Bet365 - Rövid távú promóciók

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: alexthebest Dátum szeptember 17, 2011, 11:50:10
Ha meccs előtt felteszel 3 ezret Mura akkor feltehetsz élőben is valamire 3 ezret a MU meccsen, hiszen az a freebeted. Ha bejön zsír, ha nem akkor visszaadják.
Aha értem ,akkor a freebetnek is : X2,3000ft kell tenni  élőben, így feltettem összesen 6000ft-ot
ha az eredmény pl.: 2. akkor bukik az első tip ,és frebet se jár.

Az a lényeg hogy a meccs előtt kell tenned valamit a MU-Chelsea-re. Ha ez megvan jogosult vagy egy élő freebetre azon a meccsen. Ha te meccs előtt teszel Manchestert, élőben pedig x-et, fejenként 3 ezerrel, de a Chelsea behúzza, akkor csak 3 ezret vesztettél, azt amit előtte tettél. Az élő freebetet visszaadja a cég. De nem kell ugyanazt az opciót tenned előtte és élőben is. 
Remélem érthető volt ;)

Na ez így vagány akkor. Normálra bepróbálok valami lazát, aztán kockáztatok liveba.
Köszi a segítséget

Idézetet írta: alexthebest Dátum szeptember 17, 2011, 14:56:05
Az a lényeg hogy a meccs előtt kell tenned valamit a MU-Chelsea-re. Ha ez megvan jogosult vagy egy élő freebetre azon a meccsen. Ha te meccs előtt teszel Manchestert, élőben pedig x-et, fejenként 3 ezerrel, de a Chelsea behúzza, akkor csak 3 ezret vesztettél, azt amit előtte tettél. Az élő freebetet visszaadja a cég. De nem kell ugyanazt az opciót tenned előtte és élőben is. 
Remélem érthető volt ;)
Köszi igen érthető,akkor érdemes kivárni majd egy kicsit élőben ,ahogy alakul a meccs.. :beerchug:

Hogy én mennyire utálom ezt a szemétláda geci irodát..
Gondoltam kihasználom én  is ezt a bónuszt, meccs előtt megraktam a Manchestert 10 euróval majd az X-et élőben szintén 10 euróval. Ugye a meccs hazai lett és vártam eddig, hogy téritsék vissza a pénzt. ma láttam nincs még a számlán ezért gondoltam  chaten megkérdem mi a helyzet.
Azt mondja a csávó 2 pontban is megszegtem a feltételeket. Első sorban is azért nem kapom meg a pénzt, mert a 2 fogadást, ugyanarra a fogadási piacra tettem és evvel lefedtem 2 eseményt a 3-ból és bemásolta nekem azt a pontot miszerint eggyüttjátszás meg garantált nyeremény esetén anulálhatják a bónuszt. mondom neki abban hogy 1-esre és x-re tettem nincsen semmi csalás, se garantált nyeremény se semmi, hol írta a szabályzatba, hogy nem lehet ugyanarra a piacra tenni. csak bemásolta megint ugyanazt. mondom ha 1x-re teszek akkor is lefedek 2 eseményt, akkro sem kapni bónuszt? hát de akkor más az odds (közbe a büdös lófaszt, nem értenek ezek semmihez sem). Utána rátért, hogy mi a másik amiért nem kapok bónuszt és bemásolta azt, hogy ugyanarról a gépről meg címről stb. nem lehet kihasználni a bónuszt kétszer. Mondom neki, hogy az ezer , hogy nem volt egyik adatomról sem mégegyszer kihasználva a bónusz. Utána helyesbitette magát, hogy kidobta a rendszer, hogy ezt a gépet többen is használják. Hát mondom, lehet pár hónapja volt belépve más által is erről a géprő és akkor mi van? a szabályzatban nem ezt írja, hanem, hogy kétszer nem lehet felhasználni megegyező adatokról. És mondom neki magyarázza el,  hogy akkor hogy is van, mert a szabályba nem ezt írja: de nem is próbálja hanem csak folyamatosan írja, hogy sajnálja de a szabályok értelmében nem kaphatom meg a bónuszt.
A legjobban az idegesít az egészbe, hogy nem is lehet velük beszélni rendesen, mintha egy géppel beszélnék, mert bármit kérdek vagy mondja el hogy is van ez, csak bemásolja ugyanazt a szabályzatból.
Szóval 2 olyan dologra hivatkozva nem kaptam meg a bónuszt amit abszolút nem írt a szabályzatban, illetve teljesen mást írt.
A legvégén pedig bemásolta azt a szabálypontot is, hogy bármi indoklás nélkül megvonhatják akármelyik felhasználótól a bónuszt. Na ekkor köszöntem el...

