Bundesliga, 24.Forduló

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#15 március 15, 2009, 17:16:25, Milan
Bochum - Bayern

tipp: több, mint 2,5 gól
odds: 1.67
fogadóiroda: [10b]10bet[/10b]

Jó legyen, legyen meg az a sok gól. Próbáltam másik meccset választani az over-tippemre, de semelyik másik csapatot sem mertem megkockáztatni. Itt is csak abból lehet kiindulni, amit a Bayern az utóbbi időben, legfőképp a BL-ben és a DFB Pokalban művel. Mintha nem tudna, de nem is akarna védekezni. Mert az rendben, hogy a Sporting ificsapata csak egy távoli bombával tudja bevenni a kapujukat, de legutóbb betalált nekik a Hannover is, a Leverkusen pedig négy alkalommal mattolta őket. Hazai pályán egy gólra mindenképp képes lehet erre a Bochum is. A Bajor védelmet régóta nem komálom, többet érdemelne a csapat. A Van Buyten, Demichelis, Lucio, Lahm négyes képes bármikor egy-egy hibára, Rensing pedig maga a röhej. Mivel azonban elöl minden rendben van, így a 3-4 gólt sem lehetetlen elképzelni, Podlicsek és Klose ugyanolyan jól megérti egymást, mint utóbbi Tonival. Ha Ribery is visszatér a kezdőbe, akkor gondot nem látok a vendég győzelemben, sőt a sok gólban sem, egymaguk képesek lehetnek erre. Én azonban Koller mester fiaiban is érzek egyet, ezt pedig a Bayern-védelemre alapozva gondolom. Tehát legyen sok gól!


Eredmény: 0-3
3,34 pont

#16 március 15, 2009, 17:17:16, Milan
1. FC Köln - Gladbach

Tipp: dupla esély X2
Odds: 1,66
Fogadóiroda: bet365

Ezen az összecsapáson egy kiesés ellen menekülő gárda játszik egy, a ,,senki" földjén tanyázó alakulattal. Ilyen esetekben nem ritka az az eset, mikor a tabellán hátrébb álló csapat nyerni tud. Esetünkben ennek az is növeli a valószínűségét, hogy a Gladbach ihletett formában kezd játszani. Ennek esett áldozatául a bajnoki címért folyó harcban érdekelt Hamburg (akit otthon gázoltak el 4-1-re), az európai kupaszereplés álmokat szövögető Hoffenheim (aki ellen 1 pontot sikerült otthon tartani), az idén maga alatt teljesítő Werder (aki szintén csak egy X-re volt jó otthon), illetve a Hannover (3-2-es siker). Ezen sorozat közbe becsúszott egy vereség is, a bajnokaspiráns Hertha ellen Berlinben viszont csöppet sem szégyen kikapni. A hazaiak sincsenek rossz formában, de érződik rajtuk, hogy kezdik biztonságban érezni magukat, hiszen 9 pontra eltávolodtak a kiesést jelentő helyektől (vereség az ezerarcú Schalke ellen és csak döntetlen a Bielefeld házigazdájaként).



Eredmény: 2-4
3,32 pont

#17 március 15, 2009, 17:17:39, Milan
VfL Bochum - Bayern München

tipp: X
odds: 3.85
fogadóiroda: [ex]Expekt[/ex]

A Bayern-re idén jellemző, hogy jó eredményeket ér el a BL-ben aztán a következő mérkőzését pedig elbukja a bajnokságban vagy a kupában (Leverkusen elleni vereség), sokszor elbízzák magukat egyes mérkőzések előtt. Én ma is ezt várom, vagyis hogy nem fog nekik sikerülni idegenben legyőzni a Bochum csapatát.
A Bochum pedig nincs is most rosz formában, utolsó 6 mérkőzésükből csak egyszer kaptak ki, 4. helyen vannak a formatáblázaton. És kell is nekik a pont, nincsenek biztonságban, csak 2 pont választja el őket a kieső helytől.
Ugyanezen mérkőzés az ősszel Münchenben is döntetlen eredményt hozott.


Eredmény: 0-3
-1 pont

#18 március 16, 2009, 12:47:10, Milan
Werder Bremen - VfB Stuttgart

tipp: 2
odds: 3.75
fogadóiroda: [ex]Expekt[/ex]

A Werder szerintem a mai mérkőzésen nem igazán lesz motivált. A bajnokságban idén már nem sok jó fog teremni nekik, jelenleg 10. helyen vannak a tabellán, messze lemaradva az uefa kupás helyektől. A hétközben is pályára léptek az Uefa kupában, amely mérkőzésnek a jövő szerdán lesz a visszavágója, akkor majd idegenben fognak játszani, szerintem nekik most az a mérkőzés a fontos. Nem lepődnék meg ha ma tartalékosan játszanának.
A Suttgart utolsó két mérkőzését megnyerte, és ők csak 3 ponttal vannak lemaradva a nemzetközi szereplést jelentő helytől.
Szerintem ez egy vendég győzelem lesz ma.

Eredmény: 4-0
-1 pont

Idézetet írta: Andor11 Dátum március 14, 2009, 14:54:18
Werder Bremen - VfB Stuttgart

Szerintem ez egy vendég győzelem lesz ma.

Vagy inkább holnap...  :P

Idézetet írta: TiB86 Dátum március 14, 2009, 10:50:31
Hoffi a becézése a Hoffenheimnek, nem is tudtam ;D Bayern Bayi, Leverkusen Levi, Hertha Heri, Hannover Hani, Karlsruhe Kari  ;D ;D

hehe, hihi, ez nagyon jó  ;D

Liverpool Livi, Valencia Vali, Barcelona Berci...