Robmiller's moneyburner :-)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Tegnap:

Nagyon felcseszett az U21-es meccs vége. Írtam is a vonatkozó topikban, hogy kiakadtam a riporter kérdéseire Bolla Bendegúzhoz a meccs végi interjúban. Nagyon küzdöttek a srácok több mint egy félidőn át emberhátrányban. Egyszerűen olyan fegyelmezetlenség nem fér bele, mint amit Szőke leművelt. Gera helyében én a hollandok elleni meccsen büntetésből nem játszatnám, hogy tényleg belemarjon a gyerekbe a hátralévő pályafutása során ez a pofon...ebből tanul majd igazán, s nő be a feje lágya. Gyakorlatilag ezen ment el a meccs amondó vagyok! Viszont úgy a csapat egészének én ismét gratulálni tudok, nagyot küzdöttek a fiúk! Legalább a tippem zöldült, zsinórban a harmadik, reméljük a kisebb hullámvölgynek szépen vége lesz.

szerk. hát hülye vagyok, nem is játszhat Szőke a piros miatt...na nesze neked óraátállítás...agyilag rotty

Ma:

20:45 San Marino - Magyarország
A nap eseménye. Főoldalon a podcastban a hét elején Gavriloval érintőlegesen ugye kitárgyaltuk. Egész jól lőttük be az akkor még nem létező oddsokat hendikep terén. Igazából a bet365-ön semmi érték nincs nekem. -3.5-ös határhoz hal vagyok ma valahogy...másra meg nem lehet tenni. Gólok terén a 2.5 over vicc kategória 1.22-ért, első félidős gólokra szinte semmi a repertoáron most. Így élőben megvárom, hátha feltűnik valami érték a láthatáron. Egyébként olyan 0:3-ra saccolom most valahogy a meccset.

21:30 Tenerife - Las Palmas
A spanyol kettőben is rendeznek három meccset, amiből leginkább a hazai pályán bombaformában lévő Tenerife a Las Palmast fogadja, de az 1X-re is lótüdő az odds, szóval itt is kivárok az élőre, ha a hülye óraátállítás miatt nem dőlik ki addig...illetve hát fokozottabb erővel a magyar meccsre akarok koncentrálni, szóval gyanús, hogy ebből nem lesz élő fogadás, aztán sosem tudni...

ÉLŐ: 64. perc

San Marino - Magyarország 0:1
2.0 over @1.45

Szűk egy gól lenne közte? Ne már..még egyet legalább várok az utolsó fél órában.

0:3 de kár h nem pakoltam előzetesen a pontos végeredményben...fenébe  ;D

Tegnap:

Végülis a válogatott meccséből sikerült profitálni egyet élőzéssel. A várt gólfieszta elmaradt, de nem baj, remélem maradt a táskában puskapor Andorra ellen is!
A Tenerifén végül jött az 1X-es előrejósolt tipp, de nem követtem, ráadásul ahogy látom elég korán leestek a gólok, így nem hiszem, hogy jó értéket sikerült volna fognom élőzéssel.

Ma:

21:00 Fuenlabrada - Mallorca
Mallorca +0.5 (AH) @1.425
Értéket érzek a második helyezett Mallorca pontszerzésében. Jelenleg az Espanyol eléjük vágott, ráadásul két meccse nyeretlenek. Véleményem szerint a kevésbé jó formában lévő Fuenlabrada otthonában egy pontra legalább jók lesznek! Ha áprilisig nem passziválnám magam Guruban, akkor ez simán menne oda tippnek!

4:1

A nap folyamán még a többi spanyol kettes meccset követem majd, hátha jön valami lehetőség élőre.

Tegnap:

Sajnos a spanyol kettesek megint jól kikúrtak velem. Vagyis szerintem nem csak velem. Egyre inkább azt érzem, hogy ezt a ligát hanyagolni fogom. Bár ezt a szezont még kitolom, hogy mit mutatnak majd a számok. Alapból jó tippnek éreztem, reálisnak a Mallorca pontszerzését, aztán a tippem pár perc alatt elszállt, mint a győzelmi zászló..
Na de hát megyünk tovább! Egységnyi tét veszteség a mérleg tegnapról.

Ma:

Na nem találtam értéket az előzetes oddsokban. Két meccset tervezek élőben fokozottan követni:

18:00 Hollandia - Magyarország U21
Sajnos itt is kapni fogunk, de hátha fogadási szempontból lehet majd profitálni.

