Bet365 - Rövid távú promóciók

Indította Milán, december 17, 2010, 19:24:43

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Wonder68

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: alexthebest Dátum szeptember 17, 2011, 11:50:10
Ha meccs előtt felteszel 3 ezret Mura akkor feltehetsz élőben is valamire 3 ezret a MU meccsen, hiszen az a freebeted. Ha bejön zsír, ha nem akkor visszaadják.
Aha értem ,akkor a freebetnek is : X2,3000ft kell tenni  élőben, így feltettem összesen 6000ft-ot
ha az eredmény pl.: 2. akkor bukik az első tip ,és frebet se jár.

alexthebest

***** Régi motoros
Az a lényeg hogy a meccs előtt kell tenned valamit a MU-Chelsea-re. Ha ez megvan jogosult vagy egy élő freebetre azon a meccsen. Ha te meccs előtt teszel Manchestert, élőben pedig x-et, fejenként 3 ezerrel, de a Chelsea behúzza, akkor csak 3 ezret vesztettél, azt amit előtte tettél. Az élő freebetet visszaadja a cég. De nem kell ugyanazt az opciót tenned előtte és élőben is. 
Remélem érthető volt ;)

lapgellert

**** Tősgyökeres
Na ez így vagány akkor. Normálra bepróbálok valami lazát, aztán kockáztatok liveba.
Köszi a segítséget

Wonder68

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: alexthebest Dátum szeptember 17, 2011, 14:56:05
Az a lényeg hogy a meccs előtt kell tenned valamit a MU-Chelsea-re. Ha ez megvan jogosult vagy egy élő freebetre azon a meccsen. Ha te meccs előtt teszel Manchestert, élőben pedig x-et, fejenként 3 ezerrel, de a Chelsea behúzza, akkor csak 3 ezret vesztettél, azt amit előtte tettél. Az élő freebetet visszaadja a cég. De nem kell ugyanazt az opciót tenned előtte és élőben is. 
Remélem érthető volt ;)
Köszi igen érthető,akkor érdemes kivárni majd egy kicsit élőben ,ahogy alakul a meccs.. :beerchug:

ab_aevo

***** Régi motoros
Hogy én mennyire utálom ezt a szemétláda geci irodát..
Gondoltam kihasználom én  is ezt a bónuszt, meccs előtt megraktam a Manchestert 10 euróval majd az X-et élőben szintén 10 euróval. Ugye a meccs hazai lett és vártam eddig, hogy téritsék vissza a pénzt. ma láttam nincs még a számlán ezért gondoltam  chaten megkérdem mi a helyzet.
Azt mondja a csávó 2 pontban is megszegtem a feltételeket. Első sorban is azért nem kapom meg a pénzt, mert a 2 fogadást, ugyanarra a fogadási piacra tettem és evvel lefedtem 2 eseményt a 3-ból és bemásolta nekem azt a pontot miszerint eggyüttjátszás meg garantált nyeremény esetén anulálhatják a bónuszt. mondom neki abban hogy 1-esre és x-re tettem nincsen semmi csalás, se garantált nyeremény se semmi, hol írta a szabályzatba, hogy nem lehet ugyanarra a piacra tenni. csak bemásolta megint ugyanazt. mondom ha 1x-re teszek akkor is lefedek 2 eseményt, akkro sem kapni bónuszt? hát de akkor más az odds (közbe a büdös lófaszt, nem értenek ezek semmihez sem). Utána rátért, hogy mi a másik amiért nem kapok bónuszt és bemásolta azt, hogy ugyanarról a gépről meg címről stb. nem lehet kihasználni a bónuszt kétszer. Mondom neki, hogy az ezer , hogy nem volt egyik adatomról sem mégegyszer kihasználva a bónusz. Utána helyesbitette magát, hogy kidobta a rendszer, hogy ezt a gépet többen is használják. Hát mondom, lehet pár hónapja volt belépve más által is erről a géprő és akkor mi van? a szabályzatban nem ezt írja, hanem, hogy kétszer nem lehet felhasználni megegyező adatokról. És mondom neki magyarázza el,  hogy akkor hogy is van, mert a szabályba nem ezt írja: de nem is próbálja hanem csak folyamatosan írja, hogy sajnálja de a szabályok értelmében nem kaphatom meg a bónuszt.
A legjobban az idegesít az egészbe, hogy nem is lehet velük beszélni rendesen, mintha egy géppel beszélnék, mert bármit kérdek vagy mondja el hogy is van ez, csak bemásolja ugyanazt a szabályzatból.
Szóval 2 olyan dologra hivatkozva nem kaptam meg a bónuszt amit abszolút nem írt a szabályzatban, illetve teljesen mást írt.
A legvégén pedig bemásolta azt a szabálypontot is, hogy bármi indoklás nélkül megvonhatják akármelyik felhasználótól a bónuszt. Na ekkor köszöntem el...

