Mesternégyes - tippek, selejtezők, vélemények

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy valamit kihagytam, de gondolom evidens, amelyik tippet már valaki beírta, onnan az a meccs tabu, azaz arra a meccsre már nem lehet semmilyen tippet tenni. A tippeket előre is le lehet adni, akár több nappal is, lényeg, hogy előző nap éjfélig meglegyen együtt a 4 tipp a következő napra.

A leadási határidővel kapcsolatban volna egy módosítási javaslatom:

Jelenleg a hétfői eseményeket az " Élő fogadási naptár" - ban lehet fellelni bajnokság megjelölése és odds-ok nélkül.
Itt mindegyikre rá kell kattintani, hogy előhívjuk a szükséges információkat. De jelenleg sok mérkőzésre még nincsenek az odds-ok megálmodva a bukik részéről.

A másik forrás hétfőre a " Sport" menüben található, a vasárnapi piacokkal együtt találhatók a hétfői, keddi, szerdai, még a jövő hétvégi is,  stb. Szóval még mindig időt vesz el a szelektálás azzal együtt, hogy több meccs még mindig nincs " beárazva".

Éjfél után viszont megjelenik a "Hétfői mérkőzések" menü ahol már első ránézésre lehet látni legalább csak a hétfői 1X2 piacot, valamint több odds-ot is megálmodtak közben a bukik.

Lehetne-e kitolni a határidőt pl. reggel 8 h-ig?? Még aki 2 műszakban dolgozik, vagy éjszaka ér haza az is reggel 8-ig kényelmesen tud a már kiválogatott piacból böngészni.....

Ha nem, úgy is megoldom..    :)




Nekem úgyis megfelel, ezzel csak azt szerettem volna elkerülni, hogy mondjuk valaki egy hajnal egykor kezdődő mérkőzésre tippel, míg a másik még csak másnap kezd neki a böngészésnek, így nem áll össze egyetlen mesternégyessé a napi tippcsokor, nagyon szét lesz szabdalva.

Lenne egy alternatív ajánlatom. A határidő mindennap legkésőbb déli 12 óra, a tippelni kívánt meccsek kezdési időpontja pedig az adott reggel hattól másnap reggel hatig tartana. Így mindenki hozzájuthat az aznapi legfrissebb infókhoz és kényelmesen ráér tippelni.

Tehát példának, a hétfői tippeket holnap déli 12 óráig kérném leadni. Lehet hamarabb is, ha mondjuk hétfő délelőtt lesz a meccs. A megtippelt esemény kezdési időpontja tehát hétfő reggel hat és kedd reggel hat óra közé kell esnie.

Erről mi a vélemény?

Idézetet írta: Eisbär Dátum szeptember 29, 2013, 14:59:21
Nekem úgyis megfelel, ezzel csak azt szerettem volna elkerülni, hogy mondjuk valaki egy hajnal egykor kezdődő mérkőzésre tippel, míg a másik még csak másnap kezd neki a böngészésnek, így nem áll össze egyetlen mesternégyessé a napi tippcsokor, nagyon szét lesz szabdalva.

Lenne egy alternatív ajánlatom. A határidő mindennap legkésőbb déli 12 óra, a tippelni kívánt meccsek kezdési időpontja pedig az adott reggel hattól másnap reggel hatig tartana. Így mindenki hozzájuthat az aznapi legfrissebb infókhoz és kényelmesen ráér tippelni.

Tehát példának, a hétfői tippeket holnap déli 12 óráig kérném leadni. Lehet hamarabb is, ha mondjuk hétfő délelőtt lesz a meccs. A megtippelt esemény kezdési időpontja tehát hétfő reggel hat és kedd reggel hat óra közé kell esnie.

Erről mi a vélemény?

Így már jobbnak találom. De tényleg csak ezért, megnéztem:

Most még ilyen fontos meccsek nincsenek beárazva az " Élő fogadási naptár" -ban holnapra mint:

Sligo Rovers
Derry City
M. Utd
Angol U 21 meccsek
Belga U 21 meccsek
Skandináv meccsek
Izraeli meccsek
Cseh U21 meccsek
Görögök
Észt
Lett
Kanada
Stb.

Jobban átnézve vagy 20-30 % nem aktív az élő fogadási naptár listájában a holnapi választékból. Éjfél után mind aktív lesz korábbi tapasztalatom szerint...
Illetve akkor már a Sport menüben is ki lesz alakítva nekik az összes piac részletezve.


