Bajnokok Ligája 08-09

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#600 április 30, 2009, 23:25:33, Milan
Manchester United - Arsenal

tipp: az Arsenal nem szerez gólt
odds: 2,30
office: interwetten


Ezen a szinten ebbe a fázisába érkezvén a Bajnokok Ligájának a csapatok már fokozottan figyelnek a védekezésre, pálne úgy, hogy egy idegenbeli gól súlyozottan számít a végelszámolásnál, éppen ezért ezen az elődöntőn sem várok gólzuhatagot, a Manchester számos nagy derbit hozott le Van der Saar közreműködésével kapott gól nélkül, az Arsenal pedig számos hiányzója nélkül kénytelen pályára lépni az Old Trafford -on. Ha pályára lép, ha nem Adebayor, az biztos hogy nem lesz leányálom a kilencven perc számára, maga a támadó is azt nyilakozta, hogy tart a Vidics -el való párharctól, a United védőjét tartja az egyik legkelemetlenebb bekknek, aki ellen valaha pályára lépett. Ilyen zöngék mellett még jobban erősödött bennem ezen tipp, habár lehet, hogy ez csak álmosítás volt a Togo -i csatártól. Ferguson is azt hangsúlyozta, hogy lehetőleg kapott gól nélkül kellene begyűjteni a győzelmet, ami semmiképpen sem lesz egyszerű feladat, de egy 1-0 -val bőven elégedett lenne. Egy kevésgólos mérkőzést várok, amelyen az Arsenal képtelen lesz bevenni az ellen kapuját, a Vidics, Ferdinand kettős ma este nem kegyelmez az ágyusok bombázóinak.
Számszerű eredmény: 1-0


Eredmény: 1-0
4,60 pont

#601 április 30, 2009, 23:25:50, Milan
Manchester United - Arsenal

Tipp: 2,5 gól fölött
Odds: 2,20
Fogadóiroda: Sportingbet

A tegnapi meccs, no meg a szakvezetők nyilatkozatainak hatására valószínűleg sokan úgy gondolják, hogy a két angol együttes összecsapásán is nagy taktikai harc, a védekezésre történő öszpontosítás dominál majd és ennek hatására kevés gól fog születni. Maga Ferguson is azt nyilatkozta, hogy elégedett lenne egy 1-0-s győzelemmel, de szerintem ez csak a kötelezően óvatos megnyilatkozás, biztos jobban örülne egy 3-0-nak. Ezt sem tartom elképzelhetetlennek, de sokkal valószínűbb, hogy az ,,Ágyúsok" is betalálnak, és jót is tenne a mérkőzésnek egy korai gól. Mindkét oldalon lesznek hiányzók, a United-nál Neville és O'Shea marad távol sérülés miatt, viszont Giggs, ha pályára lép nagy jubileumot ünnepelhet, ez lehet a 800. mérkőzése a ,,Vörös Ördögök" mezében. Az Arsenal Van Persie-t és Clichy-t lesz kénytelen nélkülözni, viszont Adebayor talán pályára léphet. Leginkább egy 2-1-es hazai győzelmet tartok elképzelhetőnek és akkor teljesen nyílt lenne a továbbjutás kérdése.

Várható összeállítások
Manchester United: Van der Sar, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Anderson, Giggs, Ronaldo, Berbatov, Rooney
Arsenal: Almunia, Gibbs, Toure, Silvestre, Sagna, Song, Fabregas, Walcott, Nasri, Bendtner, Adebayor



Eredmény: 1-0
-1 pont

#602 április 30, 2009, 23:26:09, Milan
Manchester United - Arsenal

Tipp: 2
Odds: 5.62
Fogadóiroda: [10b]10Bet[/10b]

Ezzen a tippen gondolom sokan meglepődtök. De szerintem van realitása, és ilyen oddszal érdemes megjátszani. Mint azt a Chelsea - Liverpool, szintén angol párharc is megmutatta nem sok esély van rá, hogy az első mérkőzésen eldőljön a továbbjutás. Angliában játszák a mai meccset, itt senki nem fog védekezésre játszani, gondolok itt az Arsenal-ra, ma ők is támadni fognak, nem úgy mint tegnap a Chelsea. Ennél a párharcnál minden gól aranyat fog érni.
Az egész szezon eddig az Arsenal rosz szerepléséről szólt, de most kezdenek igazán formába jönni, és szerintem meg is akarják mutatni, hogy "Mit is tudnak igazán"! Erre pedig nincs jobb alkalom mint egy idegenbeli győzelem Manchesterben.