Most komolyan, szerintetek ez így normális?

Latzka

****** Veterán
Mivel nem vettem igénybe, így nem mélyedtem el jobban ebben az ajánlatban, de úgy dereng, hogy valamelyik haladó naplóban valaki pont ugyanúgy fogadott, mint te és neki jóváírták a vesztes fogadást.

ncis88

**** Tősgyökeres
ab

Ez a live chates hozzáállás minden irodánál így van ha ha probléámd van, szajkózzák a maguk igazát,mit sem törődve érveiddel,kétségeiddel,magyarázatoddal. Csak a szabályt meg a terms and conditionst másolgatják..

Sztem emailt írj, a live chat néha fogalmatlan. Mondjuk angolul.

Wonder68

**** Tősgyökeres
Én is lefedtem mind a 3 esélyt:
Kivártam a meccs kezdés előtt felment 2.00 az ods ,
Élőben pedig megvártam míg rúg egy gólt a Mú ,és nyomtam egy x2  .
Nyertem 3Eft,meg visszaadtak 3Eft.

ab_aevo

***** Régi motoros
Idézetet írta: Wonder68 Dátum szeptember 21, 2011, 21:23:41
Én is lefedtem mind a 3 esélyt:
Kivártam a meccs kezdés előtt felment 2.00 az ods ,
Élőben pedig megvártam míg rúg egy gólt a Mú ,és nyomtam egy x2  .
Nyertem 3Eft,meg visszaadtak 3Eft.

de a vicc, h én nem is fedtem le a 3 esélyt csak 2-t.

Milán

****** Veterán
Idézetet írta: ab_aevo Dátum szeptember 21, 2011, 21:39:54
de a vicc, h én nem is fedtem le a 3 esélyt csak 2-t.

Szerintem írj egy e-mailt az angol ügyfélszolgálatnak, s ha nincs megoldás, akkor rákérdezek én is.  ;)

Milán

****** Veterán
Bet365: Manchester Utd. - Manchester City ajánlat

Vasárnap a Man Utd a városi rivális Man City ellen lép pályára az Old Treffordban, melyhez egy elképesztő, ingyenes fogadás ajánlatot kínál a Bet365 fogadóiroda.

Tegyél meg egy mérkőzés előtti fogadást a manchesteri rangadóra és megajándékoznak egy azonos értékű, ingyenes Élő fogadással.

Ahhoz, hogy jogosult legyél az ingyenes Élő fogadásra, tegyél meg egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadj mérkőzés közben egy Élő fogadás piacon. Amennyiben ELSŐ Élő fogadásod vesztes lesz, visszafizetik a tét értékét, legfeljebb a mérkőzés előtt megjátszott legnagyobb értékű fogadás összegében (maximum 3.000 Ft*).

Mint mindig, most is több, mint 60 Élő fogadás piacon fogadhatsz mérkőzés közben, úgymint Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye és Játékidő eredménye.

