Betfair Liga - Szabályzat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 13, 2012, 13:36:21, Milan
Betfair Liga - Szabályzat
Szponzor: Betfair


A játékról általában:

A "Betfair Liga" nevű játékunk egy virtuális fogadóiroda ahol a játékosok virtuális fogadásokat helyeznek el valós sporteseményekre, s az eredmények alapján egy toplistába kerülnek.

A játékban való szereplés ingyenes ha regisztrálva vagy a Sportfogadas.org Fórumán, s mindössze egy Betfaires számlára van szükséged. Ha még nem rendelkezel hasonló számlával akkor ide klikkelvén nyithatsz egyet, s ráadásul egy 10$-os kezdőbónuszban is részesülhetsz.


A játék:

Minden hónap elején a játékosok 5.000 virtuális Forintot kapnak, s ezen összeggel tudnak részt venni a játékban.

A játékban virtuális fogadásokat kell elhelyezned valós sporteseményekre. A fogadások lehetnek "egyedi" vagy "gyűjtő" fogadások.

A minimális tét egy szelvényen: 100 virtuális Forint.


A nyeremények:

Az eredmények függvényében a játékosok szelvényeit kiértékeljük, s az összegyűjtött virtuális összeg szerint egy toplista fog kialakulni, melynek az első 10 helyezettjét díjazzuk a következő képen:

1.hely: 50$ Betfair számlafeltöltés + Betfair ajándékcsomag

2.hely: 30$ Betfair számlafeltöltés + Betfair ajándékcsomag

3.hely: 20$ Betfair számlafeltöltés + Betfair ajándékcsomag

4.-6.hely: 10$ Betfair számlafeltöltés

7.-10.hely: 5$ Betfair számlafeltöltés

A nyeremények átvételéhez Betfaires számlára van szükségetek.


Hogyan kell játszani?

A játék a Betfair Liga oldalán zajlik.

Miután beléptél a Betfair Liga-ba, a weboldal jobb oldali részén megtalálod a Sportágak listáját.

Válassz a listából egy sportágat, s a következő oldalon a bajnokság listából válaszd ki az általad óhajtott bajnokságot, amelyben szeretnéd megtenni a fogadásod.

Ezek után megjelennek az aktuális események az illető bajnokságban. Amennyiben nincs esemény, erről tájékoztatva leszel.

Utána klikkelj egy mérkőzésre, s automatikusan megjelennek a fogadási lehetőségek az illető mérkőzésre. Az általad kigondolt kimenetel oddsára ha ráklikkelsz, akkor a fogadás felkerül a jobb oldali szelvényre. Itt ad meg a tét nagyságát (min. 100 HUF) és klikkelj a mellette lévő gombra. A fogadásod bekerül a játékba, s a számládról levonódik a tét összege.

Gyűjtő fogadás esetén csak akkor klikkelj a tét melletti gombra, ha már az összes általad kiválasztott esemény szerepel a szelvényeden.

A megtett fogadásaidat megtekintheted a "Adatlapom" menüpont alatt.

Naponta maximum 15 fogadást tehetsz.

Az aktuális hónap toplistáját a "Toplista" menüpont alatt tekintheted meg.


Figyelmeztetés: Ne használd a böngésződ VISSZA gombját, mert ilyenkor a szelvényed egy része elvesztődhet. Ha mégis igy léptél vissza, akkor frissitsd az oldalt az F5 billentyűvel, és ellenőrizd a szelvényed.



Általános részvételi feltételek:

1. A Betfair Ligában a szereplés ingyenes

2. A játékban csak a Sportfogadas.org fórumtagok szerepelnek

3. A nyeremények átvételéhez egy Betfaires számlára van szükséged

4. Minimum 15 megtett szelvényre van szükség a nyeremény átvételéhez

5. Egy megtett fogadást nem lehet módosítani/törölni stb.

6. Olvasd át a sportágakra vonatkozó szabályainkat itt

7. A szelvények naponta 1-szer kerülnek feldolgozásra

8. Egyenlő pontszám esetén az dönt, hogy kinek van a legnagyobb oddsú megnyert szelvénye (második kritérium: megtett szelvények száma, harmadik kritérium: kinek van kevesebb vesztett szelvénye, negyedik kritérium: sorshúzás)

9. Gyűjtőfogadásoknál maximum 10 eseményt tehetsz a szelvényre

10. Abban az esetben ha az egyenleged 0, akkor kiestél a havi versenyből, viszont a következő hónapban újra szerepelhetsz

11. A játék az aktuális hónap 1-jén kezdődik 0:00 órától (CET), s az aktuális hónap utolsó napjáig, 23:59-ig tart (CET).

12. A játékban egy személy csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP-ket). Abban az esetben ha csalást észlelünk a játékost kizárjuk a versenyből.

13. Az eseménylista napi 2-szer frissül, s ilyenkor változhatnak az oddsok is (a megtett szelvényeknél már nem frissül az odds)

14. A nyeremények átvételéhez valós számlátok kell legyen, ami azt jelenti, hogy legalább egyszer fel volt töltve (akinek nincs valós számlája, az nem részesül a nyereményben)

15. Az Azonosítókoldalon ki kell tölteni a Betfairesmezőt (a Betfaires felhasználónevet kell oda beírni), ellentétes esetben az illető játékos nem részesülhet a nyereményben.

16. Vitás ügyekben, egyedül csak a Sportfogadas.org tulajdonosainak, mint szervezőknek, van joguk dönteni!


Fontos tudnivaló a nyereményekről:

Eredményhirdetés után a nyertesek listáját átküldöm az irodákhoz, s ezek után ők gondoskodnak a bónuszokról, a nyereményekről.

Ez lehet 1 nap, 5, de akár 10 nap is.

Sok sikert kívánunk!  :beerchug: