SPF Maradj Talpon Tippjáték - Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


SPF Maradj Talpon Tippjáték Infó

Ha bármilyen kérdésed van az SPF Maradj Talpon Tippjátékkal kapcsolatosan, azt ebben a témában teheted fel.

Ugyanitt várjuk észrevételeiteket, javaslataitokat stb.

Sok sikeres sorozatot mindenkinek!  :topbet_125:

Fontos információ!

A maradj talpon tippjáték egy fórumon zajló kihívás, amely extra figyelmet igényel úgy a játékosok, mint a szervezők részéről is.

Az a tapasztalat, hogy sokan kedvelik a játékot és igényelik, hogy a későbbiekben is lehessen hasonlón szerepelni. Ezen mi nem akarunk változtatni.
Azon viszont igen, hogy az a játékos aki nem tartja be a szabályzatot attól elbúcsúzunk.

Ezért nagyon fontos 3 dolog:

1. Játék előtt, vagy közben is, akár többször átolvasni a szabályokat!

2. Amennyiben vesztes a tipped, akkor ne folytasd a játékot, mert ezáltal azt sugallod, hogy trükközni, csalni akarsz, és mi ezt nagyon nem kedveljük.

3. Tartsd be a kiírt minimum 1 órás határt. Rengeteg sportesemény van egy nap, ha lemaradsz egyről, ott egy csomó más.

+1 Extra!
Amennyiben látjátok, hogy valakinek vesztes a tippje, de tovább játszik, próbálja megkerülni a szabályzatot, nyugodtan jelezzétek nekünk akár nyilvánosan, akár privátban.

Mindent a FAIR játékért!  :topbet_125:

FIGYELEM! Módosult a szabályzat!

Éspedig:

4. Az oddsot csak a következő irodáktól lehet venni: Betfair Sportfogadás, Betinia, CampoBet, PokerStars Sportfogadás, Tippmix, Tippmixpro, Unibet, ZulaBet

17. A tippet pontosan meg kell jelölni (pl. 1.5 gól felett a mérkőzésen, vagy 1.5 gól alatt az első félidőben, kosárlabdában XY csapat győzelme rendes játékidőben vagy hosszabbítással stb.). Abban az esetben ha nem lehet pontosan meghatározni, hogy mire gondolt a tipp beküldője (oddsból következtetni nem elegendő), akkor a tipp érvénytelen.


A 4. pont módosítása már az aktuális (SPF Maradj Talpon Tippjáték - 254.) játéktól érvényes, így az újonnan érkező irodák oddsait is lehet használni a játékban.
Velük egészítettük ki:
Betinia, CampoBet, PokerStars Sportfogadás, ZulaBet

A 17. pont módosítása az az aktuális játéknál irányelvként szolgál, szigorúbban viszont a következő játéktól vesszük.

Sziasztok!

Most veszek először részt ebben a játékban.
Rögtön az 1. tippem törölt lett.
Tenisz meccsen játékszámra volt a tipp és az 1. szett után feladta az egyik játékos.
Ilyenkor holnap folytathatom a 2. tippel?

Idézetet írta: lazanyja Dátum február 19, 2024, 17:00:03Sziasztok!

Most veszek először részt ebben a játékban.
Rögtön az 1. tippem törölt lett.
Tenisz meccsen játékszámra volt a tipp és az 1. szett után feladta az egyik játékos.
Ilyenkor holnap folytathatom a 2. tippel?

Szia! Igy jártam én is! Lehet folytatni! 1,00-ás oddsz vonatkozik rá!

Tippet 1.00-van értékeljük ki, és lehet folytatni.

Idézetet írta: Admin Dátum február 19, 2024, 17:15:00Tippet 1.00-van értékeljük ki, és lehet folytatni.

Értem, hogy lehet.
DE holnaptól??

Idézetet írta: lazanyja Dátum február 19, 2024, 18:03:24Értem, hogy lehet.
DE holnaptól??

Nyilván.A mai tipped 1.00-ért van elkönyvelve, a következő tipped holnapra, február 20-ra kell szóljon.

Mondja már meg nekem valaki, hogy az oddsportal-on kívül van-e olyan oldal, ahol fel van sorolva a fogadóirodák oddsai? Csak azért érdekel, mert ebben a játékban muszáj lenne ilyen gagyi irodák oddsait berakni, de én biztos nem fogom keresgélni. Így beírom mindig az Unibetet.

Fontos változások a játékban!

Mostantól az oddsot a következő irodáktól lehet venni:


Ezen kívül:

Elhalasztott/törölt/feladott mérkőzés, valamint meghatározott eredmény esetén az erre vonatkozó tippeket 1.00-ás szorzón értékeljük ki. Elhalasztott mérkőzésnek minősül az az esemény amelyet a tipp beküldésétől számított 48 órán belül nem játszanak le (kivétel tenisz). Aki ezen szabályponttal próbál előnyt szerezni (pl. törölt mérkőzésre tippel stb.), azt akár örökre kizárhatjuk a versenyből.

Elhalasztott/törölt/feladott mérkőzés esetén amennyiben a tipp olyan eseményre vonatkozott amely már megvalósult (pl. első félidős tipp, de a meccset a másodikban szakították félbe stb.), akkor a tippet kiértékeljük a beküldött nyereményszorzón.

Abban az esetben ha téves tippet (nem felel meg a játék követelményeinek) küldtél be, akkor javítani lehet a hibát, egy új tipp beküldésével, amennyiben ez még belefér az időkeretbe.

Idézetet írta: curpy82 Dátum március 06, 2024, 19:51:03Mondja már meg nekem valaki, hogy az oddsportal-on kívül van-e olyan oldal, ahol fel van sorolva a fogadóirodák oddsai? Csak azért érdekel, mert ebben a játékban muszáj lenne ilyen gagyi irodák oddsait berakni, de én biztos nem fogom keresgélni. Így beírom mindig az Unibetet.
Én régen szimplán csak az eredmények.com-on néztem az oddsokat, de ott már nem elérhető jó ideje. Nem tudom, hogy segítség-e, de én mostanában a "társoldalon" keresem, a flashscore.es, ami spanyol, de nekem bevált.

Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, mit kell ahhoz beállítanom, hogy kapjak értesítést, ha újra indul a játék? Van úgy, hogy kapok, de most sem jött, így lemaradtam róla.

Idézetet írta: szumi0411 Dátum április 14, 2024, 14:36:51Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, mit kell ahhoz beállítanom, hogy kapjak értesítést, ha újra indul a játék? Van úgy, hogy kapok, de most sem jött, így lemaradtam róla.

Az új játék indulására vonatkozóan nincs automatikus értesítő rendszerünk, mint ahogy az az SPF Totónál és Scorenál létezik, hanem ezeket manuálisan oldjuk meg.

A legjobb megoldás ha napi szinten követed a weboldalunkat, a fórumot, és főleg azokat a témákat melyek téged érdekelnek.

Tegnapi tippem elvileg mara halasztották rakhatok meg egyet mara?

Idézetet írta: borsod1984 Dátum április 16, 2024, 16:51:35Tegnapi tippem elvileg mara halasztották rakhatok meg egyet mara?

Van egy szabályzat, azt kell követni.

Ha áttettek egy meccset egy másik napra, attól mi még úgy kezeljük, mintha aznapi lett volna. Pakolgatjuk itt jobbra, balra...