21:00 Ponferradina  - Logrones
Szerintem itt a hazaiak egy pontot legalább otthon fognak tartani. Jelentős formakülönbség van a két együttes között, pláne ha a Ponferradina otthoni szereplését nézzük az utóbbi időben. Nincs érték előzetes a meccsben, de élőben lehet, hogy már lesz.

Tegnap:

Nem volt időm nagyon fogadással foglalkozni, itt a húsvét előtti hajtásban. De szerencsére mától nyugi lesz keddig. Mindemellett élőben követtem a válogatott meccsét. A főoldalon félidei 1.0 overt tettem meg tippnek...szerencsére push lett Fiola 46. percben történő fejesgóljának köszönhetően. Bíztam benne, hogy előbb találunk egyet, de legalább nem lett vesztes a tipp. Örülök, hogy a második félidőben be tudtuk őket darálni, de azért még mindig tipikus, hogy kinek találnak gólt lőni az andorraiak...persze, hogy nekünk. Ezekről sürgősen le kell szoknunk. Valamint látszik a Rossi-féle válogatott gyengesége. Egyszerűen felállt védelem ellen nincs bennünk potenciál, itt a 0:0-lás első félidei szenvedésre gondolok. Őrületesen hiányzik Szoboszlai, na meg Sallai is. Kalmár meg remélem nem dől ki az EB-ről... Nekünk olyan csapatok játéka fekszik, akik erősebbek, dominálják a meccset, mi pedig kontrázni tudunk a nagy nyomásból. Ezért rettegek az albánok elleni tiranai meccstől, mert ha az albánok bunkerfocit fognak játszani, s esetleg mi kinyílunk hátul...na mindegy, lényeg, hogy behúztuk a kötelezőt és az angolok mögött perpill második helyen várjuk a szeptembert.

Ma:

17:00 Espanyol - Fuenlabrada
Szemeztem Guruba ezzel a meccsel, hiszen megindul az április. Mindkét csapat szépen termeli spanyol2-höz képest a gólokat az utóbbi időben, s meglepett hogy az 1.5 overre egész magas oddsot kínál az Unibet (1.52). Be is kapcsolt a vészcsengő, mert a mutatott gólszámokhoz és formához képest ez cefettül magas. Én 1.28-1.30 körül számoltam látatlanban vele. A bet365-nél pedig egyenesen levették a meccset kínálatról! Egyből rámentem az Espanyol honlapjára, ahol március 30-án a komplett csapatot tesztelték, s két meg nem nevezett illető pozitív eredményt produkált. 31-én ennek hatására ismét a komplet csapat átesett, de egyelőre nincsenek hírek, hogy a barcelonaiaknál volt-e még több fertőzött...ennek okán én hagyom élőre ezt a csörtét, meg a nap folyamán még ránézek a hivatalos felületekre, hátha akad valami info.
Egyébiránt ha vér lenne a pucámban, lehet pont ilyenkor kellene mondjuk egy 1.5 undert betolni, vagy 2.0 undert.

Tegnap:

Végül nem is volt időm élőben követni, de meglepve tapasztaltam utólag, hogy nagyon simának tűnő 4-est vágott az Espanyol a Fuenlabradának. Tehát annyira nem cseszett be a kór oda, mint amitől tartottam. De legalább nem próbáltam be az underes megérzést, mert igen korám elszállt volna a tipp.

Ma:

Mai napon azért jó pár meccset tervezek követni. Íme a sorrend, aztán ami párhuzamosan megy majd, akkor szelektálok menet közben:

Championship:
16:00 Cardiff - Nottingham 1X
A walesiek ha nem is bombaformában vannak, de hazai pályán mindenképpen esélyesebbek az alsó házas Nottingham ellen. Sok gólra viszont nem tennék. Egy pont legalább Walesben marad. Élőzni kell jobb szorzóért.

16:00 QPR - Coventry 1X
Itt szintén komolyabb formakülönbség van kibontakozóban. A londoniak kezdenek feljebb lépkedni a közelmúltbeli eredményes szereplésnek köszönhetően, míg a Coventry egyre inkább a kiesőzóna felé sodródik. Nem hinném, hogy a Loftus Roadon támadnak fel. Elmúlt 5 idegenbeli meccsükön mindössze két dugót hoztak össze...

16:00 Preston - Norwich X2
Brutális mennyire gödörbe került a Preston a szünet előtt. Pedig szezon elején még tök jó mutatókkal rendelkeztek, de úgy tűnik elfáradtak. A Norwich ugye megállíthatatlanul robog a PL-felé. Nem hinném, hogy pont a liga egyik legrosszabb formájában lévő csapata otthonában égnének meg.