Eredmény: 1-0
-1 pont

Megismétlődni látszik a tavalyi döntő!? ???

Idézetet írta: vesta Dátum április 29, 2009, 23:43:54
Megismétlődni látszik a tavalyi döntő!? ???

Hát jah, sajnos. Egyébként CRnek nem nagyon kell eligazolnia, mert a Real-al mire ideáig eljut szögre akaszthatja a csukát.

#605 május 04, 2009, 08:51:26, Milan
Bajnokok Ligája - Elődöntők, Visszavágó:


2009.05.05 20:45   Arsenal - Manchester United   [ex]2.51[/ex]   3.23   2.67
Első meccsen: 0-1

2009.05.06 20:45   Chelsea - FC Barcelona   2.63   3.26   2.53
Első meccsen: 0-0

Ide lehet irni az SfGuru Bajnokok Ligája elemzéseket.


Bajnokok Ligája Statisztikák:
http://www.sfstats.net/soccer/leagues/133_Champions_League?lang=hu

#606 május 07, 2009, 21:59:40, Milan
Chelsea - Barcelona

tipp: Mindkét csapat szerez gólt
odds: 1,83
fogadóiroda: bet365

Elérkeztünk a bajnokok ligája elődöntőinek visszavágóihoz. A Chelsea - Barca mérkőzést teljesen 3 esélyesnek tartom. De az előző meccs góltalansága után, most mindkét féltől várok minimum 1:1 gólt, de valószínűnek tartom, hogy az egyik csapat nem egyet, hanem többet rúg majd. Na nem egy hétvégi Real - Barcához hasonló gólözönre számítok, de lesznek gólok. A játékosok megvannak hozzá mindkét oldalon, rengeteg gólerős csatár és középpályás. Annyi kell csak, hogy valamelyik csapat betaláljon, onnantól beindul a meccs, mert már nem lehet várakozni a másik félnek, ha tovább szeretne jutni, attól kezdve nem lesz bunkerfoci. Addig viszont valószínű, hogy a Chelsea hasonló felfogásban játszik majd mint az első meccsen Barcelonában. Még egy gól nélküli mérkőzést két ilyen kiváló támadókkal rendelkező csapat egymás elleni meccsén elképzelhetetlennek tartok, és ha az egyik betalál, akkor az előbb leírtak miatt az maga után vonzza a másik fél gólját is. A pontos eredmény szerintem ezek közül lesz valamelyik:  1:1 vagy az egyik csapat 2:1es győzelme.

Eredmény: 1-1
3,66 pont

#607 május 06, 2009, 15:36:08, Milan
Arsenal - Manchester United

tipp: 1
odds: 2,75
fogadóiroda: Unibet

Ha keretet nézzük, az idei teljesítményt vagy csak a tabellát a MU jelenleg jobb csapat, mint az Arsenal, de a holnapi meccsre mégis a hazaiak győzelmét várom. Az ágyúsok idén igen csak döcögtek, de most a hajrára elég szépen összeszedték magukat. Wenger mesternek nagyon hiányzik ez a trófea és ennek megfelelő taktikát fog kidolgozni a meccsre, hisz ő is tudja, hogy az Old Traffordon elért 1-0 még bármire jó lehet. A meccs kulcsa szerintem Fabregas és Wallcott lehet. Ha a csapatkapitány fel tudja venni a ritmust és jól fog szervezni, akkor hengerelni fog az Arsenal, mert elől ők is ütőképesek tudnak lenni. Hiszem, hogy ez a fiatal Arsenal fel tud pörögni annyira, saját közönsége előtt az Emiratesben, hogy megnyerje a meccset. Ősszel ez már sikerült, 2-1, most ez még csak kiesést érne, hamarosan meglátjuk kivállal még egyet londoni oldalról.

