2.10
Fogadóiroda: bet365

13:30
Neil Robertson - Stephen Hendry
Mark Selby - Ding Junhui
Ali Carter - Lu Ning
John Higgins - Peter Ebdon

Robertson és Hendry az utóbbi időben elég sűrűn futnak össze. Februárban a Welsh Openen 4-1-re a skót, míg a World Openen 5-3-ra az ausztrál nyert. Ezúttal ismét egymás ellen küzdenek meg a győzelemért. Robertson új sérót csináltatott magának, kár volt, mert most elég viccesen néz ki, és a játéka sem lett jobb tőle. Cope ellen hátrányból kellett visszakapaszkodnia, ha nehezen is de behúzta ezt a meccset, nem igazán játszott jól. Múlthéten a PTC nagy döntőjében viszont katasztrófa volt a teljesítménye. Hendrynek voltak jó pillanatai, többek között egy 135-ös bréket is összerittyentett, meg e-mellett is voltak nagy brékjei, de sokszor elég amatőr hibákat követett el. A döntőfrémben egy óriási Gould hibának köszönhetően jutott tovább. Robertson nincs jó formában, Hendry pedig nem tud végig koncentrált maradni, így a legjobb tipp a frame over.

Tipp: 7 frame felett
Odds: 1.90
Fogadóiroda: bet365

Carter azt nyilatkozta, hogy a szezonvégén visszavonul, ami elég furcsa egy olyan játékostól aki a TOP16-ban van. Nem lehet tudni ezt mennyire gondolta komolyan, mindenesetre nem sok említésre méltó eredménye volt ebben a szezonban. 2012-ben most először tudott meccset nyerni pontszerzőn, mondjuk ez sem ment túl simán ugyanis 5-4-re verte Dale-t. Mastersen, a német pontszerzőn, a Welsh Openen első körös vereség, a World Openről pedig visszalépett. Lu Ning egy amatőr kínai játékos, múltkor már Haikoun felbukkant, akkor a főtáblán Selby ellen 5-3-ra kapott ki, az is egyébként teljesen korrekt eredmény. Most ismételten megtudta nyerni a Wild Card meccsét, majd elkapta Murphyt, ami óriási bravúr. Én azt mondom Carter ellen simán van esélye a győzelemre...

Tipp: Ning Lu +1,5
Odds: 1.83
Fogadóiroda: bet365

Higginsre most már érdemes lesz odafigyelni ugyanis közeledik a VB, eddig nagyon szolidan szerepelt a pontszerzőkön, de nyilatkozta is, hogy lefárasztotta az előző szezon, viszont volt elég ideje pihenni. Nem is játszott rosszul McLeod ellen az első körben, magabiztos 5-1-el takarította el az útból. Ebdon már nincs a TOP16-ban, sőt lassan 30-on kívül lesz, és nem úgy tűnik, hogy képes lesz megújulni. A főtáblán szinte minden pontszerzőn ott volt, de maradandót nem tudott alkotni. Most Stevens ellen végre sikerült meccset nyernie. Igazából én örülök neki, hogy eltűnt a mezőnyből, ugyanis elég idegelő a tetű lassú játéka. Ide szívesen tér vissza, hisz itt tudott legutóbb pontszerzőt nyerni, még 2009-ben, akkor egyébként épp Hgginst verte meg a döntőben. A skót sokkal jobb formában van és ahogy említettem kezdi összerakni a játékát, szerintem maximum 2-3 frémet fog engedni a kopasznak.

Tipp: Higgins győzelem
Odds: 1.36
Fogadóiroda: bet365

Miért nem kerül megrendezésre a Selby v Junhui mérkőzés?

Idézetet írta: Argor Heraeus Dátum március 29, 2012, 13:50:50
Miért nem kerül megrendezésre a Selby v Junhui mérkőzés?

Selby nyaksérülés miatt visszalépett.

Idézetet írta: Micuka Dátum március 29, 2012, 15:01:20
Selby nyaksérülés miatt visszalépett.

Köszönöm! Azt hittem, Junhui megijedt :D

Kialakultak az elődöntők párosításai a 2012-es China Openen, a világbajnokság előtti utolsó pontszerző derbin. Előzetesen azt hiszem senki sem gondolt volna erre a négyesre...

8:30
Stephen Lee - Stephen Maguire

Rájuk még úgy ahogy lehetett számítani, bár bevallom őszintén nem gondoltam volna, hogy Lee lendülete még idáig tartani fog. Ford és Dott után a címvédőt, Judd Trumpot is búcsúztatta. Úgy tűnt a fiatal angol gyorsan átgázol jóval idősebb honfitársán, 2-0-ra lépett meg, de Lee két 100-as brékkel gyors kiegyenlített így egállal mehettek szünetre. Ezt követően Lee újabb frémet húzott, és 3-2-nél jött el a meccs döntő pillanata. Trumpnak ha jól emlékszek 2-3 snookert kellett adnia, meg is oldotta és még egy free ball-t is kitudott harcolni, szépen ki is használta ezt, pont 1 ponttal volt több asz asztalon. Minden színes a helyén volt, a snooker egyszeregyét kellett volna megoldania, de a barnáról kicsit többet jött le a kékre, így félhosszú rózsa maradt amit ki is hagyott. Ezzel 3-3 helyett 4-2 lett és innen már nem tudott visszakapaszkodni. Nem tudni 3-3 után, hogy alakult volna...mindenesetre Lee összességében jól játszott, ha lehetősége volt szinte mindig büntetett. Nagy brékeket lökött, és a safety játéka sem volt rossz. Maguire ténykedését eddig nem nagyon követtem figyelemmel itt a tornán, mondjuk ha jól emlékszek csak Ronnie ellen volt TV-s asztalon. Amikor oda-oda kapcsoltam akkor Maggi szépen brékelt, de volt, hogy hibázgatott is. Elterelte magát és hasonló amatőr dolgok, de összességében összeszedettnek tűnt. A meccset egy visszarakott feketével nyerte meg a döntőfrémben, melyet elég szerencsés módon lökött le. Maggit Walden és Ronnie ellen is 5-4-re nyert, ami nem feltétlenül hátrány, sőt az erősségét mutatja, hogy most mennyire egyben. Lee az elmúlt két hétben 8 meccset nyert zsinórban, itt az ideje, hogy kikapjon.