16:00 Watford - Sheffield Wed. 1.5 over
A nap egyetlen előzetes tippje, aminek bővebb elemzését a Guruban olvashatjátok!

Serie B
19:00 Brescia - Pordenone 1X
Itt is számottevő formakülönbség érzékelhető a Serie A-ból kieső Brescia és a tavalyi szezonban sokkal jobb periódust futó Pordenone között. A vendégek ritka gyenge formában játszanak, így a hazaiak akár a szokásos 1:0-lás győzelmükkel tető alá hozhatják az újabb három egységet.

19:00 Entella - Monza X2
Szépen forrósodik a talaj Berlusconi-csapata alatt. Az utóbbi idők botlásai miatt, illetve a riválisok - elsősorban a Lecce - jó performansza következtében elkerült a feljutó helyről a Monza. Most a sereghajtó, góllövés terén eléggé impotens Entella otthonába mennek. Ha itt sem lesz meg a győzelem, akkor bekapcsolhatják a vészriadót Balotelliék.

Román Liga 1
19:30 Gaz Metan - Astra X2
A gyurgyevóval talán a márciusi utolsó Gurus írásomban foglalkoztam. Óriási versenyben vannak az Argessel és a Clincennel a felsőházi rájátszásért. Ráadásul olyan remek formaidőzítést toltak, hogy a liga egyik legjobb periódusban lévő csapatai közé sorolhatóak. Ezzel szemben a Medgyes katasztrofálisan szerepelt a szünet előtt. Meglepne, ha itt most legalább egy pontot nem rabolna a Gyurgyevó!

Gyakorlatilag a Watford meccsén kívül minden esetben élőzésre készülök, meglátjuk mit sikerül ténylegesen követni, illetve teremtődik-e valahol komolyabb érték a piacon!

ÉLŐ: 42. perc

Cardiff - Nottingham 0:1
2.0 over @1.45

Bízom még itt legalább egy találatban! Meglepne, ha pont a rossz passzban lévő Nottingham fogná meg idegenben a Cardiffot. Számolok itt még góllal/gólokkal!

0:1...baszott jól indul ez az április...

ÉLŐ: 56. perc

Szeged - Vasas 0:0
DNB Vasas @1.40

Nézem a meccset. Borzasztó...a Vasas próbálkozik, a Szeged kontrára épít, de elég gyengék. Nem látom az erőt a Szegedben, de a Vasas is szenved. Benne van erősen, hogy itt iksz lesz.

0:1

14:45 Paks - MTK

Nézni fogom a meccset. Igazából a kezdeti oddsnál egyértelműen az X2-ben van az érték, mert az MTK jobban muzsikál az utóbbi időben a Paksnál, ahol Bognár Gyuri nem lesz a padon. Az MTK-nál nem tudom perpill, hogy Schön szerepel-e majd, de ha nem akkor az árnyalhatja a képet. Jó eséllyel jöhetnek a gólok, ha már csak a Paksból indulunk ki. Kíváncsi vagyok, de szerintem egy jó kis hajtós meccs lehet.

A totál lélektelen első félidő után Boris kicsit helyrerakta a fiait és Schön révén elkezdett visszakapaszkodni az MTK. Szerintem lesz még egy gól itt. Nyom a pontért az MTK, egy paksi kontra is benne lehet, főleg, hogy Nagy Richárd jön csereként, aki elég gyors támadó..

Tipp: 2:1-nél 69. percben
3.5 over @1.40

3:1

17:00 ZTE - Diósgyőr

Komoly kiesési rangadó. ZTE-nél debütál Waltner. Itt aztán minden lehet. Háromesélyes és over, under is benne van. Nézem, aztán hátha jön az ihlet. Szorítok mindkettőért, örülnék ha év végén egyikük sem esne ki.

ÉLŐ: 58. perc 1:0
2.0 over @1.925 2:0

Én itt még egy gólt várok. Muszáj lesz menni a DVTK-nak, és vannak is lehetőségek, más kérdés, hogy meccsek óta balfaszkodnak. Valamit még várok itt gólok terén.

Eddig a ZTE Koszta és Babati révén két ajtó-ablak ziccert rontott...

19:30 Honvéd - Újpest

0:1-re megy az Újpest a félidő derekán, ami tök jó a főoldali tipp miatt, de gyakorlatilag hullanak mint a legyek. Baosic lesérült, most lehet Mitrovic is ....baszki húzós lesz ez így még előnyben is...egyből egy Zsótér kapufa. Izzadós lesz így a tippem...