Eredmény: 1-3
-1 pont

#608 május 06, 2009, 15:36:31, Milan
Arsenal - Manchester United

tipp Manchester United
odds 2.40
bwin

          az londoni kékek hiába fogadják a hozzályuk érkező Vörös ördőgöket mert szerintem esélytelenek Arzen Wenger nem akora stratégiás mint a united kis padján ülő alex Fergusson ő szerintem mára estére is tökéletes taktikát dolgozott. Már az a mostani mecsüket megelözö mult heti meccsükőn is látszodótt hogy a manchesteriek jobb csapatot alkotnak hiszen az elsö félídőben akár már az egész párharcot is el tudták lettek volna képesek eldönteni. a United már 25 meccs ota veretlen a blben nem hinném hogy az Arsenal fogja megrontani ezt. Hiába tér vissza sérüléséböl Robi Van Persie igy ugyan lesz Adebayornak társa elől ,de a másik oldalon pedig Rio Ferdinand tér vissza aki kihagyta a ,hétvégi meccset amit egyébként a Midlesboro ellen nyert meg a Manchester és közeledik a 18. bajnoki ciméhez az Arsenal is nyert a Portsmouth ellen a hétvégén. Szerintem a MU támadói a második félidőben felörölik az ágyusok védelmét mint a puskaport akik Van der sar kapujáig se jutnak majd el és nyernek Ronaldoék .HIába jók és kiválók az ágyusok támadói szerintem még gólt se nem fognak szerezni például előfordult már ez velük idén többször is a bajnokságban a Fergusson játékosainál gyengébb csapatok ellen például a Fulham és Sunderland ellen sem szereztek .


Eredmény: 1-3
4,80 pont

#609 május 06, 2009, 15:36:58, Milan
Arsenal - Manchester United

tipp: X
odds: 3,30
office: bet365


Egy nagyon érdekfeszítő BL elődöntő visszavágóra számíthatunk ma este az angol párharcban. A Manchester otthon minimális egy gólos előnyt szerzett, de a legfőbb előnyt azzal érték el Ferguson tanítványai, hogy megőrízték ketrecüket a kapott góltól, így ha ma egyszer betalálnak, nem hinném, hogy az Arsenal képes lenne hárommal válaszolni rá, de persze korántsem ilyen egyszerű a helyzet, azt az egy találatot meg is kell szereznie a vörös ördögöknek. Az Arsenal számára nincs más választás, támadni kell, igaz normál higgadtság betartása mellett, mert ők is tisztában vannak, hogy az idegenben lőtt gól a vesztüket jelentené. Véleményen szerint az Arsenal kezdő taktikája eredményre vezet, de csak a mérkőzés első szakaszában, ekkor még meglephetik egy góllal a MU -t, de a vendégek felocsudván a kezdeti "álmosságból" még a szünet előtt egalizálhatnak az eredményen, ezzel tompítván az ágyúsok vállalkozókedvét. A Manchester -nél minden alapember egészséges, az Arsenal -nál Wenger Gallas, Eduardo és Clichy játékára nem számíthat. Röviden összefoglalva arra számítok, hogy az Arsenal probálkozásait csak részsiker koronázza, de a Manchester egy fokkal feljebb kapcsolván szertefoszlatja egy rúgott góllal a hazaiak BL döntős álmait, nagyon leegyszerűsítve, a MU otthon egy góllal jobbnak bizonyult, idegenben egy X elérésére is képesek lesznek Rooney -ék.
Számszerű tipp: 1-1


Eredmény: 1-3
-1 pont

#610 május 06, 2009, 15:37:31, Milan
Arsenal - Manchester United

tipp: Mindkét csapat szerez gólt
odds: 1,75
fogadóiroda: [ex]expekt[/ex]