Részvételi feltételek:

Az ingyenes fogadás értéke megegyezik a 2011. október 23-án, vasárnap megrendezésre kerülő Man Utd v Man City Premier Liga rangadóra megtett legmagasabb értékű mérkőzés előtti, egyszeres (nem kombinált) fogadás összegével, maximum 3.000 Ft* értékben.
Ingyenes fogadásnak a 2011. október 23-án, vasárnap megrendezésre kerülő Man Utd v Man City Premier Liga rangadóra megtett legelső, egyszeres (nem kombinált) Élő fogadás számít.
Megjegyzés: Mérkőzés előtti fogadásnak a 2011. október 23-án, vasárnap megrendezésre kerülő Man Utd v Man City Premier Liga rangadó kezdő rúgását megelőző időszak alatt megtett fogadást, míg Élő fogadásnak a kezdőrúgást követően megtett fogadást értjük.
Fogadásokat a hagyományos módon kell fizetni és megtenni. Amennyiben az ingyenes fogadása vesztes lesz, a tét értékét a mérkőzés vége után, két órán belül visszafizetjük számlájára. A maximum ingyenes fogadás értéke ügyfelenként 3.000 Ft*.
Amennyiben az Élő fogadásnál egynél több választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül az ingyenes fogadásnak.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési mód adatonként (pl. bank/hitelkártya száma) és megosztott számítógépenként, pl. iskola, nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy az összes ajánlatot visszavonja az ügyfelektől vagy az ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.
Az ajánlat nem érvényes a következő országokban élő ügyfeleink számára: Oroszország, Ukrajna, Örményország, Vietnám, Fehéroroszország, Horvátország, Szerbia, Litvánia, Kazahsztán, Lettország, Szlovénia, Grúzia, Moldova, Macedónia.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.

Vegyél részt te is ebben a promócióban. Nyiss egy számlát ITT.

drogos

***** Régi motoros
Helló!

Szeretnék bet365-re regelni, és igényt tartanék a kezdő 100%os bónuszra. Azonban az unokatesóm már régóta tag, így gondolom ő is küldhet meghívót. A chaten azt mondta az egyik dolgozó, hogy mindkettőt érvényesíthetem, viszont azt is olvastam, hogy egyszerre csak egy bónusz lehet aktív. Ebben tudnátok segíteni? Köszi

Rézmalac

**** Tősgyökeres
Idézetet írta: drogos Dátum október 21, 2011, 12:26:01
Helló!

Szeretnék bet365-re regelni, és igényt tartanék a kezdő 100%os bónuszra. Azonban az unokatesóm már régóta tag, így gondolom ő is küldhet meghívót. A chaten azt mondta az egyik dolgozó, hogy mindkettőt érvényesíthetem, viszont azt is olvastam, hogy egyszerre csak egy bónusz lehet aktív. Ebben tudnátok segíteni? Köszi

És mi a kérdés?  :)
Gondolom úgy értik, hogy egyszerre egyet tudsz pörgetni, tehát a fogadásaid csak az egyikbe számítanak be, majd ha az kész, kezdheted a másikat. Ezzel nincs mit tenni, nem fog menni egyszerre a kettő.

drogos

***** Régi motoros
Idézetet írta: Rézmalac Dátum október 24, 2011, 11:27:55
És mi a kérdés?  :)
Gondolom úgy értik, hogy egyszerre egyet tudsz pörgetni, tehát a fogadásaid csak az egyikbe számítanak be, majd ha az kész, kezdheted a másikat. Ezzel nincs mit tenni, nem fog menni egyszerre a kettő.

A kérdés az, hogy ha küld meghívót, akkor megkapom a 3750 (vagy mennyit) és megkapom a 100%os bónuszt is, ha regelek?:) Ha nem lett volna egyértelmű ;)

ab_aevo

***** Régi motoros
Idézetet írta: drogos Dátum október 24, 2011, 15:47:11
A kérdés az, hogy ha küld meghívót, akkor megkapom a 3750 (vagy mennyit) és megkapom a 100%os bónuszt is, ha regelek?:) Ha nem lett volna egyértelmű ;)

ez így szinte biztos, hogy nem működik. a promóciók általában ütik egymást.