Giro d'Italia 2012

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Üdv!
Jobb későn mint soha, rátaláltam erre a topikra. Mivel úgy is szünnap lesz egy kis összefoglaló az idei Girora kötött fogadásokból:

1. szakasz:
Larsson, G E - Sergent, J : Larsson, G E / 1,80-as szorzó, pipa   :ok:
Larsson, G E - Bennati, D : Larsson, G E / 2,15-ös szorzó, pipa  :ok:
Rasmussen, A - Phinney, T : Phinney, T / 1,62-es szorzó, pipa  :ok:
Basso, I - Rujano Guillen, José: Basso, I / 1,88-as szorzó, pipa  :ok:
(1 - 3) Larsson, G E: Larsson, G E / 2,85-ös szorzó, sajnos elment   :noway:

Összességében nagyon elégedett lehettem a szakasszal, majdnem minden bejött. Reméljük ez nem csak a kezdők szerencséje volt.

2. szakasz
(1 - 3) Goss, M : Goss, M / 4,00-ás szorzó, pipa   :ok:
(1 - 3) Renshaw, M: Renshaw, M / 5,50-es szorzó, elment   :noway:    
(1 - 3) Démare, A : Démare, A / 4,25-ös szorzó, elment  :noway:

Ezen a szakaszon kicsit kockáztattam, nem gondoltam hogy mind a három biciklis 3-as lesz, de kettőt oda vártam. Szerencsére még 1 nyert fogadással is pozitív a mérleg. Ezért is szeretek kerékpárra fogadni.

3. szakasz
Bonnet, W - Ferrari, R: Bonnet, W / 3,20-es szorzó, elment  :noway:
Farrar, T - Goss, M : Goss, M / 1,72-es szorzó, pipa  :ok:
Hushovd, T - Renshaw, M : Renshaw, M / 1,58-as szorzó, pipa  :ok:
Nyertes - Goss, M : Goss, M / 10,00-es szorzó, pipa  :ok:

Megintcsak kérdés hogy mák vagy megérzés volt-e Goss sikere, de ez ismét egy jó napnak számított. Cavék bukása pedig fogadásgyilkos eredmény lehetett volna - én igazából a megérzés alapján arra számítottam hogy mindenki majd őt próbálja bezárni és esélye sem lesz, de a dolgok közel hasonlóan alakultak.

Kérdés persze hogy mi lesz ez után, van egy pihenőnap meg egy TTT, tehát lesz idejük regenerálódni a spritereknek, kérdés hogy Cav vagy Bos képes lesz-e még jól szerepelni a Giron. Én azon sem lennék meglepve, ha az első meredekebb emelkedő után Cavendish csomagolna és menne felkészülni. Kár lenne érte, sok olyan Cav - Goss csatát megnéznék mint ami az első napon volt. Sprintekben érdemes lesz még odafigyelni a kis FDJ-s srácokra, borzasztó erősek és 3-an vannak. Nincs felvezetés vagy csapatsorrend - egyenlőre legalábbis nem volt, mindegyikük okozhat meglepetést. Az olaszokra meg egyenlőre nem merek tenni - majd talán a melegebb éghajlaton. TTT-vel meg majd holnap foglalkozom, egyenlőre én is pihenek, nem csak a biciklistások  :beerchug:

Na ezt már szeretem, amikor van élet a kerékpáros topikban is!! Grat az eddigi fogadásidhoz  :beerchug: Renshaw 1-3 elég bátor tipp volt... :)


Gratula hozzá.Főleg Gosshoz.
Szerdán szerintem Garmin-Bmc csata lehet az első helyért.Na meg az Orica is ottlehet az első 3ba.

Micsoda csapatnevek... Mondjuk én ilyeneken "szocializálódtam", hogy Saeco, Telekom, Festina, Mercatone Uno...
Volt egy sprinter kedvencem: Mario Cipollini, meg egy hegyimenő: Marco Pantani.
Így majd minden szakaszon volt kinek szurkolni. Régi szép idők...

Idézetet írta: csacsi1899 Dátum május 07, 2012, 20:09:25
Micsoda csapatnevek... Mondjuk én ilyeneken "szocializálódtam", hogy Saeco, Telekom, Festina, Mercatone Uno...
Volt egy sprinter kedvencem: Mario Cipollini, meg egy hegyimenő: Marco Pantani.
Így majd minden szakaszon volt kinek szurkolni. Régi szép idők...

Régebben rendszeresen követtem, de mostanában már nem érdekel annyira. Bezzeg 'régen', te jó ég, hogy drukkoltam Ullrichnak Armstrong ellen. :)

Ullrich vs. Armstrong

Akkor voltak még jóidők mikor Simoni-Savoldelli csata volt a giron vagy a Touron Ulle-Lance és a sprinteknél Zabel meg Cipollini harcoltak egymással.

4. szakasz - Verona → Verona (32.5km) csapatidőfutam

Furcsa, hogy az irodákban még mindig nem lehet fogadni erre a szakaszra...

Garmin, BMC, Sky a GreenEdge is jó lehet, kíváncsi leszek Bassoékra is.

Hatalmas kép --->

Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 08, 2012, 17:35:11
4. szakasz - Verona → Verona (32.5km) csapatidőfutam

Furcsa, hogy az irodákban még mindig nem lehet fogadni erre a szakaszra...

