Sztárbox, influencer boksz, meghalt a boksz

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki üthet nagyobbat?

Mike Tyson
5 (29.4%)
Istenes Bence
12 (70.6%)
Jake Paul
0 (0%)

Összes szavazó: 17

Nyugodj békében ökölvívás

Hiába tanulják gyerekkoruk óta a bokszolók a jobb egyenest, bal horgot, a lájkok és celebek rátelepedtek az ökölvívásra.

Amit felépített Muhammad Ali, Joe Frazier, Jake LaMotta, Rocky Marciano vagy épp Papp László, azt most valóságshow szereplők rombolják le.

Viszlát, szerettünk boksz!


Sztárbox, influencer boksz, meghalt a boksz

Többször próbálták betiltani a bokszot, mindig életben maradt a sportág. Az influencereknek, celebeknek viszont sikerülhet koporsóba rakni az ökölvívást. Olvasd tovább


Azért nem feltétlenül ennyire gáz ez szerintem.

NBA all star hétvégén is van celebek meccse. Kosaraznak, ki jobban, ki kevésbé, de nincs vele baj. Attól a kosárlabda nem hal meg. Volt régen kézigála, ahol nálunk is celebek bohóckodtak, olimpikonok, kommentátorok, újságírók, simán megnéztem, jót mosolyogtam, de a kézilabda nem halt meg. Sok-sok focitorna van, Lázár Bence emléktorna, több lokális torna, ahol celebek, ismert emberek fociznak, simán megnézem, de attól a foci még nem halott.

Engem nem igazán zavar, de őszintén megmondom, engem sem az igazi boksz nem nagyon izgat, meg a sztárbox sem. A labdás sportok jobban izgatnak, de kinek a pap, kinek a papné.

A box számomra mindig érdekes volt, mert valljuk be, kva nagy pénz van benne, közben annyira nem érdekes. Akkor meg hogy? Azért nem véletlen, hogy influencerek is nekilátnak, és miért ne, ha van benne pénz? UFC-sek is, McGergor a Mayweather elleni meccsével többet kaszált, mint egész UFC-s pályafutásával, meg Nganou is keres annyit a cigány elleni bokszmeccsével, mint a UFC-ben összesen.

Nincs itt nagy baj, szerintem rétegsport, sőt még jót is tesz a boxnak, ha celebek összemirik nem létező tudásuk. Sokkal nagyobb mondjuk a baj a vívásban, bírkózásban, mert ugye azokat celebek sem reklámozzák, és mi is csak négy évente követjük az Olimpián, aztán négy évig semmi.



Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 19, 2023, 16:09:22Sokkal nagyobb mondjuk a baj a vívásban, bírkózásban, mert ugye azokat celebek sem reklámozzák, és mi is csak négy évente követjük az Olimpián, aztán négy évig semmi.

Érdekes felvetés, anyám jutott eszembe róla. Mindig mondta, hogy oké, a többiek kaptak szaktanári figyelmeztetést, de neked ezért nem kell kapni. Vagy oké, a többiek csak 2-esek, te ettől még lehetsz 5-ös.

Szerintem amúgy a fajsúlyos nevek és tehetségek hiányoznak a bokszból, elszívja őket a rap, tiktok, maffia ;D de lehet ez minden sportágnál érződik, régen nem a mobilt nyomkodták meg az x-boxot, hanem virágzott a sport szeretete, még ha csak hobbiként is.

Én megnézem majd. Aleskának például ugyanúgy beverik majd- csak most az orrát :D

Mikor lesz?  Legjobban Istenes Bence meccse érdekel, ő nem most húz először boxkesztyűt illetve fiatalabb korában eléggé sokat verekedett amúgy is az éjszakában ;D

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 26, 2023, 07:40:40Mikor lesz?  Legjobban Istenes Bence meccse érdekel, ő nem most húz először boxkesztyűt illetve fiatalabb korában eléggé sokat verekedett amúgy is az éjszakában ;D

Persze, éjszakában ;D neked való az ilyesmi, nyugi tuti lesz ingyen link majd ha elkezdődik :D

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 27, 2023, 18:44:32Persze, éjszakában ;D neked való az ilyesmi, nyugi tuti lesz ingyen link majd ha elkezdődik :D

Mi a nekem való? ???

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2023, 18:55:18Mi a nekem való? ???

Hát az ilyen sztárizék, istenes celeb meg hasonlók. Bocs, ha nem voltam egyértelmű :(

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 27, 2023, 19:06:58Hát az ilyen sztárizék, istenes celeb meg hasonlók. Bocs, ha nem voltam egyértelmű :(

Valóban nekem való :ok:  Örülök, hogy ráakadtam több éves lemaradás után az IstenEst műsorra. (itt kedveltem meg Istenest és itt mesélt a boxról) Pozzato linkelt valamelyik topikban egy részletet; aztán nagyok sok részt ledaráltam.

Kétarcú, remek kis műsor. Ha a Marics-féle hülyeség megy, akkor lehet rengeteget nevetni velük, de inkább rajtuk ;D  de ha értelmesebb vendégek vannak, akkor pedig nagyon tartalmas beszélgetések tudnak kialakulni. Tökre ajánlom mindenkinek! :beerchug:

Én futást, sétát, vagy témánál maradva bokszedzéseket ajánlok tökre mindenkinek. De nyilván mások vagyunk :)

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 27, 2023, 19:22:30Én futást, sétát, vagy témánál maradva bokszedzéseket ajánlok tökre mindenkinek. De nyilván mások vagyunk :)

Erre ráhibáztál, kocogás közben (is) szoktam hallgatni a letöltött adásokat, hogy jól menedzseljem az időmet ;)

Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 27, 2023, 19:28:34Erre ráhibáztál, kocogás közben (is) szoktam hallgatni a letöltött adásokat, hogy jól menedzseljem az időmet ;)

Örülök, hogy a szintednek megfelelő szórakozásra leltél :)

Témánál maradva, ezek a celebek amatőr bokszolónak is gyengék.

Idézetet írta: TiB Dátum szeptember 27, 2023, 19:37:55Örülök, hogy a szintednek megfelelő szórakozásra leltél :)

Elképesztő vagy, hogy nem bírsz megváltozni.. Nagyon szépen megkérlek ne viselkedj velem provokatívan! Ez tolerálható kérés?

Csipkelődésed ellenére is a legjobbakat kívánom neked! :ok: