Tenisz hírek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ben Shelton beszerválta magát John Isner helyére

Az amerikaiaknak ismét akadt egy hatalmasan adogató játékosa. Olvasd tovább


Miért szakad félbe egy fedettpályás meccs??(nem csak egy,hanem több párhuzamosan)
 :crazy:

Melyik meccsek, hol?

Egyebkent esetleg "sotetedes". Nyilvan van lampa a csarnokban de azert nem biztos hogy este 9kor helyi ido szerint meg jatszanak. Siman lehet hogy van valami szabaly hogy meddig lehet jatszani, mint azt hiszem Wimbledonban vagy a Garroson.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 15, 2023, 11:52:26Melyik meccsek, hol?

Egyebkent esetleg "sotetedes". Nyilvan van lampa a csarnokban de azert nem biztos hogy este 9kor helyi ido szerint meg jatszanak. Siman lehet hogy van valami szabaly hogy meddig lehet jatszani, mint azt hiszem Wimbledonban vagy a Garroson.
Hajnalban 4/30-kor kezdődött Malajziaban, reggel félbeszakadt,1 órája újra nekiálltak,de ismét félbeszakitva

Ezt írják most a fogadás mellé:"Megszakadt
A fogadások a szabályainak szerint kerülnek rendezésre"
Erről tud esetleg valaki, mire számíthatok?
Köszi

#245 november 15, 2023, 12:50:09, MessiÁs
Idézetet írta: artur72 Dátum november 15, 2023, 11:58:19Hajnalban 4/30-kor kezdődött Malajziaban, reggel félbeszakadt,1 órája újra nekiálltak,de ismét félbeszakitva

Ott most este van. Gyanithatoan holnap folytatjak.
Tenisznel siman megvarjak amig lejatszak, addig bent ragad a fogadas.

Idézetet írta: artur72 Dátum november 15, 2023, 11:33:17Miért szakad félbe egy fedettpályás meccs??(nem csak egy,hanem több párhuzamosan)
 :crazy:

Azért, mert ezek indoor azaz kinti meccsek; biztos esett az eső. https://www.itftennis.com/en/ oldalon a tournament calendarnál ki lehet keresni, M15 Kuching.
(ez korábbi kép)

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Idézetet írta: Latzka Dátum november 15, 2023, 19:08:08Azért, mert ezek indoor azaz kinti meccsek; biztos esett az eső. https://www.itftennis.com/en/ oldalon a tournament calendarnál ki lehet keresni, M15 Kuching.
(ez korábbi kép)

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.


Vagyis: outdoor  ;)

Idézetet írta: Admin Dátum november 15, 2023, 22:28:44Vagyis: outdoor  ;)

Köszi a javítást; a lényeget szépen elírtam ;D

Két magyar zárja az évet a top 70-ben a férfi tenisz-világranglistán

Fucsovics Márton és Marozsán Fábián személyében két magyar zárja az évet a top 70-ben a férfi teniszezők világranglistáján.


Az ATP honlapja szerint Fucsovics hat helyet rontva az 59., Marozsán pedig maradt a 64. a hétfőn kiadott rangsorban. A magyar szövetség tájékoztatása alapján az idén már egyikük sem versenyez.
   
Ami a többi Davis Kupa-válogatott játékost illeti, a júliusban a 109. pozícióban is megfordult Piros Zsombor a 127., Valkusz Máté a 217., Fajta Péter az 542., míg Füle Mátyás az 572. A három éve még top 100-as Balázs Attila már csak az 1025. helyen áll.
   
Az már korábban eldőlt, hogy a 24-szeres Grand Slam-bajnok Novak Djokovic - rekordot jelentő - nyolcadik alkalommal vezeti a rangsort az év végén.
   
A nőknél a tavalyi záráskor még három magyar szerepelt a legjobb 100-ban Bondár Anna, Gálfi Dalma és Udvardy Panna személyében. Az idén már egyikük sem tagja a közvetlen elitnek: Bondár már csak a 114., Gálfi a 136., Udvardy pedig a 154. Őket a 300-on kívülről visszakapaszkodott Babos Tímea követi (181.), aki várhatóan még elindul a jövő heti 100 ezer dolláros ITF-tornán Dubajban. A további Billie Jean King Kupa-válogatott teniszezők közül Stollár Fanny a 262., Jani Réka a 324., Tóth Amarissa az 526., Szabanin Natália az 568., míg Nagy Adrienn a 682.
   
A WTA-rangsort a négyszeres GS-győztes lengyel Iga Swiatek vezeti.

forrás: MTI

Hidegrázós, Sinnert nagyon komálják Milánóban :) Mondjuk érthető, az olaszt teniszt nagyon magas polcra emeli.


Megkezdte a felkészülést a 2024-es szezonra a teniszező Bondár Anna

A magyar szövetség közösségi oldalának beszámolója szerint a világranglistán egyéniben 117., párosban 52. helyen álló válogatott játékos a budapesti Nemzeti Edzésközpontban végzi az erőnléti- és a teniszedzéseket is.

   
A 13-szoros ITF- és egyszeres WTA-tornagyőztes játékos edzőivel, Kuhárszky Zoltánnal és a német Yannick Madennel tréningezett a négyhetes felkészülés első napján.
   
A 2017-es magyar bajnok Bondár a 2024-es évet a canberrai 125-ös WTA-versenyen kezdi meg, majd az Australian Open selejtezőjében indul.

forrás: MTI

Riyadh Season Tennis Cup: Novak Djokovic - Carlos Alcaraz élő közvetítés

Kedden, december 26-án Sabalenka és Jabeur néz farkasszemet, míg szerdán jön az ATP világranglista első két helyezettje, Djokovic és Alcaraz.

Igazi gálameccsek az arab ország fővárosában, Rijádban.

bazzeg, most tudatosult bennem, h a net4+ közvetiti a teniszt az idei szezintól (kivéve GS) és h elő kell fizetni, ha a hét elején is látni akarom a meccseket, mert többségében csak az elődömtő döntőket adják majd tv-ben.... nagy kegyesen az 1000es tornákon LEHET h a negyeddöntőket is..  :hanyas:

Idézetet írta: hubika88 Dátum január 05, 2024, 21:38:25bazzeg, most tudatosult bennem, h a net4+ közvetiti a teniszt az idei szezintól (kivéve GS) és h elő kell fizetni, ha a hét elején is látni akarom a meccseket, mert többségében csak az elődömtő döntőket adják majd tv-ben.... nagy kegyesen az 1000es tornákon LEHET h a negyeddöntőket is..  :hanyas:

Még szerencse, hogy egyes fogadóirodák is közvetítik a nagyobb tornákat. Jó, nem az összeset, de azért szokták.