Garmin, BMC, Sky a GreenEdge is jó lehet, kíváncsi leszek Bassoékra is.

Hatalmas kép --->
Már lehet.Ők is leginkább ezt a 3csapatot várják esélyesek közé.

Pfúú jó alacsony a Garmin odda (1.45), nekem annyiért nem kell.

Liquigas szerintem jobb lesz, mint a Lampre, mondjuk arra sem túl magas az odds (1.35).

Mi a véleményetek az Astana - Radioshack H tippről? 2.3-ért adják ami nem rossz. Jó a Radio, de Kreuziger miatt teljesíthet nagyot az Astana...és talán ezt a rizikót bevállalom.

De amúgy annyira nincs most jó tipp...egyelőre.

El kell esniük vagy gyomorrontást kell kapniuk hogy ne a Garmin nyerjen. 9-ből 7-en időfutamspecialisták. Egyedül a Greenedge okozhat még meglepetéseket mint a Tirreno - Adriaticon tavasz elején. Mögöttük jöhet még az Astana, a Movistar meg a Radioshack. A BMC-től én nem várok túl sokat, a többi csapat meg a futottak még kategória. Összetettben viszont sokat fog kapni Pozzovivo ami a későbbiekben nagy szerepet játszhat. A Lampre talán egy kicsit jobb mint a Liquigas, de nem sokkal.
Azt hiszem én megrakom a Movistart a Vacansoleil ellen 2,02-ért, a Radioshacket a Sky ellen 2,45-ért és a Garmint, mint győztest, hogy egy biztos tipp mégis legyen.

Szóval átfutottam minden fogadóirodát és végül bet365nél alábbiakat találtam:
Bmc-Orica:
Szupercsapatot nem érzem annyira erősnek az időfutamon hiába van ott Phinney vagy épp Pinotti.Phinney így is két nap két bukás igaz "csak" összekellett varni a sebeit de ez akkor se tett jót neki.Próbálják megvédeni a trikót de van egy érzésem hogy ez Rasmussenre fog rákerülni holnap.Oricánál vannak jó időfutam menők(tuft,vaitkus,lancaster) és van egy olyan érzésem hogy jobb formába vannak idén mint a bmc csapata.Tipp: Orica 1.85
Saxo-Omega:
Elnézve kikből áll a két csapat ,időfutam szempontjából mindenféleképpen a saxot részesíteném előnyben még ha az omega szeretne Cataldo révén egy jó összetettbeli helyezést.Tipp: Saxo: 1.90
Androni-Katusha
Androni televan hegyimenőkkel és sztem holnap nagyon sokat kapnap majd az időfutamon.Úgy gondolom a Katusha is előttük fog végezni pláne hogy Joaquin Rodriguez miatt hajtanak hogy ne kapjanak annyit az összetett esélyesektől.Tipp: Katusha 1.85

Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 07, 2012, 19:48:48
Renshaw 1-3 elég bátor tipp volt... :)

Én nagyon bírom Renshawt, szerintem a mezőny egyik legjobb sprintere lehetne, ha a fejét nem lökdösődésre használná. Szóval kicsit elfogultság is lehetett ez a tipp  :laugh:

Idézetet írta: Cesc18 Dátum május 08, 2012, 19:52:32
Mi a véleményetek az Astana - Radioshack H tippről?

Astana. Vagy Radioshack :D Nehéz tipp, de gondolom már megtetted az Astanára, lehet hogy igazad lesz, mert hosszú időfutam, a Shack pedig valószínűleg Frank Shlecket fogja vinni. Amíg tudja, a végére lehet hogy elfárad és csak húzza majd maga után a csapat, míg mondjuk Kreuzieger az Astanánál egyértelműen a vonat egyik húzó embere, aki biztos ott lesz a 32. kilométernél is gond nélkül.

Androni-Katusha? Valaki valamit?
már le is vitték a szorzó a Katushánál 1,75re.

Nekem sincs bajom Renshawal, sőt imádtam nézni ahogy felvezette a sprinteken...ha kellett így, ha kellett úgy... ;D Bos miatt írtam, hogy bátor tipp volt.

Ááá nem fogadtam még semmire sem, van még idő bőven holnap 3-ig.

Liquigas a Lampre ellen 1.4-ről indult, most már csak 1.25...szépen esett, mondjuk a többi H2H-nél is folyamatosan mozognak az oddsok.

Astana tetszik a Radio ellen és a Greenedge a BMC ellen, bár mindkettő szoros lehet, de elég ha csak egy hajszállal lesznek jobbak és jön a tipp :)


Rábeszéltem magam a Garminra. Mivel csak 1.5 ezért valamit még dobok mellé, ami nem más, mint a Greenedge a BMC ellen. Basszus már csak 1.4 mindkettő...1 órája néztem kb akkor a Greenedge még 1.5 volt. Az igen...
Szóval kombiba ami megjátszásra került

Garmin-Barracuda v A mezőny Garmin-Barracuda 1.40
BMC Racing Team v Orica Greenedge Orica Greenedge 1.40
_______________________

Cave kitette twitter oldalára a sérüléséről készült képet...elég kemény.