Mindenféleképpen Manchesteri továbbjutást tippelek erre a mérkőzésre, csak arra kicsi az odds. De a végeredmény szerintem bármi lehet. Ez is éppúgy háromesélyes mérkőzés, mint a Chelsea - Barca. Míg a múlt héten az első meccsen teljesen biztos voltam benne, hogy United győzelem születik, addig most egyik kimenetelt se tudom normális érvekkel alátámasztani. Mert az ördögök, akár még egy 1 gólos vereséggel is továbbjuthatnak, ha rúgnak gólt. És ez is simán előfordulhat, mert jó csapat ez a fiatal Arsenal, és Venger is éppúgy jó munkát végez mint a másik oldalon Ferguson. Viszont a gólok terén szintén párhuzamot tudok vonni a barcás tippemmel. Ha a united esetleg gólt szerezne, akkor az ágyúsok mindent egy lapra feltéve fognak támadni, és egy gólt valaki csak berámol a nagy rohamban. Ha viszont az arsenal szerezne egy gólt, akkor a unitednak is támadnia kell, mert nem gondolom, hogy hosszabítást vagy még inkább 11eseket szeretnének. Ráadásul náluk vannak többek azok a játékosok, akik aztán igencsak gólerősek. Elsősorban Cé és Rooney az életveszély. Míg hazai oldalon, ha búcsúznak is a bl-től ezen a meccsen, 1 gólt illik nekik azért rúgni a két meccs alatt. Tehát a játékosok adottak mindkét oldalon, mivel ez már a visszavágó és eldől a továbbjutás, egy esetleges gól esetén nem lesz bunkerfoci, bár szerintem már a meccs elejétől kezdve nem lesz az, jó játékot láthatunk, mindkét részről. Így totálisan benne van a meccsben a gól mindkét fél részéről.


Eredmény: 1-3
3,50 pont

#611 május 06, 2009, 15:38:04, Milan
Arsenal - Manchester United

tipp: több, mint 3,5 gól
odds: 3.70
fogadóiroda: unibet

TiBó szinte mindent tökéletesen leelemzett, nekem csak néhány dologra kellene felhívnom a figyelmet, pont annyira, hogy meglegyen az öt sor. Miért lesz sok gól? Leginkább azért, mert ez már a visszavágó, itt nincs helye taktikázásnak, itt mindkét csapatnak apait-anyait bele kell adnia. Wenger nem játszhat arra, hogy 1-0-ra nyernek, mert az életveszélyes taktika. Nekik csont nélkül kell továbbjutniuk, nem holmi hosszabbításokkal. Aztán itt van az is, hogy ez a Manchester most bárkinek képes betaállni a világon, hiszen Cé, Rooney, és Tevez fogja rohamozni a meggyengült Arsenal-védelmet: Gallas és Clichy sérült, utóbbi helyén Gibbs nekem nem tűnik túl jó megoldásnak. Aztán Michael Silvestre is sérüléssel bajlódott a héten, de ő ha kell, összedrótozva is játszani fog. Továbbá a Vörös Ördögök védelme sem tökéletes, Rio vért köhögött, O'Shea sérüléssel bajlódik, Patrik Evra meg nem edzett. Adebayornak ott a lehetőség, hogy bevágjon két gólt. Ha a Liverpool és a Chelsea tudott izgalmas és sokgólos mérkőzést játszani, akkor az Ágyúsok és a Vörös ördögök is tudnak!

Eredmény: 1-3
7,40 pont

#612 május 06, 2009, 15:38:38, Milan
Arsenal - Manchester United

Tipp: Félidő 1,5 gól fölött
Odds: 3,25
Fogadóiroda: Sportingbet

A Manchester bízik a hagyományokban, jelesül abban, hogy angol csapat ellen korábban még sohasem esett ki a Bajnokok Ligájából. Most is jó esélyük van rá, hogy ez folytatódik, ámbár azért az 1-0-s előny az semmire sem biztosíték. Az Ágyúsoknak viszont sokkal kreatívabb és gólra törőbb játékot kell produkálniuk, mint az első találkozón, elsősorban azért, mert ők vannak lépéskényszerben. Erre az egyik biztosíték talán Robin van Persie csapatba történő visszatérése lehet. Az ő pályára lépése színt hozhat a csapat játékába, nem beszélve arról, hogy kapura sem veszélytelen a holland. Amennyire a manchesteriek a hagyományokban, annyira én abban bízok, hogy a csapatok felhagynak a ,,tökölődős", tili-toli játékkal és már az első félidőben nekikezdenek a gólgyártásnak.

