TippmixPro

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában


Nem enged belépni egyelőre

Viszont a szerencsejáték.hu-n már 0 az egyenlegem, tehát ahogy beállítottam (0-100%) az egyenlegfelosztást, az már megtörtént

Lehet korán léptem be, azért nincs nálam gond.
Felület olyan amilyen, megszokható, fogadást gyorsan megrakta.

Nekem a kombik fontosak, ott eddig 20/akárhányat lehetett rakni, ez most csak 8/akárhány, ez nagyon komoly visszalépés (marad a papíros erre) egységnyi alaptét legalább maradt 10 ft, nem úgy mint a vegasnál, ami 100 ft egységnyi alaptétű.

Cashout még nem működik.

Élőben viszont van minden, ez nyilván komoly előrelépés.
Oddsok rtp-je maradt.

#1759 október 25, 2023, 21:39:03, tomika1
Egy pillanatra be tudtam lépni, megraktam egy Hell Coffee árával hogy Szoboszlai lő majd gólt de, azután megint összeomlott az oldal

Alapvetően minden mérkőzés van, ami Winmasteren volt, az oddsok a nagyobb ligákon elég jók, a Genk-FTC-n pl 100.1%os a kifizetés,  a kisebbeken megmaradtak sima Tippmix szinten, de összességében több az opció mint a régi PRO-n

A max tét maradt 100ezer Forint

#1760 október 25, 2023, 22:38:59, Admin

Kicsit kicsi, kicsit savanyú, de a mienk! A Magyar online fogadás!

Idézetet írta: LosGabos Dátum október 25, 2023, 22:42:24Kicsit kicsi, kicsit savanyú, de a mienk! A Magyar online fogadás!

Hajnal ötig még bármi lehet...
 ???

Kicsit off, de azon gondolkoztam, volt-e már olyan Fideszhez köthető valami fejlesztés/megnyitó (bármi), amit megcsináltak és elsőre (vagy másodikra) működött. Nem rémlik semmi, hihetetlenül inkompetensek minden témában, azért mondjuk ehhez is érzék kell, hogy semmihez sincs érzéked.

Idézetet írta: Pozzato Dátum október 25, 2023, 23:12:01Kicsit off, de azon gondolkoztam, volt-e már olyan Fideszhez köthető valami fejlesztés/megnyitó (bármi), amit megcsináltak és elsőre (vagy másodikra) működött. Nem rémlik semmi, hihetetlenül inkompetensek minden témában, azért mondjuk ehhez is érzék kell, hogy semmihez sincs érzéked.

Várkertbazár ...

Idézetet írta: csucsu Dátum október 25, 2023, 23:14:09Várkertbazár

Ez kimaradt, de akkor 13 év alatt csak volt legalább egy olyan dolog.  :beerchug:

Én csak azt nem értem, hogy most ennek így mi értelme volt, minek kapkodni?

Oké, kellett a tiltás a többi irodára, hogy jöjjenek majd hozzájuk az emberek, kellett az influenszerek általi promó az elmúlt hónapokban (mindenki ott adta fel a szelókat), ez is érhető, de az, hogy október 25-én kell izzítani az egészet, szerdán, BL-este, amikor csúcs van, kissé amatőr.

Elmúlt hét válogatott volt, ha addigra nem készülnek el, semmi gond, látszólag most sincsenek még kész, minek kapkodni? Nincs ott egy projektkoordinátor, aki felügyeli a tervet? A következő hét közepe ideális lett volna nekik, nincsen semmi nagy mérkőzés, ha még van hiba, az kibukik úgyis (mégsem egy BL-csúcsnál), de addigra még lehetett volna nyugodtan csinálni, tesztelni stb., ők inkább siettek.

Ez így megint egy kapkodós projekt látszatát kelti.

Idézetet írta: csucsu Dátum október 25, 2023, 23:14:09Várkertbazár ...
Idézetet írta: Pozzato Dátum október 25, 2023, 23:47:15Ez kimaradt, de akkor 13 év alatt csak volt legalább egy olyan dolog.  :beerchug:

...

Vicc volt ! Többször adták át !

"Szeptember végén készül el harmadszor a Várkert

Öt nappal ezelőtt, a Várkert második átadóján "

https://index.hu/belfold/2014/09/03/szeptember_vegen_adjak_at_harmadszor_a_varkertet/

#1767 október 26, 2023, 06:16:43, Mehecske
Egyelőre szenvedek. Hol találom azt, h versenysorozatok/bajnokságok szerint listázza az adott sportágat?

Megtaláltam nagy nehezen.

Te nagyon ügyes vagy. Nekem a részv. szab. elfogadását sem engedi. Be sem tudok lépni. (de talán jobb is így..)

Fontos!

Alapesetben jelenleg MINDEN oddsváltozást elfogad a rendszer, hiába volt korábban más beállítva nektek, ezt a beállításokban tudjátok módosítani