Ok, igazad van és köszönöm az észrevételt.

Akkor a tippek leadásának határideje mindennap legkésőbb déli 12 óra. A tippelt események kezdési időpontjának a 06:00-tól másnap 06:00-ig terjedő időtartamra kell esnie

Szabályok:

1.
Mindennap egy tipp leadása, 1.30-as odds felett. A tippeket ebbe a naplóba írjátok, lehetőleg 1 nappal hamarabb, hogy a megszületett 4 tippet meglehessen játszani együtt. (Tehát a holnapi tippeket ma éjfélig kérném beírni)

2.
A tippeket és az odds-okat a Bet365 kínálatából válasszátok.

3.
A tippekhez nem feltétlen muszáj, de örülnék ha mindenki legalább egy mondatban leírná, hogy miért is gondolja azt a legerősebb tippnek.

4.
Az első három helyezett játékos marad a következő hétre, míg a legrosszabbul szereplő kiesik. Minden nyertes tipp 1 pontot ér. Holtverseny esetén a következő szempontok alapján döntünk:
-Nyertes tippek száma
-Rossz tippek száma (Mivel a DNB fogadások, ha visszajár a tét, nem számít sem jónak, sem rossznak)
-Nyertes tippek teljes nyereményszorzója dönt.

5.
A hetente kieső játékos helyére minden szombaton rendezünk egy selejtezőt. Aki szeretne részt venni a játékban, az legyen kedves jelentkezni jövőhét szombatra 5 tippel, egyenként minden tipp haladja meg az 1.30-as odds-ot. Aki a legtöbb találatot éri el, az kap lehetőséget a rá következő héten a játékra. Holtverseny esetén természetesen a nagyobb szorzó dönt. (Csak a nyertes tippek számítanak)

6.
Push eredményű, azaz a tét visszajár tippek is szerepelhetnek.

7.
Akkor a tippek leadásának határideje mindennap legkésőbb déli 12 óra. A tippelt események kezdési időpontjának a 06:00-tól másnap 06:00-ig terjedő időtartamra kell esnie.

Mivel lassan indulhatok egy laza 12 órás műszakra, és nem sok esélyt látok arra, hogy a holnap déli határidő előtt felébredem, így én be is írnám a hétfői tippemet. Meg persze már azért is, nehogy valaki más magáévá tegye a hétfői nap tömegtippjét :)

Everton - Newcastle
Tipp: Everton 
Odds: 1.66

Goodison Park, 21:00
Bíró: Phil Dowd (14 sárga, 0 piros lap)

Everton:
Howard; Coleman, Jagielka, Distin, Baines; Osman, Barry; Mirallas, Barkley, Naismith; Lukaku.
Hiányzók: Alcaraz, Koné, Osman, Pienaar.

Newcastle:
Krul; Debuchy, Yanga-Mbiwa, Coloccini, Santon; Sissoko, Cabaye, Tiote; Rémy, Ben Arfa; Cisse.
Hiányzók: Gutiérrez , R Taylor, S Taylor, Sh Ameobi.

Az angol Premier League egyetlen veretlen csapataként, a West Ham és egy Chelsea elleni győzelemmel a hátuk mögött, az Everton győzelmét várom. Bár hétközben kikaptak a kupában a Fulham-től 1-0-ra egy nagyon felforgatott csapattal, most azonban visszatér a pihenőt kapott Tim Howard, Leighton Baines, Phil Jagielka, Gareth Barry, Ross Barkley és Kevin Mirallas. A Newcastle legutóbbi meccsét volt szerencsém végignézni, ahol is kikaptak 3-2-re a Hull-tól. Nem igazán győztek meg, de a gól most is bennük lehet, bár szerintem az Everton egy góllal jobb lesz ma.

#22 szeptember 30, 2013, 03:39:26, Bakter
1    Besiktas    Antalyaspor v Besiktas
(Játékidő eredménye)    09/30/2013    Egyik sem    2.05    Függőben

20 mérkőzésükből  17 x a Besiktasnak állt a zászló, 1 kupa meccset nyert az Antalyaspor, 2 döntetlen lett.
Most még nagyobb különbségek alakultak ki köztük mint valaha, a Besiktas 2 kapott góllal büszkélkedhet 4 forduló alatt, míg az otthoniak inkább csak idegenben értek el döntetlent, otthon kikaptak 2 x is jóval gyengébbektől mint a Besiktas, 5 mérkőzésen 3 gólt bírtak össze hozni. A Besiktas idegenben pedig hibátlan eddig.
A nagy szorzó a török bajnokság túlnyomó hazai győzelmeivel magyarázható. 