Várható összeállítások
Arsenal: Almunia; Sagna, Toure, Djourou, Gibbs; Walcott, Fabregas, Diaby, Nasri, Van Persie, Adebayor

Manchester United: Van der Sar; O'Shea, Ferdinand, Vidic, Evra; Fletcher, Anderson, Carrick; Ronaldo, Rooney; Berbatov



Eredmény: 0-2
6,50 pont

#613 május 07, 2009, 22:00:30, Milan
Chelsea - Barcelona

Tipp: Félidő 1,5 gól fölött
Odds: 2,95
Fogadóiroda: Sportingbet

Tegnap óta kicsit esett ennek a tippnek az oddsza a Sportingbet-en, úgy látszik az Arsenal – MU mérkőzés hatással volt a szorzóra.

Még egyszer olyan játékot csak nem produkálnak a csapatok, mint amit Barcelona-ban adtak elő, és vonatkozik ez elsősorban a londoniakra, hiszen attól, hogy ők játszanak hazai pályán, még egyáltalán nem borítékolható a továbbjutásuk. Sőt, a Barca-nak várhatóan több lehetősége lesz, mint volt a Camp Nou-ban, hiszen ezúttal valamilyen szinten a hazaiaknak is gólra kell játszaniuk, ami teret adhat a kontráknak. Egy, a tegnapihoz hasonló korai gól jót tenne a játéknak, akkor biztos vagyok benne, hogy a válasz is megszületne rá még az első játékrészben. Mindkét együttesnél a hátsó alakzatban várható - részben kényszerű - változás. A hazaiaknál visszatérők lesznek (Bosingwa, Ashley Cole), míg a vendégeknél a hiányzók dominálnak (Puyol, Marquez).

Várható összeállítások
Chelsea: Cech - Bosingwa, Terry, Alex, A Cole - Essien, Ballack, Lampard - Malouda, Anelka, Drogba
Barcelona: Valdes - Alves, Caceres, Pique, Abidal - Toure, Xavi, Iniesta - Henry, Messi, Eto'o


Eredmény: 1-0
-1 pont

#614 május 07, 2009, 22:01:07, Milan
Chelsea - Barcelona

tipp: 1:0 handicappel is 2
odds: 4.85
fogadóiroda: [ex]expekt[/ex]

Tegnap kisebb bomba robbant az angol-angol elődöntőn, és bevallom, még nagyobbat vártam. Ha azonban ott nem jött össze, szóljon itt az atomrobbanás. Álláspontom szerint Hiddink taktikai zseni, aki képes kidolgozni olyan variációt, amivel megfékezheti a nagy trojkát és a zsogabonítós középpályássort. Képes erre a hollandus, és képesek végrehajtani ezt taktikát a játékosai. De ott van az emberi tényező: hibázhatnak is ezek a játékosok. Az első meccsen erre nem került sor, habár Ivanovics és Cech néha katasztrófális mozgást produkált. így én azt mondom, még egy mérkőzést büntetlenül nem húzhatnak ki. Ott van a katalán védelem gyengesége, Cacares-el a tengelyben, de úgy vélem, nem lesz ideje hibázni a hátvédnek, nem fog odakerülni hozzá a labda. Annyira meggyőző volt számomra a Barcelona hétvégi játéka, hogyha annak felét produkálják ma este, akkor meglehet a tippem. 17 mérkőzés óta veretlen a Stamford Bridge-en a Chelsea, utoljára pont a Barcelona tudott ott nyerni. Azóta sokat fordult a világ mindkét csapattal, a katalánok erősebbek lettek, míg az angolok ugyanazt a színvonalat képviselik. Egy életem, egy halálom, szerintem sziporkázni fog a Barcelona! Gólzáporban nem vagyok biztos, szerintem a végeredmény 0-2 lesz.


Eredmény: 1-1
-1 pont