Erre 0:2! Ez az!!! Hát csak nem kapnak innen hármat!

1 perc alatt 2:2...hát a faszom kezd tele lenni az áprilissal...

ÉLŐ: 56. perc 2:2
5.0 over @1.775

Nagyon meglepne, ha ennyi maradna az eredmény. Van egy rossz érzésem, hogy 0:2-ről képest ezt elbukni az Újpest. Gazdag nagyon megy a mesterhármasra...

2:2

Ma hétközi forduló lesz az NB2-ben. Akartam rá főoldalit írni, de sajnos semmi olyan opciót nem találtam, ami nekem megérte volna. Viszont élőzni kimondottan szeretnék. Íme a meccsek, amik kifejezetten érdekelnek fogadási szempontból:

16:30 Kazincbarcika - Szentlőrinc 2.5 under 1:1
Két impotens csapat ütközete. A Lőrinc fordulók óta nem lő gólt, míg a Barcika sem éppen acélos. Tegnap az under 1.85 körül adták, ami a mutatók alapján simán value egy kiesési rangadón. Más kérdés, hogy rendre beszopom mostanában az underezést, így előzetes tippnek hagytam, de figyelni fogom, hogy végül igazam lesz-e!

16:30 Soroksár - Siófok 1 vagy 2.5 over 0:0
Hazai pályán brutális a Fradi fiókcsapata! Hétvégén Debrecenben 2:0-ra kikaptak, viszont az összefoglalókat olvasva nem volt rossz Lipcsei csapata, különösen Szerető nevét emelték ki. Most a válságban lévő Siófok érkezik a fővárosba. Nálam ez fix 1-es meccs és mindemellett az overre adott opció sem tűnik rossznak.

18:00 Ajka - Szeged 2.5 over 2:2
Gyirmóton hosszú idő után megégett a 2021-ben parádés Ajka. Most egy igencsak defenzívnek mondható Szeged érkezik hozzájuk. A Szeged a Vasas ellen totálisan impotens volt, ám nincsenek rossz passzban. Egy Ajka már akár verhető ellenfél is lehetne. Én szerintem itt mindkét csapat a 3 pontra megy, amiből jó kis adok-kapok lehet.

18:00 Győr-Haladás X 3:0
Nálam országos X-nek tűnik ez a meccs. A Győr hazai pályán nem rossz, viszont a Hali kibrusztolhat egy X-es meccset. Iksz. Nincs más opció. Ez egy X.

18:15 Pécs - Szolnok X2 2:1
Élmezőnyben van a Pécs, legutóbb idegenben a Siófokot ütötték ki Prekleték. Továbbá béna idegenben a Szolnok, de NB2-höz mérten annyira alábecsülik a kék-fehér vendég Vasutast, hogy itt már az X2-ben komoly érték lehet. Simán kinézek egy underes döntetlent. Valamiért itt meglepetés szolnoki pontszerzést várok.

ÉLŐ: 57. perc 0:0
Vitesse - Den Haag
1.0 over @1.45

Soundnál láttam a tippet 1.5 overre. Szerintem is lesz itt gól, egyre elég nagy a valószínűség.

Sziasztok!

Most van az, hogy állj! Március második felétől nagyjából, amikor Sound kolléga elkiabálta, hogy jó formában vagyok, azóta lejtmenet van (nehogy magadra vedd a dolgot!!!  ;D)! Sajnos a Guruban hazavágtam két rossz tippel az éves teljesítményemet, köszönhetően annak, hogy balfasz tétkezelést használtam a játékban, s amikor éreztem, hogy ez nem az én műfajom az 1-2 tétegységes dolog, s emeltem egy 6-os fokozatra természetesen jöttek a bukó tippek (Watford, Mezőkövesd). S ilyenkor természetes, hogy a mocsok overes hollandoknál is egy olyan bajnokiba szállok bele élőben, ahol majd felborítja a Vitesse a kaput, s egy nyamvadt gólt nem tudnak belőni. Ezek intő jelek most, hogy Fortuna rátett a lőcs rossz oldalára.
Ezáltal húzok egy vonalat most, áprilisban elengedem a Gurut totálisan. Nem foglalkozom vele, szarok rá, hog -12 egység. A májusig tartó időszakban pedig átgondolom az egész sportfogadói hozzáállásomat, magatartásomat, tétkezelésémet, mellette kvázi pihenek, s a következő hónaptól betonkemény szabályok mellett - amiket a dolgozószobámban a falon kibaszott nagy betűkkel felvések a TODO listára - kezdem el a dolgokat.
Természetesen főoldali cikkek mennek továbbra is módjával, ott - le sem merem írni - eddig több mint pazar az év a 20%-os ROI-val négy hónap után...majd kiderült itt is jön-e a lejtmenet.