Fürth - Dresden

Alap tippem a Granada mecs félidő over lett volna de mivel TiB kolléga gyorsabb volt, így ezt választottam.
Utolsó 4 német másodosztályú meccsből csak 1en lett félidős gól, illetve 5 mérkőzés óta nem rúgtak gólt az első 30 perc előtt. Nem túl acélos tipp de 1,30ért ebbe látom a legtöbb értéket.

Tipp: félidő 0,5+
bet365: 1,33

Én is neveznék majd a versenyre, ha lehet! ::)

Ja, most látom mit írtál Mirának..:)

#25 október 01, 2013, 07:46:47, Eisbär
Fürth - Dresden
Tipp: félidő 0,5+
Odds: 1.33

Antalyaspor - Besiktas
Tipp: Besiktas   
Odds: 2.05

Granada - Athletic Bilbao
Tipp: Over 1.5
Odds: 1.30

Everton - Newcastle
Tipp: Everton
Odds: 1.66

Teljes nyereményszorzó: 5.45

Már látom, hogy az 1. tippem kuka lett. Már sorozatban történik velem ilyen típusú csalódás.
Miért épp most nem tud nyerni bajnokságban a Besiktas az Antalyaspor ellen?? Hiszen eddig mindig nyert , két döntetlent kivéve.
Szünet előtt jobb mutatói voltak a Besiktasnak, szünet után 7 perc alatt kapott 2 gólt, mintha ez a pihenőben le lett volna beszélve.........

De lépjünk tovább:
2. tipp kedd
A Steaua U 19 története nem olyan régi, nem régen szedték össze a csapatot, hogy az Ifjúsági Ligában ki tudjanak egyáltalán állni.

1    Chelsea - U19    Steaua Bucharest - U19 v Chelsea - U19
(Játékidő eredménye)    10/01/2013    Egyik sem    1.53    Függőben

Zenit Szentpétervár - Austria Wien
Tipp: Zenit 1.5 gól felett
Odds: 1.33

Komolytalan egy párosítás, nem is tudom, hogy ócsároljam a bécsieket vagy dicsérjem az oroszokat? Legyen mindkettőből egy kicsi. A Zenit formája önmagáért beszél, az elmúlt két hónapban egyetlen vereség és egy döntetlen mellett 11 győzelem. Ráadásul az Atletico elleni vereség miatt most 100%-on fognak pörögni. Két legutóbbi hazai BL meccsük:
Zenit Szentpétervár - Ferreira    4:2
Zenit Szentpétervár - Nordsjaelland   5:0

A Wien ezzel szemben 7 meccsből öt vereség. Egyetlen kakukktojás van ezek között, mégpedig a Portó elleni 0-1. A Portóról TIB sem tud semmit :) Nem láttam a meccset, de ez nekem meglepően szűk vereség volt. Marko Stankovic, a csapat húzóembere továbbra sem hadra fogható.

Steaua Bukarest - Chelsea


A bázel elleni nevetséges 2-1es fordítás illetve a bajnokságban mutatott teljesítmény után. Nem engedheti meg magának a Cselzi hogy romániában ne szerezzék meg a 3 pontot, ha nem nyernek akkor igencsak lecsökken a továbbjutási esélyük.

Tipp: Chelsea győz
Odds: 1,80



#29 október 02, 2013, 07:03:21, Eisbär
Sajnos erről a négyesről majdnem lemaradtam, már ami az élesben való megjátszást illeti, mert most ébredtem és látom az U19 már elkezdődött. Ezért Bakter tippje már csak alacsonyabb odds-on került fel a szelvényemre. (Természetesen neki az eredetit írjuk jóvá)
A mai Mesternégyes:

Steaua Bukarest - Chelsea
Tipp: Chelsea győz
Odds: 1.80   /nasgur/

Zenit Szentpétervár - Austria Wien
Tipp: Zenit 1.5 gól felett
Odds: 1.33   /Eisbär/

Porto - Atletico Madrid
Tipp: A Porto kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést? Nem.
Odds: 1.33   /TIB/

Steaua Bucharest U19 - Chelsea U19
Tipp: Chelsea U19
Odds: 1.53   /Bakter/