Most komolyan, szerintetek ez így normális?

Mivel nem vettem igénybe, így nem mélyedtem el jobban ebben az ajánlatban, de úgy dereng, hogy valamelyik haladó naplóban valaki pont ugyanúgy fogadott, mint te és neki jóváírták a vesztes fogadást.

ab

Ez a live chates hozzáállás minden irodánál így van ha ha probléámd van, szajkózzák a maguk igazát,mit sem törődve érveiddel,kétségeiddel,magyarázatoddal. Csak a szabályt meg a terms and conditionst másolgatják..

Sztem emailt írj, a live chat néha fogalmatlan. Mondjuk angolul.

Én is lefedtem mind a 3 esélyt:
Kivártam a meccs kezdés előtt felment 2.00 az ods ,
Élőben pedig megvártam míg rúg egy gólt a Mú ,és nyomtam egy x2  .
Nyertem 3Eft,meg visszaadtak 3Eft.

Idézetet írta: Wonder68 Dátum szeptember 21, 2011, 21:23:41
Én is lefedtem mind a 3 esélyt:
Kivártam a meccs kezdés előtt felment 2.00 az ods ,
Élőben pedig megvártam míg rúg egy gólt a Mú ,és nyomtam egy x2  .
Nyertem 3Eft,meg visszaadtak 3Eft.

de a vicc, h én nem is fedtem le a 3 esélyt csak 2-t.

Idézetet írta: ab_aevo Dátum szeptember 21, 2011, 21:39:54
de a vicc, h én nem is fedtem le a 3 esélyt csak 2-t.

Szerintem írj egy e-mailt az angol ügyfélszolgálatnak, s ha nincs megoldás, akkor rákérdezek én is.  ;)

Bet365: Manchester Utd. - Manchester City ajánlat


Vasárnap a Man Utd a városi rivális Man City ellen lép pályára az Old Treffordban, melyhez egy elképesztő, ingyenes fogadás ajánlatot kínál a Bet365 fogadóiroda.

Tegyél meg egy mérkőzés előtti fogadást a manchesteri rangadóra és megajándékoznak egy azonos értékű, ingyenes Élő fogadással.

Ahhoz, hogy jogosult legyél az ingyenes Élő fogadásra, tegyél meg egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadj mérkőzés közben egy Élő fogadás piacon. Amennyiben ELSŐ Élő fogadásod vesztes lesz, visszafizetik a tét értékét, legfeljebb a mérkőzés előtt megjátszott legnagyobb értékű fogadás összegében (maximum 3.000 Ft*).

Mint mindig, most is több, mint 60 Élő fogadás piacon fogadhatsz mérkőzés közben, úgymint Következő gól, Mérkőzés gólok, Összesített szögletek, Félidő eredménye és Játékidő eredménye.

Részvételi feltételek:

Az ingyenes fogadás értéke megegyezik a 2011. október 23-án, vasárnap megrendezésre kerülő Man Utd v Man City Premier Liga rangadóra megtett legmagasabb értékű mérkőzés előtti, egyszeres (nem kombinált) fogadás összegével, maximum 3.000 Ft* értékben.
Ingyenes fogadásnak a 2011. október 23-án, vasárnap megrendezésre kerülő Man Utd v Man City Premier Liga rangadóra megtett legelső, egyszeres (nem kombinált) Élő fogadás számít.
Megjegyzés: Mérkőzés előtti fogadásnak a 2011. október 23-án, vasárnap megrendezésre kerülő Man Utd v Man City Premier Liga rangadó kezdő rúgását megelőző időszak alatt megtett fogadást, míg Élő fogadásnak a kezdőrúgást követően megtett fogadást értjük.
Fogadásokat a hagyományos módon kell fizetni és megtenni. Amennyiben az ingyenes fogadása vesztes lesz, a tét értékét a mérkőzés vége után, két órán belül visszafizetjük számlájára. A maximum ingyenes fogadás értéke ügyfelenként 3.000 Ft*.
Amennyiben az Élő fogadásnál egynél több választást tesz fel ugyanarra a fogadószelvényre, akkor a fogadószelvényen legelsőnek szerepelő választás minősül az ingyenes fogadásnak.
Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.
Kizárólag egy ajánlat lehetséges személyenként, családonként, háztartási címenként, e-mail címenként, telefonszámonként, azonos fizetési mód adatonként (pl. bank/hitelkártya száma) és megosztott számítógépenként, pl. iskola, nyilvános könyvtár vagy munkahely. A bet365 fenntartja a jogot, hogy bármely vagy az összes ajánlatot visszavonja az ügyfelektől vagy az ügyfelek csoportjától. Az ajánlatok kizárólag azokra az ügyfelekre érvényesek, akik valódi pénzzel fizettek be számlájukra.
A bet365 fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármely ajánlatot módosítson, töröljön, visszavonjon vagy visszautasítson.
Az ajánlat nem érvényes a következő országokban élő ügyfeleink számára: Oroszország, Ukrajna, Örményország, Vietnám, Fehéroroszország, Horvátország, Szerbia, Litvánia, Kazahsztán, Lettország, Szlovénia, Grúzia, Moldova, Macedónia.
A bet365 ajánlatok kedvtelésből fogadó játékosaink számára készültek és a bet365 saját belátása szerint korlátozhatja a játékosok akcióban való részvételét.


Vegyél részt te is ebben a promócióban. Nyiss egy számlát ITT.

Helló!

Szeretnék bet365-re regelni, és igényt tartanék a kezdő 100%os bónuszra. Azonban az unokatesóm már régóta tag, így gondolom ő is küldhet meghívót. A chaten azt mondta az egyik dolgozó, hogy mindkettőt érvényesíthetem, viszont azt is olvastam, hogy egyszerre csak egy bónusz lehet aktív. Ebben tudnátok segíteni? Köszi

Idézetet írta: drogos Dátum október 21, 2011, 12:26:01
Helló!

Szeretnék bet365-re regelni, és igényt tartanék a kezdő 100%os bónuszra. Azonban az unokatesóm már régóta tag, így gondolom ő is küldhet meghívót. A chaten azt mondta az egyik dolgozó, hogy mindkettőt érvényesíthetem, viszont azt is olvastam, hogy egyszerre csak egy bónusz lehet aktív. Ebben tudnátok segíteni? Köszi

És mi a kérdés?  :)
Gondolom úgy értik, hogy egyszerre egyet tudsz pörgetni, tehát a fogadásaid csak az egyikbe számítanak be, majd ha az kész, kezdheted a másikat. Ezzel nincs mit tenni, nem fog menni egyszerre a kettő.

Idézetet írta: Rézmalac Dátum október 24, 2011, 11:27:55
És mi a kérdés?  :)
Gondolom úgy értik, hogy egyszerre egyet tudsz pörgetni, tehát a fogadásaid csak az egyikbe számítanak be, majd ha az kész, kezdheted a másikat. Ezzel nincs mit tenni, nem fog menni egyszerre a kettő.

A kérdés az, hogy ha küld meghívót, akkor megkapom a 3750 (vagy mennyit) és megkapom a 100%os bónuszt is, ha regelek?:) Ha nem lett volna egyértelmű ;)

Idézetet írta: drogos Dátum október 24, 2011, 15:47:11
A kérdés az, hogy ha küld meghívót, akkor megkapom a 3750 (vagy mennyit) és megkapom a 100%os bónuszt is, ha regelek?:) Ha nem lett volna egyértelmű ;)

ez így szinte biztos, hogy nem működik. a promóciók általában ütik egymást.