Az biztos, hogy az első és legfontosabb szabályom, hogy csak magyar NBI, NBII, magyar válogatott, Allsvenskan és darts terén fogok tippelni. Az összes többi bajnokságot már most töröltem minden felületemről, számomra megszűnnek létezni egy jó időre.

Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy pár fordulót kivárok tippajánlók írásával a svédek terén. Felmérem inkább elsőre az erőviszonyokat, ki milyen ütemben kapja el az áprilisi rajtot. Ma 5 meccset rendeznek az Allsvenskanban, mindegyikhez pár rövid gondolat.

15:00 Degerfors - Kalmar 1X vagy DNB1
Jó 25 éves kihagyás után hazai pályán debütál ma az élvonalban a Degerfors. A nyitókörben vállalható vereséget szenvedtek az AIK otthonában, ám most akár későbbi kiesési rangadónak is beillik a Kalmar elleni csörte. Ha benn akarnak maradni idén, akkor pont az ilyen meccseket kell tető alá hozni. A Kalmar vérszegény 0:0-lát játszott a szintén idén veszélyben lévő Östersunds csapatával. Nem csoda, hogy a bukik az újoncot favorizálják, én is a Degerfors irányában keresném a fogadási értéket.

15:00 Häcken - Malmö - BTTS vagy 2.5 over
Ideje korán egy gigarangadó is lehet ebből. Néztem a napokban egy svéd szurkolók, és hobbi sportfogadók által készített szezon-beharangozót. Ők a Malmö elsőszámú kihívójának idén a Häckent tartják. Való igaz, hogy évről évre jobb formát produkálnak a sárga-feketék, ezért is volt meglepő, hogy a nyitókörben rögtön zakóztak az újonc Halmstad otthonában (1:0). Most a Malmöt fogadják, akikkel rendre nagy csatákat vívnak. Tomassonék az egyik legnagyobb riválist, a Hammarbyt egy igencsak izgalmas, gólzáporos meccsen verték 3:2-re, s ha most is nyernének idegenben, akkor bizony két igen nagy vetélytársat rögtön elkap a Malmö. Nem lesz könnyű meccs, én a BTTS vagy az over felé hajlanék. Érdemes lesz követni, mert szerintem benne van az adok-kapok. Ja, és külön öröm volt múlt héten, hogy az idei malmöi gólok sorát az a Christiansen nyitotta, akire long-term tippet adtam a szezonra nézve a főoldalon. Remélem ma is gyarapodik a góljainak sora!

15:00 Östersunds - Örebro - 2.5 under
Két alsóházba várt csapat gyenge színvonalú meccsét várom, ahol elsőre egy brutális nagy under ugrik be megérzésként. Egyikük sem híres a gólzáporos meccsekről. Nézhetetlen meccset várok.

17:30 Djurgarden - Norrköping - no bet
Na a Garden lehet rámcáfol, mert idegenben rögtön megverték az Elfsborgot (0:2). A Hammarby ellen ugyan kiestek a kupa elődöntőjében, de a bekapott gól után egész jól nyomták már ott is Witryék. Most fokkal élesebbnek tűnik tényleg a stockholmi csapat, mint számítottam rá, így ők az esélyesei hazapályán a Norrköping ellen. Nymanék a Sirius ellen meglepetésre pontosztozkodásra kényszerültek...hát nem tudom. No bet meccs, benne van egy Häcken-Malmö-szerű adok kapok, vagy egy vérszegény 1 gólos csörte is. Túl korán van a szezonban, hogy érezzem, itt mi lehet a kimenetel.

17:30 Sirius - Halmstad 1X
Mindkét csapat jól rajtolt. A Halmstad győzelemmel indított a Häcken ellen, ami igencsak adhat az önbizalmuknak, míg a Sirius a Norrköpingtől csent pontokat. A kék-fekete hazaiak valamicskét gyengültek tavalyhoz képest, hiszen Vecchia távozott a Rosenborghoz, ám a japán Sugitát meg tudták tartani. Hát nem tudom...ez is érdekes meccs, túl rizikós még, hogy fogadjunk rá. Nagyon az elején vagyunk mindennek! Talán nem nyer a Halmstad idegenben, olyan 1X-re lőném be ezt a meccset.