Tipp: Maguire győzelem
Odds: 1.90
Fogadóiroda: bet365

13:30
Ding Junhui - Peter Ebdon

A kínaiak nagy kedvencének elég pocsékul indult ez a torna, de Dingtól megszokhattuk már, hogy nem annyira brillírozik a hazai tornákon. 0-4-ről kellett felállnia, de megtette és végül 5-4-re diadalmaskodott. A világelső Mark Selby ellen nem kellett játszania, miután Selby nyakfájdalmai miatt visszalépett a tornától. Carter kicsit összekapta magát és eljutott a negyeddöntőig, de ott Ding sima 5-2-vel búcsúztatta. Nem játszott rosszul Ding, volt 1-2 frame ahol nem igazán volt a helyzetmagaslatán és néhány fura lökése is volt, de e-mellett lökött magas brékeket és jó volt a biztonsági játéka is. Ebdon elég erős trión verekedte át magát...Stevens, Higgins majd Robertson volt az áldozata. Meglepő, hogy itt van az elődöntőben, hisz legutóbb pontszerzőn épp 1 éve volt itt a China Openen negyeddöntős, azóta semmi értékelhető eredménye nem volt. Természetesen a győzelmei azért nem voltak simák, az a tipikus nézhetetlen Ebdon féle meccsek. 6 nyertig megy majd a meccs, belefog férni 1-1 gyengébb frame Dingnek. Szerintem viszonylag simán 6-3-al vagy 6-4-el fog továbbmenni.

Tipp: Ding győzelem
Odds: 1.90
Fogadóiroda: bet365

Judd Trump visszalépett a Világbajnokságról

Trump Kínából való hazatérését követően nem sokkal bejelentette: nem vesz részt az idei Világbajnokságon, mivel megsérült, miután újonnan vásárolt Ferrari típusú gépkocsijának ajtajával odacsukta bal kezét. A játékos sajnálatát fejezte ki szurkolói irányában és reméli, hogy a következő szezonban kárpótolhatja őket.

A kellemetlen incidensről Peter Ebdon-t, a China Open döntősét kérdezték, aki elmondta: mindig kínosan ügyel rá, hogy autója ajtaját lassan és megfontoltan zárja be, így elkerülte a hasonlóan fájdalmas baleseteket. A torna másik döntőse, Stephen Maguire így kommentálta a történteket: "én inkább Murphy kezére csapnám rá az ajtót." A regnáló világbajnokot, John Higgins-t is megkérdezték az esetről, a skót kifejtette, nagy tétben is fogadni mert volna rá, hogy az izgága Trump bajba fog kerülni előbb-utóbb. Ronnie O'Sullivan betegsége miatt visszalépett az eset kommentálásának lehetőségétől.

A Marco Fu, Joe Jogia, Liu Song, Andrew Norman selejtezőágról továbbjutó játékos így játék nélkül jut a legjobb 16 közé a sheffield-i tornán.

Már megijedtem, aztán leesett, hogy április 1 van... :bash: Maggi nyilatkozta gyanús volt már az elejétől kezdve, tény hogy Murphyvel nem komálják egymást, de ilyet csak nem nyilatkozna ;D

Nézem bet365-n a Milkins-Guoding meccset,erre el kell mennem a 3.frame elején.Jövök vissza, nézem, 147es breaket tolt a kis Milkins. :) :(  Én meg lemaradtam róla..

Idézetet írta: ncis88 Dátum április 11, 2012, 12:06:14
Nézem bet365-n a Milkins-Guoding meccset,erre el kell mennem a 3.frame elején.Jövök vissza, nézem, 147es breaket tolt a kis Milkins. :) :(  Én meg lemaradtam róla..

Az említett 147 --->

Robert Milkins 147 v Xiao Guodong ( April 11)2012 WSC Qualifiers R 4

Australian Open 2012

Selby - Burnett:

Burnettben mennyire érzitek a meglepetés erejét? Vagy kérdezzem inkább úgy, hogy Selby képes-e elbalfaszkodni ezt a mérkőzést?
Ő kellene már csak +70k-hoz, és ha úgy van akkor visszafogadnék valamennyivel..


Ez a Robertson megint akkora láma, mint tavaly!

Közben jól láttam a 47%-os golyóbelökési arányt?????

A pool billiárd usa - európa mérkőzést adja a tv?

Idézetet írta: RedMunchen2010 Dátum december 10, 2012, 19:28:08
A pool billiárd usa - európa mérkőzést adja a tv?

Sajnos nem, pedig izgalmas, jó meccsek szoktak lenni, meg fasza hangulat.

Ezen a skót EPTC-n az első körben hány nyert frame-ig mennek a meccsek?